guull 01.06.10, 22:55 Dzisiaj GP po 22 cóż widać?Ciemność na I etapie i oświetlony etap II.Tylko czym ja się dziwię?W końcu II etap nie musi martwić się o rachunki-dzięki wspaniałomyślności zarządu I etap za nich zapłaci... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaczucha_kl Re: Ciemno to widzę.. 02.06.10, 08:56 Proszę rozwinąć wątek, bo nie mieszkam jeszcze na osiedlu. Czy został odcięty prąd dla I etapu?! Odpowiedz Link Zgłoś
lasic01 Re: Ciemno to widzę.. 02.06.10, 09:26 Nie, byla awaria i AB od poltora tygodnia nie mialo oswietlena zewnetrznego, ale chyba juz zostalo naprawione Odpowiedz Link Zgłoś
krykon86 Re: Ciemno to widzę.. 02.06.10, 10:19 rozpłacz się z tego wszystkiego i idz naskarż macplastowi. jeśli jesteś taki mądry to pokaż faktury z których wynika że drugi etap płaci za pierwszy. Następnie pokaż faktury że ty nie zalegasz z płatnościami za prąd, czynsz oraz wodę. Nie wk**wiaj ludzi kretyńskimi żalami na forum, trzeba było przyjść na któreś spotkanie i tam to powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
lasic01 Re: Ciemno to widzę.. 02.06.10, 10:43 Obie te rzeczy sa latwe do pokazania, tylko co z tego. Zarzad podjal decyzje, zarzad zostanie rozliczony Odpowiedz Link Zgłoś
guull Re: Ciemno to widzę.. 02.06.10, 17:46 Do krykon86 : "rozpłacz się z tego wszystkiego i idz naskarż macplastowi" Nie ma o czym mówić MP ponieważ wszystko na tym osiedlu dzieje się za wiedzą i ZGODĄ pana JK.Świadczą o tym choćby decyzje ponoć "niezależnego" zarządu. "jeśli jesteś taki mądry to pokaż faktury z których wynika że drugi etap płaci za pierwszy" I tu wychodzi z Ciebie Twa "mądrość" i lotność umysłu.Z mojego postu wynikało coś zupełnie odwrotnego.To I etap płaci za II.Przecież II etap nie ma komu płacić-u Was prądu nie ma....... "Następnie pokaż faktury że ty nie zalegasz z płatnościami za prąd, czynsz oraz wodę" Tak się składa,że WSZYSTKIE swoje należności opłacam w terminie.Prąd również.Nie dostałem żadnego "super" pisma od "super" zarządu o zaleganiu z płatnościami,więc Twoje oskarżenia biją w próżnię. "Nie wk**wiaj ludzi kretyńskimi żalami na forum" Tego nie warto komentować.Poziom wypowiedzi świadczy sam za siebie. "trzeba było przyjść na któreś spotkanie i tam to powiedzieć " Czy od wczoraj do dzisiaj jakieś się odbyło bo drogi krykonie86 jak już napisałem w pierwszym poście zauważyłem to wczoraj ale dla Ciebie to przecież nic nie znaczący szczegół.... Odpowiedz Link Zgłoś
slukash Re: Ciemno to widzę.. 02.06.10, 19:27 > Nie ma o czym mówić MP ponieważ wszystko na tym osiedlu dzieje się za wiedzą i > ZGODĄ pana JK.Świadczą o tym choćby decyzje ponoć "niezależnego" zarządu. Dawaj te decyzje - chętnie poczytam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
guull Re: Ciemno to widzę.. 02.06.10, 20:27 Choćby decyzja o zasilaniu II etapu... Slukash jesteś w zarządzie?A co ze stowarzyszeniem? Odpowiedz Link Zgłoś
slukash Re: Ciemno to widzę.. 02.06.10, 22:16 Jestem też w stowarzyszeniu - ba myślę, że moge śmiało powiedzieć, że jestem jednym z jego pionierów. Jedno drugiego nie wyklucza. Pisanie o nas, że jesteśmy zarządem korczaka nawet ciężko komentować. Jak powiedz mi mogę "pracować" dla kogoś komu zapłaciłem ponad 350 tys. zadłużyłem się na 30 lat i nic w zamian nie dostałem? Zastanów się. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkankagp Re: Ciemno to widzę.. 02.06.10, 19:07 nie przypominam sobie, żeby ktoś z I etapu dawał mi pieniądze na rachunki za prąd, więc daruj sobie człowieku takie komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś