wizard75 25.03.08, 16:27 picasaweb.google.pl/Andrzej.K75/Gardenplaza_20080320 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bamse13 Re: Fotki 2008-03-20 25.03.08, 16:40 Kawał dobrej roboty. Dzieki. Mam nadzieje, ze po odbiorze I etapu, II ruszy z kopyta. Odpowiedz Link Zgłoś
jan147 Re: Fotki 2008-03-20 25.03.08, 20:30 Dzięki za zdjęcia. Muszę przyznać, że kolor elewacji jest udany. Stonowane barwy: elegancja i prostota, bez "pstrokacizny" wśród zieleni :0)i barierki również wyglądają elegancko. Teraz czekamy jeszcze na drogę dojazdową i można powiedzieć, że zaniedbany od lat zakątek Ząbek został ucywilizowany ;0). Pozdrowienia dla wszystkich mieszkańców tego otynkowanego ze smakiem osiedla. Najgorsze jest to, że nie wiemy jak długo jeszcze będziemy czekać... Odpowiedz Link Zgłoś
rocco_waw Re: Fotki 2008-03-20 25.03.08, 21:09 Bloki wyglądają naprawde sympatycznie:)...tylko okolice przydało by się troszke "ogarnąć"..no i ta droga...ciekawe kiedy zaczną się prace przy niej... Odpowiedz Link Zgłoś
chechaouen Re: Fotki 2008-03-20 25.03.08, 21:04 wielkie dzięki za zdjęcia! choć z tego co widzę, to jeszcze trochę czasu upłynie zanim I etap będzie gotowy (mnie najbardziej interesuje bud. C), a nie wiadomo w sumie jak jest w środku. cóż, trzeba wierzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
lasic01 Re: Fotki 2008-03-20 26.03.08, 07:42 No to nic sie nie ruszylo od 3 tygodni... Gdzie widzicie barierki w oknach? Odpowiedz Link Zgłoś
orfeusz123 Re: Fotki 2008-03-20 26.03.08, 07:54 Widzę, że sąsiad włożył kawał serca w tą sesję, oto chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
madpaparazzi Re: Fotki 2008-03-20 26.03.08, 10:52 Ja również zrobiłem sporo zdjęć i jak tylko znajdę chwilę zamieszczę. ZUPEŁNIE NIE ROZUMIEM ENTUZJAZMU CO DO BARIEREK. Są koszmarne! Kompletnie nie pasują do bryły budynku! Czy naprawdę nie widzicie POZIOMYCH motywów na elewacji i wykończeniu dachu ???? Nie widzicie tego, że to wszystko pasuje jak pięść do oka??? Barierki są do tego zbyt delikatne w stosunku do całej bryły budynku! To jest kolosalna różnica! Te na wizualce były idealne, wręcz po mistrzowsku dobrane do całej reszty. Założe się, że architekt w tej chwili siedzi i płacze nad tym co zrobiolno z jego projektem:) O "dachu" to już wolę nawet nie wspominać... Barierki w oknach są! ale tylko od wewnetrznej strony osiedla i wyglada to wszystko jak areszt śledczy.. Okna są zakratowane w nieco w ponad połowie. Starałem się to uchwycić na zdjęciach łażąc wokól osiedla i przedzierajać sie przez błoto. Postaram sie jeszcze dzis albo jutro zamiescic link do zdjęć. Będąc na budowie (w godzinach pracy) zauważyłem jedynie czterech (!!!) "pracujących" robotników, a całe osiedle wyglądało na kompletnie uśpione. Natomiast na drugim etapie kompletnie nic się nie działo. Cicho i głucho. Odpowiedz Link Zgłoś
janekstopa Re: Fotki 2008-03-20 26.03.08, 11:06 Patrząc na te zdjęcia to sporo pracy jeszcze zostało do zrobienia, nawet przy budynku A-do tej pory nie ma wstawionych wszystkich barierek i teren przed budynkiem pozostawia wiele do życzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
lasic01 Re: Fotki 2008-03-20 26.03.08, 11:29 No wiec wlasnie. Ogolnie trawniki w okol do odbioru mieszkania nie sa mi konieczne, jednak tych barierek nie udalo sie zamontowac w ciagu ostatnich 3 tygodni. Tak czy siak nie ma jeszcze duuuuuuzo rzeczy zeby GP dostala pozwolonie na zamieszkanie... Ciekawe co zrobia ludzie ktorzy mieli poumawiane ekipy na wykonczenie Odpowiedz Link Zgłoś
orakna Re: Fotki 2008-03-20 26.03.08, 21:50 Nie panikuj ,jak ktoś by się uparł to te barierki zamontował by w 3 dni ,ale do tego trzeba ludzi.A na pozwolenie na zamieszkanie trzeba jeszcze trochę poczekać .Ekipy wykończeniowe zamawia się wtedy gdy ma się w ręku klucze pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś