zapalonyzabki 22.03.15, 21:37 witam czy wy też manicie non stop problemy widzę że nie jestem jedyna forum.gazeta.pl/forum/w,450,131251454,156945979,Re_JMDI_wasze_opinie.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapalonyzabki Re: JMDI wasze opinie 28.03.15, 17:10 Wczoraj o 20:37 Zawsze chwaliłam Waszą firmę, ale to co dziś mnie spotkało to skandal! Chciałam rozwiązać umowę zawartą na 24 m-ce, bo z powodu wyjazdu za granicę nie jestem w stanie jej kontynuować. Do końca umowy zostało mniej niż 12 m-cy.Tymczasem JMDI poinformowało mnie że muszę zapłacić koszty zwrotu rzekomych rabatów i instalacji. Myślałam, ze chodzi o 200-300 zł na co skłonna byłam przystać, bo lepiej tak niż płacić około 1000 zł abonamentu który pozostał do końca umowy.Tymczasem firma każe zapłacić mi ponad 2000 zł, czyli 2 razy więcej niż wyniosłoby mnie korzystanie z umowy do końca. Firma domaga się około 400 zł za instalacje, które nie miały miejsca, ponieważ zawarta umowa jest wyłącznie kontynuacją poprzednich. Jest to dla mnie jawne oszustwo! Sprawa oczywiście zostanie zgłoszona do odpowiednich instytucji, bo coś takiego nie może zostać bez odpowiedzi. proponuje poczytać www.facebook.com/jmdipl Odpowiedz Link Zgłoś
zapalonyzabki Re: JMDI wasze opinie 09.04.15, 23:59 Uwaga!!! JMDI to oszuści!!! Najpierw chcieli za rozwiązanie umowy 10 miesięcy przed czasem ponad dwukrotność tego co zapłaciłabym kontynuując umowę do końca, a potem zaczęli pisać o ugodzie, a jak odpisałam im że w ogóle nie przyjmuje takiej opcji do wiadomości w tym samym dniu rozwiązali umowę z mojej winy i straszą że jak nie oddam dekoderów w komplecie na który składa się m.in. pudełko, baterie i instrukcja obsługi, to mi policzą za 2 tekturowe pudełka 60 zł, 4 baterie aaa 20 zł, 2 istrukcje obsługi 40 zł. Ten list oraz opis całej sytuacji trafi wkrótce do internetu, gdzie będzie można przeczytać i pośmiać się z głupoty i beszczelności JMDI. Odpowiedz Link Zgłoś
olcialas Re: JMDI wasze opinie 22.04.15, 00:53 Nie rozumiem w czym problem. Przecież wiadomo, że umowy na czas określony się nie wypowiada. Taki los :/ Zamiast próżno lać łzy, lepiej poszukaj kogoś, komu scedujesz umowę. Wg mnie JMDI to dobra firma/usługi i nie będziesz mieć problemów ze znalezieniem chętnego. Wilk będzie syty i owca cała :-) Odpowiedz Link Zgłoś