mechanik77 sprzedam zabawki fisher price i chicco stan ideal 12.07.11, 19:08 allegro.pl/zestaw-fisher-price-chicco-s-idealny-i1711217512.html Odpowiedz Link Zgłoś
beatak Sprzedam książki, gry, zabawki - BARDZO TANIO!!!!! 13.07.11, 09:09 Wyjeżdżamy z rodziną z kraju i w związku z tym nasza córka sprzedaje swoje ulubione zabawki, książki itp. Zapraszamy na zakupy! Przy każdej rzeczy podana jest proponowana cena. Portfel z wróżką (nowy) - 2 segregator Witch i segregator Kubuś Puchatek (stan dobry) 1 - sprzedany Angielska książka o rekinie. Ilustracje 3D (stan b. Dobry) 3 - sprzedana Książka DZIENNIK PIERWSZOKLASISTKI (stan dobry) - 1 Książka SZKOLNE PRZYGODY PIMPUSIA SADEŁKO (stan średni) - gratis Książka ADAŚ PÓJDZIE DO SZKOŁY (częściowo wypełnione zadania) - gratis Książka komiksowa NODDY, angielska wersja, super (prawie nowa) A4 - 3 Książka MAŁA SYRENKA (prawie nowa) A4 - 8 kartonowych stron - 2 Książka do nauki j. Angielskiego, cała wypełniona (stan średni) gratis - oddana Książka JAK ŻYJĄ ZWIERZĘTA AFRYKI, ilustracje wycinanki w kartonie (stan bardzo dobry) - 2 Książka angielska LEARN TO WRITE YOUR NUMBERS, mazak i 28 kartonowych ścieralnych stron (stan bardzo dobry) - 3 Książka ATLAS ZWIERZĄT - wspaniale ilustrowana (zzdjęcia, rysunki, 48 stron (prawie nowa) - 3 Książka DOBRE OBYCZAJE, świetne, smieszne ilustracje (prawie nowa), 116 stron - 4 Książka KOLOROWANKA i angielskie wierszyki o CHRISTMAS, ok. 100 stron, kilka stron pokolorowanych gratis - oddana Książka RAJSKI OGRÓD ANDERSENA (dość stara, stan dobry) - gratis Książka KOPCIUSZEK, na wewn. stronie okładek pomazana - gratis Książka JAN BRZECHWA DLA NAJMŁODSZYCH, 48 stron, świetnie ilustrowana ( nowa) 4 - sprzedana Książka ŻURAW I CZAPLA BRZEWCHWY, ilustrowana, 12 stron, dwie kartki luzem - gratis Książka TRZY ŚWINKI, kilka stron pomazanych dlugopisem, świetne ilustracje - gratis Książka ZIMOWA PRZYGODA KŁAPOUCHEGO, większa niż A4, świetne ilustracje (stan dobry), 16 stron - 1 Książka JESIENNA PRZYGODA PROSIACZKA, większa niż A4, świetne ilustracje (stan dobry), 16 stron - 1 Książka LETNIA PRZYGODA PRZYJACIÓŁ PUCHATKA, większa niż A4, świetne ilustracje (stan dobry), 16 stron - 1 Książka angielska MY FIRST BOOK OF SHAPES and COLORS, super do nauki angielskiego, (stan dobry) 1 Baśnie BRACI GRIMM, twarde okładki, świetne ilustracje, 150 stron, (prawie nowa) 15 - sprzedana FILM DVD BAKUGAN nowa w folii, odcinki 41-52 1 - sprzedany Książka SUPERSTAR, 48 stron, ilustracje, nowa 2 - sprzedana Książka angielska KATY KITTEN, stan bardzo dobry, wycinane ilustracje, 16 kartonowych stron 2 Książka angielska OLD MACDONALD BARN, NOWA, świetnie ilustrowana, 12 kartonowych stron 1 Książka angielska I KNOW MY LETTERS, 16 kartonowych, świetnie ilustrowanych stron, stan bardzo dobry 1 Książka angielska GORGEOUS GIRL, 12 kartonowych, świetnie ilustrowanych stron, stan średni 1 Książka angielska, THE VERY HUNGRY CATERPILLAR, świetnie ilustrowana, strony kartonowe (stan dobry) 1 Książki - 6 angielskich książek wydawnictwa Ladybird (stan dobry) 4 Książki - 2 książki angielskie z serii I'M READING (stan bardzo dobry) 1 Książka angielska THE NIGHT BEFORE FIRST GRADE ( nowa) 1 Książki angielskie DISNEY'a - ALICE IN WONDERLAND, SORCERER'S APPRENTICE (stan bardzo dobry) - po 1 Książka angielska - ROSIE'S CHRISTMAS EVE, (stan średni) - gratis Książki angielskie - 2 książki format A5 wydawnictwa CBEEBIES, (prawie nowe) 1 Książka angielska PEEK-A-BOO (stan - często używana) gratis Książka angielska PAPER BEARS, świetne ilustracje, prawie nowa 1 Książka angielska ROSIE'S WALK, prawie nowa, świetne ilustracje 1 Książka DUSZYCZKA W KRAKOWIE, komiks, nowa 1 Książka angielska FISH AND CHIPS, nowa 1 Książka DŻOK, super ilustracje, 40 stron, prawie nowa 1 Książka ELEMENTARZ, stan bardzo dobry, 150 stron 2 Książki - 2 książki z serii KLUB 13 2 Książka ZAKOCHANA LADY, (stan - często używana) 1 Książka KOTKA-PSOTKA, prawie nowa 0.5 Książka A JAK ANAKONDA, super ilustracje, prawie nowa 1 Książka FRANKLIN I KASK ROWEROWY, stan bardzo dobry 1 Książki angielskie - super seria 6 książek WARNER BROSS, sztywne okładki, w pudełku 10 Pamiętnik HIGH SCHOOL MUSICAL, nowy, bez pudełka 1 Książka angielska BARBIE z migającymi światełkami, stan dobry 2 Książka KAŻDE DZIECKO TO POTRAFI, stan bardzo dobry, dużo świetnych porad, ponad 200 stron 3 - sprzedana Książka SZKLANKA PEŁNA SMIECHU plus płyta CZYTA JUSTYN ASTECZKOWSKA, zafoliowana, nowa - 3 - sprzedana Książka angielska I'M TALKING BIG, (stan mocno używana) gratis Książka DZIWNE SNY ALI z płytą CZYTA IRENA KWIATOWSKA, świetne ilustracje, nowa - 2 - sprzedana Książka MOJA PIERWSZA BIBLIA, prawie nowa, super ilustracje, ponad 250 stron, format A4 - 5 Książka ATLAS ŚWIATA, brakuje puzzli, bardzo fajna - gratis - oddany Książka angielska NODDY AND THE ARK, w jednym miejscu podarta - gratis Książka Z PRZYSŁOWIAMI ZA PAN BRAT, prawie nowa, ponad 120 stron 5 - sprzedana Książka PET SHOP MALI ARTYŚCI, super ilustracje 0.5 - sprzedana Ortografia i gramatyka Smyka, kl 2, cz I, ćwiczenia, nowe 1 Goal! Letterland, 1 Winnie the Pooh, Pooh’s Treasury, stan dobry 2 Swiat Zwierząt, 4 ksiażki format A3 w kopercie, pięknie ilustracje zwierząt, duże litery 4 Moja Pierwsza Książka „Co i jak?” niezwykłe pomysły jak zrobić coś z niczego 4 Maskotka pluszowa GARFIELD z serduszkiem, stan bardzo dobry 1 - sprzedana Strój tygryska: 2 łapki, ogonek wiązany w pasie, czapka z uszkami zapinana pod szyjką, wykonane z pluszu, kolor jasny brąz, stan bardzo dobry, wiek 4-7 lat 10 Strój kotka; bluzeczka z krótkim rękawkiem z ogonkiem, wiek - 5-7 lat - 5 gry: Monopoly junior, wersja angielska, używana, stan dobry, wspaniała dla dzieci! - 15 Save the animals, wersja angielska 10 - sprzedana Miś, pszczoły i miód, wersja polska, stan bardzo dobry (cena sklepowa 35 zl) - 10 TYLKO ODBIÓR WŁASNY! Odpowiedz Link Zgłoś
moniczek_k Re: Sprzedam książki, gry, zabawki - 22.07.11, 19:09 witam,jestem zainteresowana kilkoma rzeczami, kiedy i gdzie dokładnie można obejrzeć/kupić? odp proszę na moniczek_k@gazeta.pl Monika. Odpowiedz Link Zgłoś
moniczek_k Re: Sprzedam książki, gry, zabawki - 23.07.11, 09:31 proszę o jakieś namiary na Panią, jestem zaintersowana książkami. Odpowiedz Link Zgłoś
moregore sprzedam fotelik samochodowy 13.07.11, 15:42 Sprzedam fotelik samochodowy dla niemowlaka 0-13 kg. Cena 30 zł katimode@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gusiaa00 TANIO !! PS3 move Navigation Controller ! 14.07.11, 10:11 tablica.pl/oferta/tanio-ps3-move-navigation-controller-IDbmiP.html Odpowiedz Link Zgłoś
firemka-1 Tanio !! Książki Danielle Steel 14.07.11, 10:29 tablica.pl/oferta/tanio-ksiazki-danielle-steel-IDbmmW.html Odpowiedz Link Zgłoś
kalbud Re: sprzedam fotelik samochodowy 15.12.11, 12:30 Ząbki ogłoszenia lokalne Powstał nowy portal z ogłoszeniami , tylko dla mieszkańców Ząbek . Adres strony : www.3kc.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gusiaa00 Super tania lampa wisząca !!! 14.07.11, 13:48 tablica.pl/oferta/super-tania-lampa-wiszaca--IDaffl.html Odpowiedz Link Zgłoś
gusiaa00 Mercedes M-200 14.07.11, 13:50 tablica.pl/oferta/super-mercedes-IDcepP.html Odpowiedz Link Zgłoś
stiv32 Bagażnik dachowy - Toyota Yaris 5D 1999-2005 14.07.11, 14:28 Do sprzedania oryginalny, mało używany, zamykany na kluczyk bagażnik dachowy(belki) do toyoty yaris 5D 1999-2005 Odpowiedz Link Zgłoś
gusiaa00 Półka RTV IKEA-m Tanio 16.07.11, 00:09 tablica.pl/oferta/szafka-rtv-ikea-IDcqBt.html Odpowiedz Link Zgłoś
ogrodnik19 Re: Bagażnik dachowy - Toyota Yaris 5D 1999-2005 26.01.12, 17:09 Dzień dobry. Czy ten bagażnik do toyoty jest orginalny? Proszę podać cenę. Czy pan go użytkował? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin21.89 Sprzedam odkurzacz (50 zł) 19.07.11, 14:36 Sprzedam odkurzacz firmy DeLonghi (używany 4-5 razy) za 50 zł. Odkurzacz model XTJ140B, moc 1400W i z tej właśnie przyczyny (niskiej mocy) zmuszona jestem go sprzedać i kupić nowy. Kolor szaro-granatowy. Podobny jest do tego: www.agd.delonghi.pl/offer/show/pid/98 Zapakowany w pudełko. Cena 50zł Odbiór w Ząbkach Kontakt: 511282797 Odpowiedz Link Zgłoś
kalbud Re: Sprzedam odkurzacz (50 zł) 15.12.11, 12:31 Ząbki ogłoszenia lokalne Powstał nowy portal z ogłoszeniami , tylko dla mieszkańców Ząbek . Adres strony : www.3kc.pl Odpowiedz Link Zgłoś
new_kate Re: Oddam/zamienię /przyję /sprzedam 19.07.11, 22:15 Sprzedam rower stacjonarny. Stan bardzo dobry (rzadko używany). Podobny do takiego: allegro.pl/nowosc-stacjonarny-rower-z-pulsem-wysylka-0-zl-i1722551690.html Zdjęcia mogę dosłać. Cena 100 zł. Odbiór w Ząbkach. Odpowiedz Link Zgłoś
new_kate Rower stacjonarny 19.07.11, 22:19 kontakt na maila gazetowego: new_kate@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
monika24.24 Re: Oddam/zamienię /przyję /sprzedam 20.07.11, 08:40 WItam.Mam jeszcze do sprzedania za symboliczne kwoty ze swojej kolekcji ubrań kilkanaście rzeczy w roz 38 i roz.40 .Są to bluzki ,spódnice,spodenki ,spodnie....mam tego jeszcze .Rzeczy są w bardzo dobrym stanie,(niektóre z metkami )ja już nie noszę a może się komuś przydać . Jestem z Ząbek więc możemy dogadać sie co do zmiarki ... Serdecznie pozdrawiam Więcej informacji pod dusiaz@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
new_kate Sprzedam rower stacjonalrny 15.08.11, 21:09 Ogłoszenie nadal aktualne. Zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
kathleen80 Re: sprzedam parowar TEFAL 24.07.11, 12:36 Sprzedam Parowar firmy TEFAL z opcją VITAMIN 3-poziomowy (używany przez 4 m-ce). Szczególnie polecam młodym mamom karmiącym, które muszą dbać o dietę swoją i swoich pociech:) Parowar jest w stanie bardzo dobrym, praktycznie żadnych śladów użytkowania. Proponowana cena 80 zł. Do odbioru osobistego na terenie Ząbek. Szczegóły na maila gazetowego. Serdecznie zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
kalbud Re: sprzedam parowar TEFAL 15.12.11, 12:32 Ząbki ogłoszenia lokalne Powstał nowy portal z ogłoszeniami , tylko dla mieszkańców Ząbek . Adres strony : www.3kc.pl Odpowiedz Link Zgłoś
loli03 Re: sprzedam parowar TEFAL 27.12.11, 22:06 witam a jaka cena ?? i ile był uzywany ?? Odpowiedz Link Zgłoś
loli03 Re: sprzedam parowar TEFAL 31.12.11, 15:22 Witam czy nadal aktualne ?? i jaki to model?? Odpowiedz Link Zgłoś
am3434 łóżko sosnowe 160x200 z materacem i 2 szafki nocne 24.07.11, 17:52 Witam, Mam do sprzedanie używane łóżko sosnowe z materacem i szufladą na pościel oraz 2 szafki nocne. Pokrowiec materaca można prać w pralce. Materac jest dwustronny. Więcej szczegółów na priv. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
am3434 łóżko sosnowe Ikea dla dziecka 24.07.11, 17:59 Witam, Mam do sprzedania używane łóżko sosnowe dla dziecka - IKEA model KRITTER, Kolor sosna ( na górnej ramie czarny kot i niebieski piesek ) - łóżko jest bez materaca. Poniżej wymiary: Długość: 165 cm Szerokość: 75 cm Wysokość: 67 cm Więcej szczegółow na maila. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
am3434 Re: łóżko sosnowe Ikea dla dziecka 25.07.11, 08:15 am3434 napisała: > Witam, > > Mam do sprzedania używane łóżko sosnowe dla dziecka - IKEA model KRITTER, Kolor > sosna ( na górnej ramie czarny kot i niebieski piesek ) - łóżko jest bez mate > raca. Poniżej wymiary: > Długość: 165 cm > Szerokość: 75 cm > Wysokość: 67 cm > > Więcej szczegółow na maila: anetawy@poczta.onet.pl > > Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jolik_3 Re: łóżko sosnowe 160x200 z materacem i 2 szafki 24.07.11, 23:30 jaka cena?jaki jest adres email,bo nie wiem gdzie napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
am3434 Re: łóżko sosnowe 160x200 z materacem i 2 szafki 25.07.11, 08:13 proszę pisać na adres: anetawy@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kalbud Re: łóżko sosnowe 160x200 z materacem i 2 szafki 15.12.11, 12:32 Ząbki ogłoszenia lokalne Powstał nowy portal z ogłoszeniami , tylko dla mieszkańców Ząbek . Adres strony : www.3kc.pl Odpowiedz Link Zgłoś
new_kate DO KALBUD 15.12.11, 20:36 kurcze, kalbud przestań spamować!!! ile razy można pisać o tym portalu marnej jakości???? W tym momencie wątek sprzedażowy jest śmietnikiem- przez ciebie. Znajdź inne sposoby na reklamowanie słabego portalu ogłoszeniowego. W ten sposób tylko zniechęcasz ludzi. Nie widzę Śmiecisz i wkurzasz ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin21.89 Podręczniki zgodne z wykazem (SP1 kl. 4-6)sprzedam 25.07.11, 20:41 Zgodnie z podanym tutaj wykazem podręczników sp1zabki.republika.pl/klasy4_6.pdf sprzedam używane podręczniki do klas 4-6. Oto one: Klasa 4: 1. J. POLSKI "Między nami" A. Łuczak, A. Murdzek cena 4zł 2. MATEMATYKA z plusem M. Dobrowolska, P. Zarzycki cena 4zł 3. MOJA HISTORIA M. Błaut, H. Chamczyk, I. Miklikowska atlas gratis cena 4zł Klasa 5: 1. MATEMATYKA z plusem M. Dobrowolska, M. Karpiński, P. Zarzycki cena 4zł (pasuje również w katolickiej szkole podstawowej) 2. PRZYRODA "Człowiek w środowisku przyrodniczym. Ziemia planetą życia" M. Mularczyk, L. Nowak, B. Potocka, J. Semaniak cena 4zł 3. MOJA HISTORIA M. Błaut atlas gratis cena 4zł Klasa 6: 1. PRZYRODA "Zmienne oblicze Ziemi" M. Mularczyk, L. Nowak, B. Potocka, J. Semaniak cena 4zł 2. MOJA HISTORIA podręcznik część 1 M. Błaut cena 5zł 3. MOJA HISTORIA podręcznik część 2 M. Szymański cena 5zł Klasy 4-6: 1. PLASTYKA S. Stopczyk, B. Neubart cena 5zł 2. MOJA MUZYKA E. Korowajczyk cena 5zł (pasuje również w katolickiej szkole podstawowej) Posiadam również: KLASA 4: 1. RELIGIA podręcznik "Wezwałem Cię po imieniu" cena 4 zł (pasuje również w katolickiej szkole podstawowej) KLASA 5: 1. JĘZYK POLSKI "Między nami" A. Łuczak, A. Murdzek cena 3zł 2. RELIGIA "Wy jesteście przyjaciółmi Moimi" (pasuje również w katolickiej szkole podstawowej) cena 4zł 3. RELIGIA "Umiłowani w Jezusie Chrystusie" cena 5zł KLASA 6: 1. RELIGIA "Uświęceni w Duchu Świętym" cena 5zł KLASY 4-6: 1. INFORMATYKA "Lekcje z komputerem" W. Jochemczyk, I. Krajewska-Kranas, W. Kranas, A. Samulska, M. Wyczółkowski z płytą CD-ROM cena 8zł Podręczniki były użytkowane, oferuję śmiesznie niską cenę. Książki są bardzo drogie, dlatego lepszym pomysłem jest kupowanie używanych :) Proszę pisać na mejla: amelia1234-89@o2.pl W przypadku nie zgłoszenia się chętnych zmuszona będę je wyrzucić na makulaturę Odpowiedz Link Zgłoś
firemka-1 ............Sprzedam Mondeo GHIA ................ 27.07.11, 10:05 tablica.pl/oferta/ford-mondeo-ghia-mk3-IDdICt.html Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin21.89 Re: Podręczniki zgodne z wykazem (SP1 kl. 4-6)spr 16.08.11, 14:11 podbijam! Odpowiedz Link Zgłoś
ggg2207 Re: Oddam/zamienię /przyję /sprzedam 27.07.11, 14:42 2 pokojowe mieszkanie (okolice Powstańców) do wynajęcia od września. Mieszkanie jest nowiutkie - dwa oddzielne pokoje, oddzielna kuchnia, przedpokój, łazienka, miejsce postojowe w garażu podziemnym zapytania na adres ggg2207@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ggg2207 mieszkanie do wynajęcia (od września) 27.07.11, 14:44 2 pokojowe mieszkanie (okolice Powstańców) do wynajęcia od września. Mieszkanie jest nowiutkie - dwa oddzielne pokoje, oddzielna kuchnia, przedpokój, łazienka, miejsce postojowe w garażu podziemnym zapytania na adres ggg2207@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
viktoria_s Sprzedam szafę i komodę st.bdb 30.07.11, 22:53 allegro.pl/szafa-3-drzwiowa-z-lustrem-w-kolorze-jablon-wawa-i1744827415.html?source=oo allegro.pl/komoda-z-szufladami-w-kolorze-jablon-wawa-i1744827538.html?source=oo Odpowiedz Link Zgłoś
moniczek_k sprzedam 2 rowerki, fotelik samochodowy --- tanio 01.08.11, 10:15 witam, tanio sprzedam : images41.fotosik.pl/973/1899582aea541157m.jpg 50zł (używany) images50.fotosik.pl/997/d3d0301892df86bem.jpg 20zł (używany) images35.fotosik.pl/800/189bf0157bc2e4c1m.jpg 100zł (nowy) Zielonka tel.502-563-183 odbiór osobisty, zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
meggy.kotka Oddam lóżeczko używane 01.08.11, 10:35 oddam łóżeczko dziecięce długość 140cm kolor sosna z szufladą i szczebelkami które można zdjąć i przerobić je na mały tapczanik bez materaca UWAGA!!! Służyło synkowi ponad 4 lata więc jest złamana jedna z deseczek, obklejone jest różnymi naklejkami które jak by włożyć trochę pracy można spokojnie zerwać czy zmyć. Część sama mogę usunąć. Jedna z prowadnic w szufladzie jest wygięta i trochę gorzej chodzi. Szkoda mi wyrzucić bo wkładająć niewielkie pieniądze w naprawę może jeszcze komuś posłużyć kolejne 4 lata. INFO POD NUMEREM 695 818 730 lub adresem amko.waw@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
natka320 Oddam nianię w dobre ręce 02.08.11, 14:14 Oddam nianię w dobre ręce od października tel. do niani 518 803 925, kontakt ze mną mail gazetowy natka320@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
krowka_makowka Oddam ubrania damskie rozm. 36/38 05.08.11, 09:54 Witam, mam do oddania kilka ubrań damskich w rozmiarze 36/38: - spodnie jeansowe (dwie pary) - spódnica jeansowa krótka - sukienka - spodnie lniane - spódnica lniana - spodnie sztruksowe - spódnica długa - spodnie materiałowe czarne - dwie pary - dwa sweterki Ubrania nie są jakieś super modne, ale może komuś jeszcze posłużą. Zainteresowanych poprosze o kontakt na maila krowka_makowka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
krowka_makowka Oddam majtki poporodowe jednorazowe rozm. M/L 05.08.11, 09:56 Witam, mam do oddania opakowanie majtek jednorazowych poporodowych (oczywiście nieużywanych ;-)))) w rozm. M/L. Osoby zainteresowane poproszę o kontakt mailowy krowka_makowka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
monika24.24 Re: Ubrania damskie rozm. 38/40 05.08.11, 15:19 Witam. Mam do sprzedania za symboliczne kwoty tj od 10 zł -20zł ze swojej kolekcji ubrań kilkanaście rzeczy w roz 38 i roz.40 Są to : bluzki sweterki, spódnice, spodenki spodnie.... mam tego jeszcze . m.in lakiery do paznokci po 1-2 zł Rzeczy są w bardzo dobrym stanie,(niektóre z metkami ) Nie noszę ,szkoda wiec by leżały w szafie może komuś się przydać . Jestem z Ząbek więc możemy dogadać sie co do przymierzenia ... Serdecznie pozdrawiam Więcej informacji pod dusiaz@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
viktoria_s Sprzedam łososiową sofę rozkładaną z pojemnikiem 09.08.11, 00:42 allegro.pl/rozkladana-sofa-w-kolorze-lososiowym-wawa-i1760036900.html Odpowiedz Link Zgłoś
marcineq30 [Sprzedam] Antena CB Sirio Turbo 5000 + magnes 17.08.11, 11:07 Sprzedam antenę do CB radia SIRIO TURBO 5000 + podstawa magnesowa SIRIO 16 cm kontakt: marcineq30@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kathleen80 ODDAM wyprawkę dla noworodka 21.08.11, 16:55 ODDAM WYPRAWKĘ DLA NOWORODKA za dużą paczkę PAMPERSÓW r. 2 (6 szt. śpioszków, 5 szt. body z długim rękawkiem, 2 szt. kaftaników, 3 szt. czapeczka+łapki niedrapki) w kolorach żółty, biały, różowy i ich odcieniach. Ubranka są tak dobrane kolorystycznie, że można je różnorako łączyć. Stan idealny, niektóre nie noszone w ogóle (r.56). Kontakt i zdjęcia na maila gazetowego, ew. telefonicznie 662 050 793. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin21.89 Podręczniki do podstawówki T A N I O 23.08.11, 10:19 Sprzedam używane podręczniki do podstawówki: Klasa 4: 1. RELIGIA podręcznik "Wezwałem Cię po imieniu" cena 4 zł Klasa 5: 1. MATEMATYKA z plusem M. Dobrowolska, M. Karpiński, P. Zarzycki cena 4zł 2. PRZYRODA "Człowiek w środowisku przyrodniczym. Ziemia planetą życia" M. Mularczyk, L. Nowak, B. Potocka, J. Semaniak cena 4zł 3. MOJA HISTORIA M. Błaut atlas gratis cena 4zł 4. JĘZYK POLSKI "Między nami" A. Łuczak, A. Murdzek cena 3zł 5. RELIGIA "Wy jesteście przyjaciółmi Moimi" cena 4zł 6. RELIGIA "Umiłowani w Jezusie Chrystusie" cena 5zł Klasa 6: 1. PRZYRODA "Zmienne oblicze Ziemi" M. Mularczyk, L. Nowak, B. Potocka, J. Semaniak cena 4zł 2. MOJA HISTORIA podręcznik część 1 M. Błaut cena 5zł 3. MOJA HISTORIA podręcznik część 2 M. Szymański cena 5zł 4. RELIGIA "Uświęceni w Duchu Świętym" cena 5zł Klasy 4-6: 1. MOJA MUZYKA E. Korowajczyk cena 5zł kontakt amelia1234-89@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin21.89 Podręczniki do 2 kl. gimnazjum T A N I O 23.08.11, 10:22 Sprzedam używane podręczniki do 2 kl. gimnazjum: 1. J. Polski „Świat w słowach i obrazach” zgodne z nową podstawą programową , Witold Bobiński, Wyd. WSiP, 2010 CENA 15ZŁ 2. J. Polski „Gramatyka i stylistyka” zgodne z nową podstawą programową, Zofia Czarniecka-Rodzik, Wyd. WSiP, 2008 CENA 10ZŁ 3. „Wiedza o społeczeństwie” publikacja zgodna z nową podstawą programową MEN, Elżbieta Dobrzycka, Krzysztof Makara, Wyd. Operon 2010 CENA 10ZŁ 4. „Edukacja dla bezpieczeństwa” do nowej podstawy programowej, Mieczysław Borowiecki, Zbigniew Pytasz, Edward Rygała, Wyd. Szkolne PWN 2009, CENA 10ZŁ 5. „Zajęcia techniczne” publikacja zgodna z nową podstawą programową MEN, Urszula Białka, Wyd. Operon 2009, CENA 10ZŁ 6. „Bliżej sztuki” zeszyt ćwiczeń (NOWY) zgodne z nową podstawą programową, Barbara Neubart, Wyd. WSiP 2009, CENA 10ZŁ 7. „Ciekawa fizyka” cz. 2 zgodne z nową podstawą programową, Jadwiga Poznańska, Maria Rowińska, Elżbieta Zając, Wyd. WSiP 2010, CENA 10ZŁ 8. „Matematyka wokół nas” podręcznik, zgodne z nową podstawą programową, Anna Drążek, Ewa Duvnjak, Ewa Kokiernak-Jurkiewicz, Wyd. WSiP 2009, z płytą CD CENA 13ZŁ 9. „Matematyka wokół nas” zbiór zadań i testów, zgodne z nową podstawą programową, Ewa Duvnjak, Ewa Kokiernak-Jurkiewicz, Wyd. WSiP 2009, CENA 12ZŁ kontakt amelia1234-89@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wiendqe płytki Nowa Gala SIGNUM SG13 45x45 ciemno szare 23.08.11, 14:13 mam do sprzedania płytki ciemno szare NOWA GALA SIGNUM SG13 45x45cm rektyfikowane gatunek I , 16sztuk - 3,24m2 .......... idealne na przdpokój, do łazienki, na balkon... zostały mi dwa nienaruszone opakowania.....do wglądu i odbioru w Ząbkach www.nowa-gala.pl/pl/index/html/id:3/collection:625/SIGNUM Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczkaak Re: płytki Nowa Gala SIGNUM SG13 45x45 ciemno sza 29.05.14, 22:24 hej,sprzedałeś te płytki? Odpowiedz Link Zgłoś
sigmaendpi Przyjmę ubrania ciążowe 23.08.11, 16:17 Rozmiar sprzed ciąży 42-44. To dopiero 4 miesiąc ale już zaczyna być ciasno :) Może któraś mama ma niepotrzebne juz ubrania w dobrym stanie i może oddać za jakąś symboliczną kwotę lub drobiazg dla dziecka. Niestety ubrania które nosiłam przed pierwszą ciążą już dawno oddałam-zresztą rozmiar już nie ten:) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwina128 Re: Przyjmę ubrania ciążowe 23.08.11, 17:53 mam dwie pary spodni jeansowych. Mogę oddać za symboliczną złotówkę, mam też kurtkę, ale ją to chcę sprzedać za 50 zł, bo sama za nią dałam dużo więcej, a mało chodziłam bo leżałam w szpitalu. w razie pytań proszę pisać na sylwina_k1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rybka_38 Re: Oddam/zamienię /przyję /sprzedam 24.08.11, 13:55 Mam do sprzedania za symboliczne pieniądze książki do podstawówki (szkoła nr2 Ząbki) do klas 4-6. Zainetresowanych proszę o @: w_k7@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rybka_38 Ksiązki szkoła podstawowa 24.08.11, 13:58 Mam do sprzedania za symboliczne pieniądze książki do podstawówki (szkoła nr2 Ząbki) do klas 4-6. Zainetresowanych proszę o @: w_k7@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marcineq30 Podłoże / ściółka dla kota i gryzoni 24.08.11, 15:34 Naturalna ściółka dla kotów i gryzoni. wysokogatunkowy naturalny, ekologiczny granulat drzewny w pełni biodegradowalny. Pojemność opakowania 20 kg, cena 20 zł za opakowanie. Kontakt: marcineq30@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marcineq30 Podłoże / ściółka dla kota i gryzoni 24.08.11, 15:45 Naturalna ściółka dla kotów i gryzoni. wysokogatunkowy naturalny, ekologiczny granulat drzewny w pełni biodegradowalny. Pojemność opakowania 15 kg, cena 20 zł za opakowanie. Kontakt: marcineq30@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
monika24.24 Re: Pokarm dla kota 26.08.11, 08:21 Sprzedam pokarm dla kota w saszetkach po atrakcyjnej cenie (data ważności pokarmu w saszetkach do 2013r) Więcej informacji pod dusiaz@poczta.fm lub pod 509 673 653 Odpowiedz Link Zgłoś
monika24.24 Re: Sprzedam od 0.50 gr 29.04.13, 12:34 Witam ,tym razem sprzedam Magazyny: Magnolia - nr 3 marzec 2013 porady ,inspiracje dla miłośników roślin i ogrodów cena 2 zł Czwarty wymiar nr 3 marzec 2013 r cena 2 zł Kobieta i życie nr 2 luty 2013 -cena 0,50 gr Kobieta i życie nr 3 marzec 2013 cena 1 zl Naj nr 6 marzec 2013 r cena 0,50 gr Więcej informacji pod adresem dusiaz@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
vimi77 Sprzedam huśtawkę dziecięcą 30.04.13, 14:58 tablica.pl/oferta/super-hustawka-ID2MNEj.html Odpowiedz Link Zgłoś
vimi77 Re: Sprzedam huśtawkę dziecięcą 12.05.13, 21:27 Promocja cenowa. tablica.pl/oferta/super-hustawka-ID2MNEj.html Odpowiedz Link Zgłoś
sylwina128 Re: Oddam/zamienię /przyję /sprzedam 28.08.11, 13:27 Sprzedam clexane 80 mg. Brałam jak byłam w ciąży i dużo mi zostało. Cena do uzgodnienia. Kontakt sylwina_k1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gusiaa00 Stolik komputerowy +Gratis !! 29.08.11, 10:16 tablica.pl/oferta/stolik-komputerowy-ikea-gratis--IDhQ8W.html Odpowiedz Link Zgłoś
freestella łuk do wózka tiny love 29.08.11, 10:21 Sprzedam łuk z zawieszonym zabawkami do wózka, fotelika ,łóżeczka firmy tiny love w kolorze niebieskim z 3 maskotkami, jedna z maskotek wydaje dżwięki , łuk jest prawie nowy ,w stanie bardzo dobrym,cena 40zł,kontakt freestella@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
new_kate Rower stacjonarny- 90 zł 31.08.11, 11:20 Sprzedam rower stacjonarny. Stan bardzo dobry (rzadko używany). Podobny do takiego: allegro.pl/nowosc-stacjonarny-rower-z-pulsem-wysylka-0-zl-i1722551690.html Zapraszam do obejrzenia i przetestowania. Cena 90 zł. Odbiór w Ząbkach. Odpowiedz Link Zgłoś
new_kate Re: Rower stacjonarny- 90 zł 08.09.11, 21:37 w sprawie roweru stacjonarnego proszę o kontakt mailowy: new_kate@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gusiaa00 Biurko +gratis -Tanio!! 01.09.11, 19:06 tablica.pl/oferta/stolik-komputerowy-ikea-gratis--IDhQ8W.html Odpowiedz Link Zgłoś