anusik123 08.10.09, 18:57 Czy ktoś ma może jakieś opinie o dr Lipie (ginekolog) ???????? Koleżanka mi poleciła, ale słyszałam tez negatywnwe opinie. Proszę o wasze opinie ????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ladydakota Re: dr Lipa warto czy nie 08.10.09, 19:22 Dobry specjalista ale obyś nie trafiła kiedy doktorek sie spieszy bo wtedy idzie na ilość a nie na jakość.Ale to były jeszcze czasy jak przyjmował w Beta-Medzie państwowo.Teraz jest tam tylko prywatnie a więc sądze że ma więcej czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiapatrycja Re: dr Lipa warto czy nie 08.10.09, 20:35 Nie rób tego błędu i nie idź do niego. To chyba jeden z najgorszych ginekologów w okolicy. Wiele razy zdarzały mu się błędy lekarskie typu np. zostawienia kawałka łożyska w macicy. ODRADZAM I JESZCZE RAZ ODRADZAM!!!!!! Jak szukasz dobrego ginekologa to idź do dr Ostrowskiego. Lekarz z powołania. Przyjmuje w przychodni na Orlej. Już nie będę pisać o zaletach tego lekarza bo już o tym pisałam jak była prośba o opinie dr Gołąbka. Załóż wątek o opinie dr Ostrowskiego i zobaczysz że nikt nie wypowie się o nim negatywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kamil-la Re: dr Lipa warto czy nie 04.11.09, 20:21 Zdziwiłabyś się... Ja się bardzo zawiodłam na dr Ostrowskim. Chodziłam do niego przez bardzo długi czas i byłam zadowolona. Kiedyś nie powiedziałabym złego słowa o nim, ale teraz nie dba już o pacjentki bo ma ich tak wiele że po prostu olewa. W moim przypadku były bardzo duże zaniedbania z jego strony. Na szczęście w porę poszłam do innego lekarza, właśnie do dr Lipy i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiapatrycja Re: dr Lipa warto czy nie 05.11.09, 13:44 Zdziwiona jestem taką opinią o dr Ostrowskim. Ale wiadomo jak to z lekarzami bywa. Masz racje że ma dużo pacjentek ale to chyba świadczy że jest dobrym specjalistą. Ja bynajmniej mogłam zawsze do niego zadzwonić jeżeli miałam jakieś pytania i nigdy nie był dla mnie niemiły. A chodzę do niego niego już 7 lat. U dr Lipy byłam dwa razy i powiedziała że już więcej nie pójdę. Dla mnie to materialista który naciągnął mnie na prywatną wizytę. Nie będę wdawać się w szczegóły bo nie chce mi się o tym teraz pisać. Ale każdy ma prawo mieć swoje zdanie na ten temat. Wiadome jest że zdania są podzielone. Jednym dr Lipa pomógł innym zaszkodził. Ja bynajmniej nie polecam tego pana. Za dużo słyszałam historii od pacjentek lekarza o jego niedociągnięciach i błędach. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia1976 Re: dr Lipa warto czy nie 10.11.09, 09:03 dr. Lipa to wielka Lipa. Naprawdę nie polecam. Za to o dr. Ostrowskim mogę mówić w samych superlatywach. Lakarz z powołania, jak to któraś napisała. Przyjmuje na Orlej. Odpowiedz Link Zgłoś
syrenka-36 Re: dr Lipa warto czy nie 10.11.09, 12:39 Prawdziwa LIPA. Według Pana doktora mój syn na badaniu USG miał za dużą głowę co do wielkości ciała. Wszystkie Panie w przychodni już mi współczuły że może chore dziecko ile Ja łez wylałam dopóki nie poszłam do drugiego. Syn ma dziś 4 latka jest zdrowy jak ryba a Pan doktor to sam ma głowę za dużą od brania kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
bluetitanium Re: dr Lipa warto czy nie 10.11.09, 20:06 Dziwią mnie Wasze opinie, ponieważ ja całą swoją ciążę prowadziłam u dr.Lipy i jestem z niego bardzo zadowolona.Jego telefon jest przez 24h na dobę dostępny dla pacjentek i o każdej porze można dzwonić.Ma bezpośrednie podejście do pacjentki co w Moim przypadku zupełnie mi odpowiadało.No i sam fakt że był przy porodzie co dużo znaczy.Dla mnie osobiście super lekarz, no ale każdy może mieć inne spostrzeżenie bo przecież jesteśmy różni:) Odpowiedz Link Zgłoś
gruby.andro Re: dr Lipa warto czy nie 11.11.09, 08:13 Ja tez jestem bardzo zadowolony z dr Lipy.Prowadzil ciaze mojej zony,ktora byla ciaza wysokiego ryzyka.Zawsze kompetentny,mily,wspierajacy.Byl takze przy porodzie oraz odwiedzal czesto w sali w ktorej bylismy we trojke po narodzinach dziecka.Polecam dr Lipe! Odpowiedz Link Zgłoś