sunnysun 09.06.15, 10:50 Cześć. W okolicach Kopernika w nocy koło 24:00 było słychać straszne wrzaski jakiegoś mężczyzny. Co najmniej jakby kogoś torturowali.. Potem było słychać syreny. Ktoś coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolo3210 Re: wrzaski nocne 11.06.15, 13:59 Jakiś cygan latał bez koszulki i wydzierał japę, za min biegali inni cyganie polewając go wodą z butelek i krzycząc w im tylko znanym jezyku. Darł się jakby napalił się jakiegoś gówna, później przyjechało jeszcze więcej cyganów 2-ma czy 3-ma samochodami i przenieśli się na ul.kościelna po 30 min.od wezwania przyjechała policja. Co dalej nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mateo.12345 Re: wrzaski nocne 11.06.15, 22:52 współczuje mieszkać z cyganami, masakra Odpowiedz Link Zgłoś
drugidundy Re: wrzaski nocne 12.06.15, 13:39 Sporo ich na osiedlu, ale problemów nie zaobserwowałem. Zastanawia mnie dlaczego tak panicznie boją się psów. Nawet stare cygany mają strach w oczach. A piesek malutki. Zawsze można poszczuć:) Odpowiedz Link Zgłoś