03.11.06, 09:11
Witam;

Czy Ktoś z Grupowiczów zwrócił może uwage czy "house" w arenie jest juz
czynny?

Pozdrawiam - Paulina
Obserwuj wątek
    • stasiek17 Re: Arena 03.11.06, 09:15
      a co to takiego ?
      • bux Re: Arena 03.11.06, 10:18
        house, tak
        ale i tak chyba maja problemy z najmem powierzchni, bo galeria swieci pustkami, a zwllaszcza gastronomia, tylko sphinx jest czynny
      • betoniarz-zbrodniarz Re: Arena 03.11.06, 11:00
        chyba jakis sklep czy cuś...
        • myha1 Re: Arena 03.11.06, 12:16
          betoniarz-zbrodniarz napisał:

> chyba jakis sklep czy cuś...
          >
          >
          sklep z ciuchami dla małolatów ...
          • mieszko966 Re: Arena 03.11.06, 19:27
            > sklep z ciuchami dla małolatów ...

Umówmy się, że dla nastolatków albo dla młodzieży. Słowo "małolatów" trąci mi
            trochę "Smykiem" albo "5-10-15". ;)

A co do wynajmu, to wynajęte są już chyba wszystkie powierzchnie. Tylko, że
            galeria wystartowała tak szybko, że nie wszystkie butiki zdążyły przygotować
            swoje stoiska. Z gastronomią to samo. Zauważcie jednak, że na niemal każdym
            zamkniętym boksie jest już informacja, co tam dokładnie będzie. Nie jest tylko
            napisane, kiedy.
            • stasiek17 Re: Arena 03.11.06, 19:37
              Arena nawet mi się podoba, ile razy tam jestem zawsze jest pustawo. Gdzie nie
              wejdę czekają na mnie, na parkingu nie ma problemu ze znalezieniem miejsca -
              wykorzystany jest w ok. 10%. Teraz czekam na otwarcie tych galerii w centrum, bo
              coś mi się widzi, że będzie podobnie ;)
              • mieszko966 Re: Arena 03.11.06, 19:54
                No i o to chodzi, w końcu zakupy to powinna być przyjemność, a nie horror
                przeciskania się pomiędzy tłumem ludzi. To, że Forum pisze, że ma zasięg 700
                tys. ludzi, to wcale nie znaczy, że tyle osób rzeczywiście będzie tam robiło
                zakupy. Za to tamtejszy parking będzie raczej pełny, nawet jeśli nie będą tam
                parkowali klienci, to na pewno chętnie skorzystają mieszkańcy. Najchętniej
                chyba ci udający się na dworzec PKP albo do przychodni kolejowej.
                • stasiek17 Re: Arena 03.11.06, 20:04
                  Zasięg 700 tys.ludzi jest marketingowym oszustwem robionym pod przyszłych
                  najemców, ludzie spoza Gliwic nie będą mieli jak dojechać, bo nie ma dróg
                  dojazdowych i nie wiadomo czy będą. Z wykorzystywaniem parkingu przez klientów
                  PKP może masz rację. Szkoda, że tego nie budują koło lotniska w Pyrzowicach,
                  byłoby gdzie auto postawić ;)
            • myha1 Re: Arena 03.11.06, 19:38
              mieszko966 napisał:

> > sklep z ciuchami dla małolatów ...
              >
              > Umówmy się, że dla nastolatków albo dla młodzieży. Słowo "małolatów" trąci mi
              > trochę "Smykiem" albo "5-10-15". ;)

eee tam....małolaty, to też Ci trochę więksi ;)))
    • Gość: omatkotoja Re: Arena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 16:30
      tak, on jest juz od dawna czynny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka