limptrader 10.09.05, 21:35 No właśnie, jak jest to w którym miejscu bo jakoś nie za bardzo kojarzę słyszałem, że jest nawet kilka punktów w Ząbkach pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panbert Re: Solarium 13.09.05, 10:43 Jedno jest na os. Bajkowym, ale nie polecam. Była tam moja zona i nie dosć że lekko sie poparzyła, to opalenizna była nierówna. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
pryczard Re: Solarium 13.09.05, 15:56 Panbercie czcigodny, Poparzyła się bo za długo była, a opalenizna nierówna bo się wierciła :) Napisz czy to było stojące solarium czy można w nim leżeć. Ja mam swoeje prywatne ale zanim kupiłem duzo czytałem o tym wynalazku. I to co piszesz jak poparzenia i nierónomierność to raczej nie możliwe :) sir pryczard Odpowiedz Link Zgłoś
aniaka2 Re: Solarium 13.09.05, 16:08 Sir Pryczrdzie Mój czcigodny mąż niestety nie miał omamów po ząbkowskim słońcu i pisze jak na spowiedzi. Nie wierciłam się zbytnio bo jak się leży w takiej trumience to nie bardzo można poskakać. Długo nie przebywałam na tym sztucznym słońcu i nie pierwszy raz więc bardzo się zdziwiłam tym pożal się Boże efektem jak z piekarnika (bez rożna). Pozdrawiam żona wyleczona już z oparzeń Odpowiedz Link Zgłoś
limptrader Re: Solarium 15.09.05, 18:36 a może jakieś inne punkty? bo nie za bardzo mi się uśmiecha chodzić na drugi koniec ząbek :) Odpowiedz Link Zgłoś
evita771 Re: Solarium 16.09.05, 20:11 Jest jeszcze salon Avangarda na ul. Sikorskiego. Korzystałam z tamtejszego solarium parę razy i byłam zadowolona. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś