Gość: Szwager IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 22:50 No to poleku cza by podsumowac naszo Margotka. Wiymy juz ize je krwiopijcom, brygadzistkom, mo suabo gowa, niynawidzi bluszczu. Co tam jeszcze bouo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolcero Re: Napad na Margotka III 30.08.03, 22:53 Gość portalu: Szwager napisał(a): > No to poleku cza by podsumowac naszo Margotka. Wiymy juz ize je krwiopijcom, > brygadzistkom, mo suabo gowa, niynawidzi bluszczu. > > Co tam jeszcze bouo? Nekrogrzebka???? Blusczorwijca??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Napad na Margotka III IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 22:54 kapitalistka i pije pifffo z malinowym sokym - czyli zdeklasowano kapitalistka Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: Napad na Margotka III 30.08.03, 22:57 Gość portalu: Szwager napisał(a): > kapitalistka i pije pifffo z malinowym sokym - czyli zdeklasowano kapitalistka Bedac ostatnio nd Bltykiem spotklem sie z zypelna degeneracja- piwo z sokiem molainowym w kolrze niebieskim lub zielonym!!!!!!!! Ktos tam, nie wiem kto od piwa przewrac sie w grobie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Napad na Margotka III IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.08.03, 23:01 Bajtle, dejcie proszam wos Margotce pokoj, bo to uona sie bardzo starou uo tyn friedhof, a wy jom yno napasztujecie, ze uona to i tamto, jak by "Got"tki nie byuo, to co by bouo ???? - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Napad na Margotka III IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 23:02 Aaaaa, tera sie jyj przichlybiosz. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Napad na Margotka III 30.08.03, 23:16 kolcero napisał: > Bedac ostatnio nd Bltykiem spotklem sie z zypelna degeneracja- piwo z sokiem > molainowym w kolrze niebieskim lub zielonym!!!!!!!! weź sobie do tej klawiatury szkło powiększające - bo coś dziś nie umiesz trafić w odpowiednie klawisze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Napad na Margotka III IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 23:18 ciekawe jaki "komplymynt" mie przipadnie? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Napad na Margotka III 30.08.03, 23:22 Gość portalu: Szwager napisał(a): > ciekawe jaki "komplymynt" mie przipadnie? na Ciebie to mi już słów braknie - masz TOTALNIE PRZECHLAPANE Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s ps 30.08.03, 23:23 omal mi zabawy nie popsułeś - przyglądałam się wszystkim spode łba i kombinowałam który to ten judasz z długim ozorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: ps IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 23:24 Ale sie niy wygodou. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Napad na Margotka III IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 23:23 Niy, pifffo mi sie niy wylouo a i na Glen Granta uwazom jak cza. Ani kropelki niy uronia! Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: Napad na Margotka III 30.08.03, 23:18 meg_s napisała: > kolcero napisał: > > > Bedac ostatnio nd Bltykiem spotklem sie z zypelna degeneracja- piwo z soki > em > > molainowym w kolrze niebieskim lub zielonym!!!!!!!! > > weź sobie do tej klawiatury szkło powiększające - bo coś dziś nie umiesz trafić > > w odpowiednie klawisze ;-) Dzis mi zadne sszklo nie pomoze :DDDDD A na pewno nie powiekszjace :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Napad na Margotka III IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 22:58 Aaa! Jeszcze do tego poganiacz niywolnikow! Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: Napad na Margotka III 30.08.03, 23:00 Gość portalu: Szwager napisał(a): > Aaa! Jeszcze do tego poganiacz niywolnikow! Co gorsza- dobrowolnych!!!!! Ale pewnie i ja niedlugo dolocze do nich :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Napad na Margotka III IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 23:02 kolcero napisał: > Gość portalu: Szwager napisał(a): > > > Aaa! Jeszcze do tego poganiacz niywolnikow! > > Co gorsza- dobrowolnych!!!!! > Ale pewnie i ja niedlugo dolocze do nich :((( Wyrazy jak najguymbszego wspouczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Napad na Margotka III IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 23:01 I niyzno sie na elektryce. Ostatnio jak podpinaua sie pod licznik somsiada to jyj sie urwou kabelek. Ino miaua pecha, bo to bou kabelek ze odniyj internecu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Napad na Margotka III IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.08.03, 23:08 Gość portalu: Szwager napisał(a): > I niyzno sie na elektryce. > > Ostatnio jak podpinaua sie pod licznik somsiada to jyj sie urwou kabelek. > Ino miaua pecha, bo to bou kabelek ze odniyj internecu. Tyn kabelek, to ji Beno urznou! Uona tera nie je do szpasu, a wy chcecie ji tylko nawyrzondzac ! choc wiycie, ze pier.... klycicie pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Napad na Margotka III IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 23:09 Jo to nazywom braniym pod wos. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Napad na Margotka III 04.09.03, 05:59 No ale uwazej, bo juz jom trzeci roz napadosz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Napad na Margotka III IP: *.dip.t-dialin.net 04.09.03, 07:44 dyc jo juz to odpokutowou Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Napad na Margotka III IP: *.lbo.de.add / 10.145.112.* 04.09.03, 12:48 A jak ues to uodpokutowou? Cos musiou pozamiatac !? pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Napad na Margotka III IP: *.dip.t-dialin.net 04.09.03, 12:55 no, niy no, wirtualnie - sam pod tematym "pokuta". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Napad na Margotka III IP: *.lbo.de.add / 10.145.112.* 04.09.03, 13:03 Ty dopiero dostaniesz pokuta, to bydziesz wiedzoiu co "gotka" umiy! Jou cie zauowac nie bydam, bos richtig na to zasluzou ! Pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś