leloop 16.02.11, 15:42 taki oto narząd do siania np. rzodkiewki dostrzeżony na stronie Kobiety Która Zna Sie Na Wszystkim ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hesperia1 Re: z serii: narządy 16.02.11, 16:34 Oglądałam program w którym prezentowała takie właśnie "urządzenia".Były i takie z listewkami.Fajne,łatwo zrobić:) Odpowiedz Link
yoma Re: z serii: narządy 16.02.11, 17:16 Powiem tak: nie wchodzę w to, a to z powodu niemania idealnie wyrównanych grządek :) Odpowiedz Link
se_nka0 Re: z serii: narządy 16.02.11, 19:17 Przyrządy pomocnicze w ilościach niezbędnym mam. Nie ma gdzie trzymać - i tak bajzer w altanie się robi. Trzeba by dom postawić na działce, żeby miejsca na wszystko wystarczyło ;) Odpowiedz Link
lellapolella Re: z serii: narządy 16.02.11, 19:33 Yoma, ja też, z tego samego powodu:) Powiem więcej, gdybym zobaczyła u siebie tak posadzoną rzodkiewkę, byłabym pewna, że pomyliłam ogrody... Odpowiedz Link
leloop Re: z serii: narządy 16.02.11, 21:19 narząd przy okazji uklepie ziemie z góry ;) Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: z serii: narządy 16.02.11, 22:39 A do trafiania w każdą dziurkę nasionkami, to chyba tylko facet się nadaje. Ja się nie piszę... pozostanę przy rowkach. Odpowiedz Link