witold17 10.01.10, 00:57 I życzę powodzenia. Na razie jest skromnie ale spokojnie Oby tak dalej, myślę, że się to forum rozkręci. Jak odpocznę po pyskówkach na KiR to będę tu częsciej. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diabollo Re: Witam wszystkich 10.01.10, 10:56 witold17 napisał: > I życzę powodzenia. Na razie jest skromnie ale spokojnie Oby tak > dalej, myślę, że się to forum rozkręci. Jak odpocznę po pyskówkach > na KiR to będę tu częsciej. Ehehe, okazało się, że mi potrzebny jest kaftan bezpieczeństwa w czasie kuracji odwykowej. Zawsze mile Cię widzieć, czciogdny Witoldzie. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link
kora3 czołem :) 10.01.10, 13:09 moze mnie jeszcze pamiętacie? fajnie, że powstało forum, na którym mam nadzieję, będzie mozna podyskutować ze starymi znajomymi PS. Serdeczne dzięki dla osoby, która mi podesłała link Odpowiedz Link
chickenshorts Re: czołem :) 10.01.10, 14:38 kora3 napisała: > moze mnie jeszcze pamiętacie? kora3, Witold! Hallelujah! www.youtube.com/watch?v=4saV9b_o_9g Odpowiedz Link
uffo Re: czołem :) 10.01.10, 18:56 ooo, pamietam, pamietam, witam serdecznie czolem wesolem! Odpowiedz Link
karafka_do_wina Re: Witam wszystkich 10.01.10, 18:43 ja tez witam i ciesze sie, ze chetnych do dyskusji na nowym forum przybywa Kora, gdzie bylas jak cie nie bylo? Odpowiedz Link
uffo Re: Witam wszystkich 10.01.10, 19:00 hej witaj karafko do wina, wino mamy wiec karafka sie przyda. Odpowiedz Link
karafka_do_wina Re: Witam wszystkich 10.01.10, 22:19 mam nadzieje, ze to wino jest czerwone i wloskie? Odpowiedz Link
uffo Re: Witam wszystkich 11.01.10, 15:23 wybór międzynarodowy, włoskie, francuskie, niemieckie i kalifornijskie. Czerwone przede wszystkim, półwytrawne, wytrawne i słodkie...) Odpowiedz Link
gaika Re: Witam wszystkich 12.01.10, 18:44 karafka_do_wina napisała: > ja tez witam i ciesze sie, ze chetnych do dyskusji na nowym forum przybywa Miło Cię widzieć i dzięki za owocny wkład w nazwę forum. Odpowiedz Link
kora3 :) 10.01.10, 22:14 dzięki za takie miłe przywianie Karafeczko kochana, miałam troszkę młynku, ale już spokojniej zaraz założe wąt z informacja, miła dla mnie a dla was moze ciekawą Odpowiedz Link
karafka_do_wina Re: :) 10.01.10, 22:18 hmmm.... bedzies zmiec trojaczki? a moze wesele huczne i zapraszasz nas wszystkich? ))) Odpowiedz Link
karafka_do_wina Re: :) 10.01.10, 22:42 hihi, zartowalam ale w sumie... te trojaczki to bylaby sama radosc Odpowiedz Link
maika7 czy i dla mnie miejsce przy jakims stoliku 11.01.10, 22:57 się znajdzie? ze szklaneczką kawy mrożonej z 3 kulkami lodów waniliowych i z tekstami linkowanymi przez diabolla na laptopie M. Odpowiedz Link
kora3 :) 11.01.10, 23:00 ni jestes spóxniłas się, ale lody jeszcze sa, nie jadam, to zachowałam swa porcje Odpowiedz Link
diabollo Re: czy i dla mnie miejsce przy jakims stoliku 11.01.10, 23:18 maika7 napisała: > się znajdzie? > > ze szklaneczką kawy mrożonej z 3 kulkami lodów waniliowych > > i z tekstami linkowanymi przez diabolla na laptopie > > M. Czcigodna Maiko, dla Ciebie będę starał się jeszcze bardziej wklejając publicystyczne teksty. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link
gaika Re: czy i dla mnie miejsce przy jakims stoliku 12.01.10, 18:46 Wygląda na to, że stolik wciąż jest jeden. W dodatku mnóstwo przy nim space Odpowiedz Link
jezus44 Re: czy i dla mnie miejsce przy jakims stoliku 12.01.10, 18:53 a ja zamieniam wode w wino i podaje dalej! Odpowiedz Link
gaika Re: czy i dla mnie miejsce przy jakims stoliku 12.01.10, 18:56 jezus44 napisała: > a ja zamieniam wode w wino i podaje dalej! Niewysychające źródełko-będzie miało to miejsce powodzenie. Odpowiedz Link