niusia1000 23.10.09, 22:50 Czy ktoś z Państwa wie jak można skontaktować sie z właścicielami lokali użytkowych w pasażu na ul. Orlej 6 lub 8.Jeżeli ktoś będzie wiedział to bardzo bym prosiła o taką wiadomość na maila niusia1000@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiapatrycja Re: lokale na Orlej 24.10.09, 13:09 Najlepiej zapytaj osób które już wynajmują lokale na Orlej. Oni na pewno podadzą ci namiary na właściciela. Z tego co wiem to wybudował Dolcan a siedzibę mają na ul. Łodygowej po lewej stronie jadąc z Ząbek do Warszawy ( za przejazdem. Może tam się dowiedz. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
hubertus339 Re: lokale na Orlej 24.10.09, 15:47 Z tego co wiem to tam na pasazu w jednym zloakli na dole jest biuro Dolcanu chyba ze cos sie zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
ttjj11 Re: lokale na Orlej 26.10.09, 10:30 Zmieniło się dawno temu, teraz jest tam biblioteka. Co do kontaktu z właścicielami lokali myślę, że lepiej zwrócić się do zarządów wspólnot mieszkaniowych. Odpowiedz Link Zgłoś