niesmialek34 23.01.13, 23:50 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies_z_laki_2 Re: ciagły stan podgoraczkowy od 10 lat 24.01.13, 12:14 > Wcześniej lekarka zleciała mi Ob, CRP, TSh,ft3 i ft4 ,anty tpo itp, wszelkie badania krwi, wymaz z > gardła, miałem też prześwietlenie płuc, wszystko jak najbardziej w normie. Podaj wyniki z normami, "w normie" to nie zawsze oznacza, że doskonale, bo normy są ustalone na podstawie badania zdrowych, a jeśli jesteś chory, to interpretacja może być nieco inna... > mam zaparcia i wydedy brzuch mimo ze nic nie jem prawie, wymiotuje zolcia , i kwasem,wypadaja wlosy,. A u gastrologa byłeś? Wątrobę i trzustkę badałeś? Normalnie ludzie nie wymiotują żółcią... Jak się odżywiasz? Masz w rodzinie jakieś choroby przewlekłe? Odpowiedz Link
czupakabra27 Re: ciagły stan podgoraczkowy od 10 lat 24.01.13, 12:26 Warto zrobic gastroskopie z pobraniem wycinkow i test na helicobacter. Czy jest cos z tarczyca nie wiem ale niedobory na pewno. Zrob poziom wit b12 i witD. Jak wyszla morfologia? Odpowiedz Link
harmoniak Spam 24.01.13, 19:05 Dziewczyny, to spamer, wypisuje tu od czasu do czasu różne historie, zawsze z kluczowym słowem "żółć". Odpowiedz Link
czupakabra27 Re: Spam 24.01.13, 19:17 O my naiwne! Swoja drogą "żółć" to jedyne słowo złożone z samych polskich liter Odpowiedz Link
pies_z_laki_2 Re: Spam 25.01.13, 18:06 Ale po co??? Ja jestem strasznie naiwna, naprawdę nie rozumiem po co... Odpowiedz Link