lolek126-1 09.02.08, 12:38 Witam napisz mi adres ulicy sklepu gdzie kupiłeś ten płyn palemka firmy Yplon może jest to sklep w zabkach? pozdrawiam i czekam na odpowiedź. Lolek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jok5 Re: wiadomość dla autora postów JOK 5 11.02.08, 18:44 Witam W Ząbkach na rogu Piłsudskiego i Targowej tam koło rynku , dzisiaj kupiłam i zapłaciłam 4,50zł ale jest też w naszym spożywczym na Skorupki .Ten płyn jest do czyszczenia ubikacji , bardzo mocny ale bardziej skuteczny niż domestos. Polałam po płytkach i szczotka mała do zmiatania potarłam , zaraz po tym zmyłam mopem ze zwykłym płynem. Efekt jest. Proszę w momencie polania nie zostawiać tego płynu długo tylko od razu czyścić i spłukać, np. sedes ponieważ później wydziela się niemiły zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
lolek126-1 Re: wiadomość dla autora postów JOK 5 12.02.08, 21:40 Witam dziękuję za wiadomość tylko mam jeszcze sprawę chodzi mi o nazwe sklepu gdzie mogę kupić ten płyn PALEMKA ( róg Piłsudskiego i Targowej ) w razie czego gdyby nie było go już w naszym spożywczaku. Pozdrawiam i czekam na meila. Lolek Odpowiedz Link Zgłoś
jok5 Re: wiadomość dla autora postów JOK 5 13.02.08, 10:05 Tak w Ząbkach, koło ryneczku. Ten płyn jest bardzo wydajny.Moje pietro na klatce wygląda ładnie, troszke mnie to zdrowia kosztowało ale jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś