kinia341 07.08.06, 10:28 Witam Jutro podpisuje umowe na mieszkanie. Na co powinnam zwrócić uwage, o co pytać i prosić dewelopera. dzięki Kinga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yapkovitz Re: o co pytać dewelopera, co sprawdzić 07.08.06, 12:00 Zajrzyj na forym Developerzy: Warszawa forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=106 Odpowiedz Link Zgłoś
kinia341 Re: o co pytać dewelopera, co sprawdzić 08.08.06, 08:44 dzięki, zaraz zajrze. Musze się przygotować. Myślałam, ze tyle osób kupiło mieszkania w ostatnim czasie, ze dostanę więcej odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
drag_wl Re: o co pytać dewelopera, co sprawdzić 08.08.06, 12:33 jeśli to DEMBUD to pytaj i sprawdzaj wszystko!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kinia341 Re: o co pytać dewelopera, co sprawdzić 08.08.06, 23:31 Ja już podpisałam. jak szukałam mieszkania to nie trafiłam na DemBud, nie znam ale może teraz z tego postu inni sie czegoś dowiedzą. umowy trzeba czytać bardzo dokładnie, bałam sie czy nie będzie zapisu: ze ceny mieszkań mogą wzrosnąć ze wzgledu na wzrost cen materiałów. Ha - zresztą przy takich zapisach nie ma zapisu w drugą stronę, ze mieszkanie może potanieć kiedy spadną ceny materiałów budowlanych. No i sprawdzajcie zapisy w ksiegach wieczystych - aktualnych! Odpowiedz Link Zgłoś
zabkowianin Re: o co pytać dewelopera, co sprawdzić 09.08.06, 09:11 Można za niewielką opłatą zlecić odbiór mieszkania. Szczegóły na stronie: www.odbiormieszkania.pl Odpowiedz Link Zgłoś