luite 01.02.12, 19:15 Którego polecacie z ząbkowskich weterynarzy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kontrolka1981 Re: weterynarz Ząbki 02.02.12, 07:44 Zależy z której części Ząbek jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
malezeby Re: weterynarz Ząbki 02.02.12, 09:35 Ja chodzę na Skorupki, dwóch przemiłych panów, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
lucija85 Re: weterynarz Ząbki 31.03.12, 14:14 Tylko na ORLEJ w Ząbkach. Nie naciąga! I dobrze leczy! Odpowiedz Link Zgłoś
kontrolka1981 Re: weterynarz Ząbki 31.03.12, 16:01 Nigdy na Orlej, weterynarz naciągacz i partacz. Albo Skorupki albo Malczewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kontrolka1981 Re: weterynarz Ząbki 31.03.12, 16:03 Blue Vet spróbuj a nie pożałujesz, obsługa na najwyższym poziomie i normalne ceny Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszmiodzio Re: weterynarz Ząbki 11.04.12, 22:06 BlueVet - zdecydowanie. Raz odwiedziłem i pozostałem. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
4ok Re: weterynarz Ząbki 25.09.13, 12:17 Lecznica Weterynaryjna Bonifacy Polecam ten gabinet. Nowoczesne wyposażenie, mądry weterynarz, przystępne ceny i miła atmosfera. Czynne też w soboty. Andrzej Bieszczad Odpowiedz Link Zgłoś
oldboy42wawa Re: weterynarz Ząbki 25.09.13, 17:04 na Orlej mają dobre ceny a lecznica Jatagan obok Łodygowej leczą ciężkie przypadki Odpowiedz Link Zgłoś
fraszka_igraszka Re: weterynarz Ząbki 25.09.13, 20:01 polecam BlueVet na Malczewskiego / boczna od Powstańców na Wyspowej przy Łodygowej? może leczą, ale nie wiem, czy do końca skutecznie i udolnie, zwłaszcza ortopedycznie za to pełno tam chaosu i zabiegania, chociaż dr Marzena rzeczywiście sympatyczna na pewno poprawiają po nich w lecznicy na Marysinie - polecam lecznicę dr Saby Odpowiedz Link Zgłoś
anka.k76 Re: weterynarz Ząbki 26.09.13, 10:41 A ja polecam gabinet na Orlej. Pan doktor bardzo sympatyczny, ceny przyzwoite i na pewno nie naciągacz! Kiedy mój pies ze względu na wiek nie kwalifikował się do operacji powiedział o tym otwarcie, a nie wmawiał, że zabieg może pomóc. Korzystałam z usług tego Pana kilkanaście razy i mam o Nim jak najlepsze zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mu1333 Re: weterynarz Ząbki 26.09.13, 23:15 Też polecam Pana doktora na Orlej,jest dobrym i sumiennym lekarzem zawsze doradzi i służy pomocą.Korzystałam i korzystam z jego usług wcześniej zajmował się psem ,usuwał guz operacyjnie i pies żył jeszcze długie lata,a teraz będzie jego pacjentką koteczka . Potwierdzam,że nie jest naciągaczem. Odpowiedz Link Zgłoś
4ok Re: weterynarz Ząbki 11.11.13, 15:17 bonifacy.waw.pl to jest obecznie najlepszy weterynarz w okolicy, fachowo, tanio, solidnie, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allawil Re: weterynarz Ząbki IP: *.ethnet.com.pl 03.11.22, 14:11 Na Malczewskiego za włożenie psu termometr w tyłek 50 zł. Nie miła pani doktor , poszłam na szczepienie, powiedziała że nie zaszczepi teraz bo piesek ma wzdęty brzuszek. Czy to nie jest naciąganie Odpowiedz Link Zgłoś
112iza Re: weterynarz Ząbki 05.12.13, 20:46 ZDECYDOWANIE ODRADZAM WETERYNARZA NA ORLEJ 20!!! Pracuje tam jakaś młoda Pani, przez którą moja 3msc suczka rasy York dużo się nacierpiała. Dała jej za mocną tabletkę na odrobaczanie i kazała dać 1/4 dałam jej 1/8. Pies wymiotował cały czas przewracał się a po tel. do przychodni stwierdzono, że to normalne objawy po podaniu tabletki i nie ma obaw do strachu. Po wizycie u innego weterynarza okazało się , że piesek jest odwodniony dostał kroplówkę i antybiotyki. Na pewno będę ten gabinet omijała szerokim łukiem i wam tez to radzę. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
lula8-8 Re: weterynarz Ząbki 06.12.13, 13:53 Ze swoim psem przez 4 lata chodziłam do pana na Orlej jednak gdy wczoraj poszłam go odwiedzić (piesek od 2 dni był osowiały i miał problem z chodzeniem) nie zastałam go, a Panią która powiedziała, że nas nie przyjmie bo spieszy się na pociąg (było około 18, a na drzwiach widniała informacja, że jest czynne do 19). Pojechałam więc na Malczewskiego tam psiakiem zajęła się bardzo miła pani. Teraz będziemy do niej chodzić. Bardzo miła obsługa, a ceny bardzo przystępne :) Odpowiedz Link Zgłoś
thebirdsdream Re: weterynarz Ząbki 29.08.17, 13:29 Dziękuję bardzo za słowo uznania:) Pamiętam Panią, bo po krótce opowiedziała mi Pani tę samą przygodę na Orlej na wizycie podczas mojego dyżuru. Niestety już nie pracuję w przychodni na Malczewskiego. Pozdrawiam serdecznie, może jeszcze kiedyś się spotkamy, ale w innym gabinecie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: weterynarz Ząbki 06.12.13, 16:00 Polecam gabinet na Malczewskiego - uleczone uszy i oczy naszej świneczki :-) Wcześniej byliśmy z problemem oczu u pana wet. na Skorupki i nie zajrzał do uszu, a najprawdopodobniej od chorych uszu świnek brał się problem chorych oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
dprucnal Re: weterynarz Ząbki 23.01.15, 11:07 Fakt, ze watek dość leciwy ale przez to, ze jest całkiem popularny to podzielę sie swoimi doświadczeniami. Mój pies (12-letni owczarek) był umierający. Poszedłem do weterynarza, panie doktór obejrzały, zbadały krew i się okazało ze to dirofilaria. Po ciężkim leczeniu (kroplówki, tabletki, zastrzyki ) pies żyje i ma sie dobrze. Teraz tylko dostaje tabletki na serce. Dlatego z czystym sercem polecę (w sumie też obiecałem za wyleczenie psa ::) ) Gabinet Weterynaryjny Kudłatek na ul Sikorsiego. Ich strona to weterynarzkudlatek.pl/. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiapol Re: weterynarz Ząbki 23.01.15, 22:04 Polecam Kudłatka, przesympatyczne młode panie. Cierpliwie tłumaczą, ostrożnie podają każdy lek mojej maltance. Ceny normalne, płatność też kartą. Odpowiedz Link Zgłoś
tasiolot Re: weterynarz Ząbki 25.01.15, 20:44 Na Orlej jeszcze w zeszłym roku przyjmował pan Marek - rewelacyjny. Chodziliśmy z kotem od lat. Ale już go nie ma. Są jacyś inni ludzie, ale po jednej wizycie mam mieszane uczucia. Poszliśmy, bo kot się zatruł, nie jadł, wymiotował. A pan doktor na dzień dobry namawiał nas na usunięcie kamienia nazębnego jakąś tam super metodą, którą akurat wykonują u siebie w gabinecie. Dopiero jak powiedzieliśmy, że ok, zastanowimy się, zajął się leczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
semco Re: weterynarz Ząbki 27.01.15, 01:02 cóż - jak się chodzi tam gdzie nic poza czarami nie ma to potem tak właśnie jest. Każda diagnoza jak mi wielu wetów mówiło musi być poprzedzona badaniami. Jak nie jest to jest tylko fikcją i czarami Odpowiedz Link Zgłoś
ocochodzi77 Re: weterynarz Ząbki 07.02.15, 12:47 Ja kiedyś chodziłam na Orlą z chomikiem i kiedy przyjmował Pan Doktor, wszystko było ok - miły , konkretny, wydawał sie kompetentny, próbował zwierzątku pomóc, choć w przypadku tej choroby było to b. trudne. Jednak gdy trafiałyśmy na mlodą lekarkę już nie było tak profesjonalnie. Mam tu na myśli stosunek do Pacjentów a nie fachowość leczenia. Kiedyś wyczekałyśmy w kolejce pół godziny, Pani doktor wychodziła w tym czasie do poczekalni i mogła powiedzieć (lub wywiesić kartkę( ,że ma o 11:00 zaplanowany zabieg chirurgiczny u kota. Nie zrobiła tego, tylko o 11 przyszła ta zaplanowana pacjentka i zamknięto nam gabinet przed nosem nie informując np. że zabieg potrwa pół godziny czy godzinę i żeby wtedy wrócić to będziemy pierwsze w kolejce. Zmarnowałam kupę czas, którego nie mam i moja noga więcej tan nie postanie. Pojechałam więc do Blue Vet na Malczewskiego , gdzie przemiła Pani Doktor zaczęła od badania próbki skóry chomika (na Orlej Pani twierdziła, że tego sie nie da u chomika zrobić...) - bez dodatkowej opłaty więc nie było to naciąganie. Chomiczek przeżł jeszcze kilka m-cy ale w końcu choroba Go pokonała. Teraz leczę ( a raczej kontroluje ) tam pieska i jestem super zadowolona. Gabinet dobrze wyposażony i otwarty również w niedzielę, co dla ludzi dużo pracujących jest b. istotne. Gorąco polecam, Odpowiedz Link Zgłoś