Gość: mik IP: *.gl.digi.pl 01.09.09, 13:52 www.24gliwice.pl/wiadomosci/?p=9189 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jUniowski Re: Kobieta wtargnęła pod autobus linii A4 IP: *.eimperium.pl 01.09.09, 13:57 "Kobieta z obdrapaniami na łokciach opatrywana jest właśnie przez lekarzy. Nic poważniejszego na szczęście się stało. Zarówno kierowca jak i świadkowie twierdzą, że kobieta nieoczekiwanie wtargnęła na jezdnię, ok. 2 metry obok przejścia dla pieszych." Gdyby zamiast autobusu jechał tam tramwaj to kalectwo gotowe. Albo jeszcze gorzej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystyna dopoki jezdzil tramwaj nic sie nie dzialo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 08:21 > Gdyby zamiast autobusu jechał tam tramwaj to kalectwo gotowe. Albo jeszcze gorz > ej! gdyby jechal tramwaj, to kobieta by nie wchodzila na jezdnie, bo tramwaj byl, jest i dlugo jeszcze bedzie spodziewanym elementem. znasz takie przyslowie ze nie przesadza sie starych drzew? problem tego wypadku sprowadza sie do tego, iz kobieta sie w tym miejscu nie spodziewala autobusu, bo auta objezdzają te wysepke. jak nie wiesz jak to sie stalo to nie pisz bzdur, ja tam bylam w chwili spisywania protokolu przez Policje, kiedy autobus na awaryjnych tam stal b. dlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacode lucia pierwsza ofiara autobusu :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.09, 13:59 no i proszę są już pierwsze akty samobójcze. Ciekawe czy referendyści będą rekrutować ze swojego grona kolejnych ochotników. Pomyślcie jak to może przysłużyć się "sprawie". Ofiary są konieczne! Cel jest jeden i musicie go osiągnąć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jelcz śmierć ma na imię Solaris IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.09, 14:12 tylko to się ciśnie na usta. I wiadomo kto za to odpowiada :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a referendarze mają kamikadze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.09, 17:40 teraz będą rzucać się pod A4 bo inaczej nic nie osiągną. Ja słyszałem, ze ta kobieta to była Lisowska. to by się zgadzało bo ona mieszka niedaleko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec placu Re: referendarze mają kamikadze IP: 195.205.21.* 01.09.09, 17:48 To przejmujące jak Gliwiczanie dla Gliwic walczą o sprawę. Powinni dostac nagrodę Złotego Koryta. Odpowiedz Link Zgłoś