Dodaj do ulubionych

Najgorsze tipsy w Gliwicach! :(

IP: *.wns.osi.pl 05.01.09, 12:34
Witam Was wszystkie - jestem załamana "profesjonalną stylistką tipsów" z
Gliwic, która reklamuje się na: www.stein333.bloog.pl (i nie tylko). To co
zrobiła mi ta Pani za 40 zł (niby najprostsze, bo tylko french) to jest
koszmar. A jej zachowanie po tym "zabiegu"... każdemu odradzam!! Pani bardzo
niemiła w kontakcie, chamska, bezczelna, nieumiejąca przyznać się do winy.
Pani nie ma
żadnych szkoleń, żadnych certyfikatów - a ponoć robi już tipsy od 2 lat i ma
"stałe" klientki. Oceńcie sami -> Prawa dłoń po dwóch dniach wyglądała tak:
img71.imageshack.us/img71/9452/prawadlonqa5.jpg
natomiast lewa tak:
img244.imageshack.us/img244/1747/lewadlongr8.jpg
Tipsy źle spiłowane, źle wygładzone, ze źle położonym żelem w dodatku na drugi
dzień popękały samoistnie... French położony od połowy paznokcia, co go
optycznie skraca... Tipsy nie były wygładzone, tylko zrobione w kształcie
litery "S" z wypukłością - wyglądające jak kopyta :((
to były moje pierwsze tipsy a teraz pozostał niesmak i ten
koszmar na paznokciach.. :( w dodatku szukam kogoś kto się na tym zna i może
uratować moje paznokcie. Polećcie kogoś :))) z góry dziękuję :)) i mam
nadzieję, że tym postem uratuje kilka Pań i ich paznokcie :))
Obserwuj wątek
    • Gość: kotos Re: Najgorsze tipsy w Gliwicach! :( IP: 91.85.191.* 05.01.09, 19:14
      no faktyczne problem ogromny.....
      gdzie pracujesz na budowie??
      • Gość: Qrna piśmienny tępaku pisze się- jak krowie na miedzy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 20:21
        > no faktyczne problem ogromny.....
        > gdzie pracujesz na budowie??

bez wdawania się w sedno sprawy, zapytałabym następująco:
        - gdzie pracujesz? na budowie?

ten tryb wysławiania się, pozwala zrozumieć adwersarza, bez umyślnej prowokacji jego obrażenia.
        dla mnie to ty "pszczółko" jesteś tym wulgarnym i chamskim nieudacznikiem, chociaż pani rozpoczynająca ten wąte, też nie grzeszy powściągliwością.
        przykro o tym tak pisać, ale jesteście trochę same siebie warte panie!
        • Gość: kotos Re: piśmienny tępaku pisze się- jak krowie na mie IP: 91.85.191.* 05.01.09, 21:51
          ooo,przepraszam forumowego Pana Miodka(czytaj Pana Qrna).
          faktyczne zapomnialem postawic znak zapytania czyli pytajnik "...znak
          interpunkcyjny w kształcie wygiętego wykrzyknika.Domniemywa sie, że pytajnik w
          rzeczywistości jest wykrzyknikiem, tylko takim śpiącym w pozycji embrionalnej.
          Uśpienie emocjonalnego charakteru wykrzyknienia oznaczałoby bowiem niepewność w
          treści wypowiedzi, związaną z chęcią zadania pytania...":))

i prosze nie obrazac ,bo ja tez moge

• Gość: załamana Re: Najgorsze tipsy w Gliwicach! :( IP: *.wns.osi.pl 05.01.09, 23:23
        każdy ma swoje problemy - czyż nie?
        Ty np. jak już ktoś zauważył z ortografią :P
        • Gość: kotos Re: Najgorsze tipsy w Gliwicach! :( IP: 91.85.184.* 06.01.09, 18:23
          czyzby brak pytajnika byl az tak wielkim problemem ???
          daj spokoj .wyjdz z domu pojdz na pola za Sikornik .siwat jest piekny i napewno
          zapomnisz o paznokciach

ps.no i zaloz rekawiczki
          • sss9 Re: 11. :-) 06.01.09, 19:14
            Gość portalu: kotos napisał(a):

> czyzby brak pytajnika byl az tak wielkim problemem ???
            > daj spokoj .wyjdz z domu pojdz na pola za Sikornik .siwat jest piekny i napewno
            > zapomnisz o paznokciach
            >
            > ps.no i zaloz rekawiczki

czyzby, byl, az, spokoj, wyjdz, pojdz, siwat, piekny, napewno, zaloz, rekawiczki
            • Gość: kotos Re: 11. :-) IP: 91.85.184.* 06.01.09, 20:46
              ale się czepiacie....
              • Gość: gosc Re: 11. :-) IP: 195.205.21.* 07.01.09, 19:23
                A jak skończysz szkołę to już tak będzie całe życie...
          • Gość: załamana Re: Najgorsze tipsy w Gliwicach! :( IP: *.wns.osi.pl 07.01.09, 15:28
            to u Nas są jeszcze jakieś "wolne" pola?? :P nie mów tego głośno, bo zaraz tam
            market wybudują :D
    • Gość: lalka Re: Najgorsze tipsy w Gliwicach! :( IP: 195.205.21.* 05.01.09, 20:30
      Masz brzydkie paznokcie, za małe do palców. Z pustego i Salomon nie naleje,
      niestety. A tipsy wyszły z mody. Chyba ze handlujesz na balcerku.
      • Gość: załamana Re: Najgorsze tipsy w Gliwicach! :( IP: *.wns.osi.pl 05.01.09, 23:20
        no faktycznie po tych tipsach można sądzić, że mam brzydkie paznokcie (w sumie
        teraz to mam obrzydliwe "paznokcie"), ale moje prawdziwe paznokcie, chwilę przed
        "zabiegiem" wyglądały tak: img519.imageshack.us/img519/4172/przedns2.jpg
        więc nie sądzę abym miała złe paznokcie :P jak się ktoś na rzeczy nie zna to
        wszystko zbabra :) nie jest tak?
        • Gość: awanturnik Re: Najgorsze tipsy w Gliwicach! :( IP: 91.85.184.* 08.01.09, 22:56
          było lepiej przed zabiegiem.
          trzeba się tak picować?
    • Gość: Tirania Wyszyńska Sprawa dla radnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.09, 22:36
      Jestem wstrząśnięta Twoim problemem. Nie załamuj się, jeszcze wstanie słońce a
      wszystkie blondynki będą dumnie prezentować równo spiłowane tipsy.
      Skandaliczną sprawę tipsów powinnaś zgłosić Radzie Osiedlowej Śródmieście albo
      radnemu Berezowskiemu. On na pewno będzie interweniować i napisze gdzie trzeba.
      • Gość: zalamana Re: Sprawa dla radnego IP: *.wns.osi.pl 05.01.09, 23:22
        od tego zaczęłam :)) dopiero później zwróciłam się z moim życiowym problemem do
        "Was"
      • Gość: ika Re: Sprawa dla radnego IP: 141.197.14.* 14.01.09, 13:00
        Co Ty sie znasz na tipsach? przeciez masz siusiaka..
    • Gość: Mefo Re: Najgorsze tipsy w Gliwicach! :( IP: *.stk.vectranet.pl 08.01.09, 20:17
      o kutfa ladny pojazd ha ha . A tipsy w sku...eniu maksymalnym. Strasznie to wyglada.
      • bereklon Re: Najgorsze tipsy w Gliwicach! :( 08.01.09, 21:40
        jakie miasto takie tipsy :)
        • Gość: awanturnik Re: Najgorsze tipsy w Gliwicach! :( IP: 91.85.184.* 08.01.09, 22:57
          dobre dobre bereklon:)
          zdrawim
        • Gość: załamana Re: Najgorsze tipsy w Gliwicach! :( IP: *.wns.osi.pl 09.01.09, 17:41
          oj z tym się zgadzam... ale nie wiedziałam, że to idzie w parze ;P
        • Gość: ika Re: Najgorsze tipsy w Gliwicach! :( IP: 141.197.14.* 14.01.09, 13:01
          Buhahaha!
    • Gość: Memomarker01 Re: Najgorsze tipsy w Gliwicach! :( IP: *.centrum.gliwice.pl 09.01.09, 00:06
      Jestem bardzo zaskoczona czytając wypowiedzi "Hotornotka". Ja bloga stein333
      znalazłam przez allegro. Zachęcona ceną i zdjęciami umówiłam się z panią
      Marzeną. Tipsy noszę już 2 tydzień i nie mam z nimi problemów.

W załączniku podsyłam foto moich paznokci, które zresztą jest tez na blogu stein333
    • Gość: Tipsik1983 Re: Najgorsze tipsy w Gliwicach! :( IP: *.centrum.gliwice.pl 09.01.09, 00:07
      Hmmmm w sumie mi to wszystko wygląda mocno podejrzanie. Ja też na forum pisałam
      "skargę" na salon, ale nie podkreslałam tak ostentacyjnie jego nazwy i danych.
      Po głębszym zastanowieniu to wygląda jak złośliwość, próbę wyeliminowania
      konkurencji lub cos takiego............Tak na prawdę wszyscy się tu wypowiadamy
      na temat owej stylistki, a nikt z nas nie wie czy opisana sytuacja miała
      miejsce, czy te zdjęcia faktycznie przedstawiają jej prace. Oglądając ogłoszenia
      i tam załączone foto trudno uwierzyć, że to dzieła tej samej osoby
      • Gość: Zadowolonaklientka Re: Najgorsze tipsy w Gliwicach! :( IP: *.techmedia.com.pl 20.01.09, 22:50
        Jeżeli któraś Was szuka naprawdę porządnych tipsów w Gliwicach to polecam Panią Irenkę Caspa z Ostropy.
        Rewelacja , nigdy jeszcze nie miałam takich pazurków .
        Poleciła mi ją właścicielka salonu samochodowego renault .
        Naprawdę pierwsza klasa , ona otwiera studio urody w Ostropie ,a zapisywać się już trzeba na 3 -4 tygodnie do przodu.
        Jak chcecie poogladać sobie jej zdjęcia to tu jest link
        www.caspa-studiourody.pl
        • Gość: załamana Re: Najgorsze tipsy w Gliwicach! :( IP: *.wns.osi.pl 21.01.09, 12:20
          ja właśnie też słyszałam o tej stylistce :) i zastanawiam się czy do niej iść :)
          ale po ostatniej próbie zrobienia pazurków bardzo się do tego zniechęciłam... :(
    • Gość: stein333 oszczerstwo IP: *.centrum.gliwice.pl 09.01.09, 14:15
      Oświadczam oficjalnie, iż pojawiające się na różnych stronach wypowiedzi
      dotyczące mojej pracy są oszczerstwem wynikającym z czystej zawiści. Widocznie
      komuś bardzo przeszkadza fakt, że się tym zajmuje, że cena jest max
      konkurencyjna, a chętnych nie brakuje. O jakości moich prac najlepiej świadczy
      moja galeria!!!!! Do państwa uznania pozostawiam fakt, co jest bardziej
      wiarygodne- kilkadziesiąt zdjęć prac czy oszczerstwa jednej osobny podpisującej
      się różnymi nickami.

stein333
      • Gość: załamana Re: oszczerstwo IP: *.wns.osi.pl 09.01.09, 17:45
        o! dzień dobry :) tu na forum potrafi Pani odpisać, żeby siebie "bronić", ale
        moich telefonów Pani nie odbiera tylko w niemiły sposób je Pani "odrzuca". Na
        moje e-maile też nie potrafi Pani odpisać wprost - osobie poszkodowanej ciekawe,
        ciekawe... i to oczywiście ja Panią oczerniam? Czym? Tym, że załączyłam linki do
        zobrazowania Pani pracy?? i tego jak swoją fachową usługę wykonała na moich
        paznokciach? oj.. nie tak traktuje się Klientki, która chciała z Panią nawiązać
        stałą współpracę :/
        • Gość: stein333 Re: oszczerstwo IP: *.centrum.gliwice.pl 09.01.09, 23:30
          Ja nie potrzebuję siebie bronić bo nie mam sobie nic do zarzucenia. A co do
          bezpośredniego kontaktu to bardzo chętnie... Może w końcu się dowiem, o co tu
          chodzi! Zapraszam na GG 6227599
          • Gość: załamana Re: oszczerstwo IP: *.wns.osi.pl 10.01.09, 23:55
            UWAGA!! Dzisiejszego dnia 10.01’09 na gg miałam okazję porozmawiać z Panią
            Marzeną (stein333). Pierwszy raz od „zdarzenia” w normalnej atmosferze. Sprawa
            została przedyskutowana i kompromis zawarty (czytajcie
            stein333.bloog.pl/) a temat zamknięty ;) Teraz jestem usatysfakcjonowana
            ;) (Szkoda, że tak nie stało się od razu.)
    • Gość: załamana Re: Najgorsze tipsy w Gliwicach! :( IP: *.wns.osi.pl 10.01.09, 23:57
      UWAGA!! Dzisiejszego dnia 10.01’09 na gg miałam okazję porozmawiać z Panią
      Marzeną (stein333). Pierwszy raz od „zdarzenia” w normalnej atmosferze. Sprawa
      została przedyskutowana i kompromis zawarty (czytajcie www.stein333.bloog.pl/) a
      temat zamknięty ;) Teraz jestem usatysfakcjonowana ;) (Szkoda, że tak nie stało
      się od razu.)
    • Gość: jola Re: Najgorsze tipsy w Gliwicach! :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.09, 08:25
      Potwierdzam, tipsy zrobione przez tą panią połamały się w tym samym
      dniu!!! Wysłałam smsa z prośbą o korektę, na który jak można było
      przewidzieć nie dostałam odpowiedzi. Stanowczo odradzam tą pożal się
      Boże stylistkę paznokci!!!
      • Gość: załamana Re: Najgorsze tipsy w Gliwicach! :( IP: *.wns.osi.pl 21.01.09, 12:22
        cześć Jolu :) postaraj się bardziej :) ja wywalczyłam zwrot całej kwoty. Z tym,
        że moje pazurki muszą teraz dojść do siebie... Ale ponieważ warstwa nałożonego
        żelu była lichutka to nie jest tak źle :)
        • Gość: do załamanej Re: Najgorsze tipsy w Gliwicach! :( IP: 83.230.31.* 21.01.09, 12:57
          wiesz troche cie nie rozumiem bo raz psioczysz jak to ci zle potem
          piszez ze sprawa została wyjaśniona i chwalisz sie ze na stronie
          pojawiły sie przeprosiny i sprawa zakończona a puki co dalej robisz
          jej opinie wiesz co dla mnie jak jest temat zakończony to otwieram
          nowy wątek a ten zostawiam w spokoju a nie żalisz sie dalej jak ci
          żle chyba ci wystarczajaco ludzie juz współczuli i wystarczajaco
          zaszkodziłaś tej pani wiec nie rób juz z siebie poszkodowanej
    • xgoscx Re: Najgorsze tipsy w Gliwicach! :( LĘBORK także 17.02.09, 13:48
      ten post to wręcz odzwierciedlenie "salonu" w LĘBORKU ul. ZWYCIĘSTWA /po schodkach/
      pani "stylistka" odwala taka sama lipe za 50zł, WSZYSTKO opisane ponizej pasuje
      jak ulał, tak samo tipsy zaczeły pękać wzdłuż jeden po drugim,a ta pani była tak
      samo bezczelna, i nieumiejąca przyznać się do winy.
      "tispy na dwa dni"
      szczerze odradzam
      • Gość: najgorsze tipsy Re: Najgorsze tipsy w Gliwicach! :( LĘBORK także IP: *.centertel.pl 18.02.09, 22:10
        O! kolejny efekt pracy tej pani z wyzej wymienionego salonu,
        images48.fotosik.pl/66/c782eaa9a4b0dee2.jpg
        pękały jeden po drugim, kilka dni od załozenia - zenada!
    • Gość: Iwona Re: Najgorsze tipsy w Gliwicach! :( IP: *.play-internet.pl 29.12.17, 20:35
      To samo na górze w forum w Gliwicach porażka nie można się na patrzeć nie równo chinka nikomu nie polecam brudne narzędzia że sanepid jeszcze tego nie zamknął beszczelna obsługa i to w takim centrum handlowym wstyd że to w Gliwicach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka