14.04.11, 13:22
Witam
Czy możecie mi polecić dobrą cukiernię, gdzie zrobią mi ładny tort na komunię? Zraziłam się już nie raz do cukierni na Powstańców bo nie raz był tort zamówiony a Pani zapomniała lub zgubiła zamówienie a tego wolę uniknąć:)
Obserwuj wątek
    • mika.bajkowe1 Re: Cukiernia 14.04.11, 13:28
      Polecam

torcikowo.pl/
      My zamawialiśmy tort na urodziny naszych synków, był rewelacyjny, bardzo smaczny, super wyglądał , a Pani Kasia nawet przywiozła nam go do domu :))

P.S.
      Pozdrawiamy Panią Kasię :)
      • katrem Re: Cukiernia 14.04.11, 13:30
        Również polecam Panią Kasię:)
        Miesiąc temu zamówiliśmy u niej tort na 5-te urodziny synka i wyszedł bombowy!!!
        • kasiakl3 Re: Cukiernia 14.04.11, 15:33
          te torty istne arcydzieła!!!! :) Ile kosztuje mniej wiecej jeden taki?
          • katrem Re: Cukiernia 14.04.11, 15:37
            Za tort dla ok. 15 dzieci zapłaciłam 160 zł. Warto:)
            • kastys75 Re: Cukiernia 24.04.11, 12:44
              Bardzo dziękuję wszystkim za tak miłe opinie i zapraszam ponownie :)
              Pozdrawiam
              Kasia (www.torcikowo.pl)
          • ranoma Re: Cukiernia 14.04.11, 21:24
            My za 1,5 kg torcik płaciliśmy u p. Kasi 100 zł :) A torty robi naprawdę pyszne :)
            • kasiaz1981 Re: Cukiernia 14.04.11, 23:18
              a ja polecam Pana Marka :)

www.tortmarzen.pl/
              torty może nie najtańsze, ale smaczne i pięknie wykonane :)
              • anna_boleyn Re: Cukiernia 16.02.12, 21:19

> www.tortmarzen.pl/
                > torty może nie najtańsze, ale smaczne i pięknie wykonane :)

zamawiałam niecały m-c temu, wykonanie dość widowiskowe, smak - całkiem niezły (zamawiałam truskawkowy), cena nie najniższa ale mina dziecka bezcenna
                polecam
    • kalbud Re: Cukiernia 15.04.11, 07:26
      Cukiernia "Barbara" w Markach przy ul. Promienna 5 . Byłem tam kierowcą i woziłem pyszne torty na zamówienie .
    • matreshka Re: Cukiernia 15.04.11, 13:01
      Witam, równiez polecam Pana Marka z tortmarzen.pl. Tort byl dokładnie taki, jaki zamawialismy, Pan Marek na podstawie wysłanego obrazka ludzika Lego wykonał piękny torcik, który był bardzo smaczny, a mój syn był zachwycony:)
      • akczar Re: Cukiernia 24.04.11, 20:31
        www.tortmarzen.pl/galeria-tortow-dla-dzieci
        Jako stała degustatorka - polecam tort Marka czekoladowy. A zamawiać trzeba z co najmniej tygodniowym wyprzedzeniem.
    • baskamama Re: Cukiernia 30.04.11, 15:58
      gusiaa00 napisała:

> Witam
      > Czy możecie mi polecić dobrą cukiernię, gdzie zrobią mi ładny tort na komunię?
      > Zraziłam się już nie raz do cukierni na Powstańców bo nie raz był tort zamówion
      > y a Pani zapomniała lub zgubiła zamówienie a tego wolę uniknąć:)

jesli interesuje Cie tez Warszawa to polecam Sweet Home, maja tam kilka cukierni, robia fajne i smaczne torty
    • gregor54321 Re: Cukiernia 16.02.12, 16:29
      Chciałbym wszystkim zdecydowanie odradzić!!! cukiernię na Powstańców w Kauflandzie w Ząbkach. W dniu dzisiejszym kupiłem tam pączki - wymieszane stare ze świeżymi a wszystkie w cenie świeżych.
      • xxxx90 Re: Cukiernia 16.02.12, 23:49
        Dzisiaj miałem to samo i gdyby nie fakt, że mam spory kawałek do Kauflanda to bym przyniósł im ten dwudniowy "kartofel" z powrotem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka