kusymo 10.12.07, 10:24 Byłam wczoraj na stadionie i usłyszalam niepokojące nowiny. Podobno kupcy ze stadionu przenoszą się jednak na Radzymińską. Czy to prawda może mi ktoś to potwierdzić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
clara2 Re: kupcy ze stadionu 10.12.07, 11:15 Pewnie mnie tu zaraz ktoś zlinczuje. Zaznaczę więc, że gdybym mieszkała blisko Radzymińskiej to myślałabym inaczej. Ale mieszkam na Powstańców i temat stadionu na Radzymińskiej mnie nie niepokoi. Może jestem zbyt niefrasobliwa, tak? To mnie uświadomcie. Ale czego się bać? A na stadionie zdarza mnie się robić zakupy: jest tam masa okropnego chłamu, ale na prawdę można znaleźć też dobry towar, zs który w galerii płaci się dwa razy więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
kusymo Re: kupcy ze stadionu 10.12.07, 11:59 Ja mieszkama niedaleko od radzymińskiej bo na osiedlu domków szeregowych przy Batorego. Już teraz rano czasami ciężko wydostać się na Radzymińską a co dopiero jak ruszy handel. Czytałam w internecie, że ma nie być skrętu z Bystrej w lewo w Radzymińską tylko trzeba będzie jechać do Makro i tam robić nawrotkę. Odpowiedz Link Zgłoś
macdalena czego sie bac?zatrzesienia wietnamczykow 12.12.07, 14:36 i innych takich w zabkach, brudu, walajacych sie smieci, zlodziejstwa, utraty spokoju, korkow, itd dlugo by wymieniac.rozjasnilo sie clara? Odpowiedz Link Zgłoś
tedglen Re: czego sie bac?zatrzesienia wietnamczykow 12.12.07, 14:45 macdalena napisała: > czego sie bac?zatrzesienia wietnamczykow A w czym Wietnamczyk gorszy od Polaka i dlaczego trzeba się ich bać? Odpowiedz Link Zgłoś
macdalena Re: czego sie bac?zatrzesienia wietnamczykow 12.12.07, 14:48 pojdz na stadion to zobaczysz jak tam czysto. tych pseudo- biznesmenow ze stadionu tez tu wole nie widziec. brud smrod i nic wiecej na stadionie nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
macdalena to moze byc prawda z ta radzyminska: <a href="http://hgw-wa" targe 12.12.07, 14:49 hgw-watch.pl/search/label/stadion Odpowiedz Link Zgłoś