piska15 26.10.11, 10:55 Czy orientujecie się gdzie w Ząbkach mogę kupić dobre pierogi, tudzież kopytka, kluski śląskie (nie mrożone). Widziałam jeden sklep przy torach na Batorego, nigdy nie robiłam tam zakupów. Poproszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_zabki.pl Re: Dobra garmażerka 26.10.11, 11:13 Dobra garmażerka to jest w Warszawie na Hali Mirowskiej w Ząbkach nic takiego nie uświadczyłem ... Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Dobra garmażerka 26.10.11, 11:32 e_zabki.pl napisał: > Dobra garmażerka to jest w Warszawie na Hali Mirowskiej w Ząbkach nic takiego n > ie uświadczyłem ... :D:D dobra garmażerka będzie jak sobie sama coś takiego zrobisz :D Nie wiem, nie doradzę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
e_zabki.pl Re: Dobra garmażerka 26.10.11, 11:36 Co fakt to fakt moja Pani robi pyszną garmażerkę ;-) BTW ... ciekawy cytat rozumiem że prawdziwy ... Odpowiedz Link Zgłoś
kontrolka1981 Re: Dobra garmażerka 26.10.11, 17:41 attiya napisała: > e_zabki.pl napisał: > > > Dobra garmażerka to jest w Warszawie na Hali Mirowskiej w Ząbkach nic tak > iego n > > ie uświadczyłem ... > > :D:D > dobra garmażerka będzie jak sobie sama coś takiego zrobisz :D > Nie wiem, nie doradzę :-) Ale doradztwo , pierwsza klasa, brawo !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia609 Re: Dobra garmażerka 26.10.11, 11:58 dobra garmażerka od niedawna jest na ul. Powstańców okolice poczty na przeciwko osiedla wojskowego, taki pawilon. Kupowałam kilka razy pierogi i inne wyroby mączne, pasztet naprawdę bardzo smaczne często nawet jest kolejka. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
bioo Re: Dobra garmażerka 26.10.11, 12:14 przy wulkanizacji jak się jedzie Skorupki w stronę Wołomina, ul.Rembertowska Odpowiedz Link Zgłoś
pi0trw Re: Dobra garmażerka 26.10.11, 12:33 Zgadzam się. Całkiem niezłe pierogi, o niebo lepsze niż mrożonki.... Odpowiedz Link Zgłoś
abc.321 Re: Dobra garmażerka 26.10.11, 13:14 Też kupiłam na powstańców pierogi i polecam. Bardzo smaczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
mercar Re: Dobra garmażerka 26.10.11, 14:17 Dobre kopytka, kluski śląskie, leniwe mają też w tej hurtowni EJART, niestety nie kupowałam pierogów więc nie wiem. Ale sądząc po zbycie to też chyba niezłe, kluski śląskie muszę sobie zamawiać bo jak pojadę po pracy tj. ok 17 to już nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
megi2511 Re: Dobra garmażerka 26.10.11, 18:50 a jakie ceny w tej budce na powstańców? Słyszałam, że słyną z pasztecików ale nie próbowałam Odpowiedz Link Zgłoś
gosia609 Re: Dobra garmażerka 27.10.11, 12:42 pierogi 16 - 19 zł, uszka 20 zł, codziennie też robią promocję na jakiś produkt, kupowałam pierogi są świetne i pasztet też polecam.mają też ciasta, ciastka, rogaliki na wagę. Można też zamówić torty, ja nie kupowałam słodkości ale słyszałam, że smaczne a i jest troszkę pieczywa Odpowiedz Link Zgłoś
alidziubek Re: Dobra garmażerka 26.10.11, 20:16 Właśnie w tym sklepie na batorego jest niezła garmażerka Odpowiedz Link Zgłoś