Dodaj do ulubionych

Bałagan przed 60A

13.12.13, 08:25
Witam,

Chciałabym opisać to co się dzieje przed budynkiem 60A od strony ogrodzenia. Jedna osoba lub więcej wyrzuca przez balkon siatki z chlebem, resztkami jedzenia itd. Ptaki to wszystko rozdziobują i zostawiają ogromny bałagan. Teren ten wygląda jak wysypisko śmieci, codziennie pojawiają się nowe reklamówki. Wygląda to naprawdę strasznie. Wszystkie te śmieci walają się później po trawie, rozrywane przez ptaki i koty. Zrozumiałabym jeszcze gdyby ten chleb był rzucany bez reklamówek, ptaki by zjadły i po kłopocie. Raz tylko widziałam jak taka paczka leci z balkonu, bodajże z 3 piętra, osoby nie widziałam. Ktoś robi to regularnie, przed budynkiem 60 nie ma takiego problemu.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ek.0 Re: Bałagan przed 60A 13.12.13, 09:28
      A nie lepiej poformować o tym fakcie administrację?

zwyczajna1967 napisał(a):

> Witam,
      >
      > Chciałabym opisać to co się dzieje przed budynkiem 60A od strony ogrodzenia. Je
      > dna osoba lub więcej wyrzuca przez balkon siatki z chlebem, resztkami jedzenia
      > itd. Ptaki to wszystko rozdziobują i zostawiają ogromny bałagan. Teren ten wygl
      > ąda jak wysypisko śmieci, codziennie pojawiają się nowe reklamówki. Wygląda to
      > naprawdę strasznie. Wszystkie te śmieci walają się później po trawie, rozrywane
      > przez ptaki i koty. Zrozumiałabym jeszcze gdyby ten chleb był rzucany bez rekl
      > amówek, ptaki by zjadły i po kłopocie. Raz tylko widziałam jak taka paczka leci
      > z balkonu, bodajże z 3 piętra, osoby nie widziałam. Ktoś robi to regularnie, p
      > rzed budynkiem 60 nie ma takiego problemu.
      >
      > Pozdrawiam
      • zwyczajna1967 Re: Bałagan przed 60A 13.12.13, 10:39
        Zgłaszałam sprawę do administracji parę razy. Skutkiem tego było to, że panowie z firmy sprzątającej posprzątali parę razy ale problem jest cały czas. Te śmieci lądują codziennie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka