Gość: (ml) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.01, 20:30 Hej! Byłem 6 lat temu przez parę dni w Gliwicach; bardzo mi się podobało. POZDRAWIAM. Marcin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mesco Re: Pozdrowienia ze Swarzędza! IP: *.dip.t-dialin.net 22.08.01, 12:43 Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Pozdrowienia ze Swarzędza! 27.08.02, 19:03 Gość portalu: (ml) napisał(a): > Hej! > Byłem 6 lat temu przez parę dni w Gliwicach; bardzo mi > się podobało. POZDRAWIAM. Marcin Hej, Marcin prawie mi sie spoomniou taki wic prosto ze Swarzędza Byuo tokajs´1988 wczasie kedy Polsko wuadza daua mozliwos´c´ na posiadanie paszportu a co by wyjechac´ do rajchu to poczebno byua WIZA POBYTOWO ze niymieckego Bootszaftu. Noo i wybraua sie delegacjo ze Swarzędza do ambasadora niymieckego. Jak ich tyn ambasador pszijoon to sie ich najpszood spytou: - Skoond zes´cie soom? a wszyscy: - Ze Swarzędza!!! Ze Swarzędza!!! A uoon im godo: - Ale nyndza! Und was wolen Sie??? - WIZA! WIZA! WIZA! A uoon im pedziou: - Jo wos tysz widza! I wzioon i poszeu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slimok Re: Pozdrowienia ze Swarzewa! IP: *.dip.t-dialin.net 28.08.02, 16:33 Meg, "pierdouo sasko" a jo juz myslou zes Ty to je tyn mesco. ps udauo ci sie. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Pozdrowienia ze Swarzewa! 30.08.02, 12:03 Gość portalu: Slimok napisał(a): > Meg, "pierdouo sasko" a jo juz myslou zes Ty to je tyn mesco. > > ps > > udauo ci sie. no wiesz - za kogo jak za kogo - ale za tego??? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slimok Re: Pozdrowienia ze Swarzewa! IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.02, 14:53 mosz recht - Pardom! Odpowiedz Link Zgłoś