Gość: ! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.01.03, 15:36 po narodowym kurniku dla nacjonalistacznych i antyzydowskich goroli, czy zalozyc kurnik dla kettenhundow z rasiu, zbiorowiska kleingeistow z altreichu poltoniow i wtyk z uopu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ignor Re: RASiowy kurnik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.03, 15:56 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: RASiowy kurnik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.106.152.* 11.01.03, 15:57 najlepiej zaloz sobie wlasny kurnik - zamknij sie w nim - wtedy bedziesz mial pewnosc ze towarzystwo ci odpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: RASiowy kurnik!!!! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 12.01.03, 00:28 Spotkanie ras w jednej z kanjp gliwikich, co sie stanie jak uop odciagnie swych ludzi?????? pozostanie kettenhund wilym !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilym Re: RASiowy kurnik!!!! IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 12.01.03, 12:31 Ty tez wyjdziesz "!" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karlik Wilym IP: *.cpe.quickclic.net 13.01.03, 18:28 Ignoruj tego barana i jego pomocnikow,tak samo inni nie powinni dac sie zprowokowac,po co sie turlac w tym marasie,pyrsk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Poltonie se przeja a przaja IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 14.01.03, 00:02 widzisz wilus matolku jak ci polton harlik przaje!!!!!!! Teraz wszyscy razem przeciwko zaplutym karlom reakcj!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Ja nie bo nie jestem czlonkiem RAs ale wyjdzie IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 14.01.03, 00:00 SLEDZIAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilym Re: Ja nie bo nie jestem czlonkiem RAs ale wyjdzi IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 00:03 Pewnie, ze nie jestes czlonkiem RAS, bo do nas psycholi i chamow nie przyjmujemy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś