Dodaj do ulubionych

JUŻ mam DOSYĆ!

22.07.11, 18:50
Faaajnie było tydzień temu, gdy było 29 stopni i świeciło słońce. Odszczekuję wszystko, co wtedy marudziłam. Teraz jest zimno, leje, wieje. Po prostu OKROPNIE.
Obserwuj wątek
    • hesperia1 Re: JUŻ mam DOSYĆ! 22.07.11, 19:03
      Dorkasz,mam tak samo:(
      • yoma Re: JUŻ mam DOSYĆ! 22.07.11, 19:18
        Istotnie zapleśnieć można. Gorąca herbata i wziąć na przeczekanie...
        • asta6265 Re: JUŻ mam DOSYĆ! 22.07.11, 20:18
          Dziewczyny dołączam się w bólach do was. Szlaczek mnie trafia już na tę pogodę. Cholernie zimno, ciągle pada, humor mam do bani, ogólnie bleeeee.
          • lellapolella Re: JUŻ mam DOSYĆ! 22.07.11, 22:06
            a u mnie dzisiaj nie padało... posadziłam w końcu powojniki i różne takie kryptomerie do cienia, bo już się bałam, że spleśnieją i ja też:) Jutro podobno ma lać- dzięki Bogu choć za dzisiejszy dzień!
            • leloop Re: JUŻ mam DOSYĆ! 22.07.11, 22:26
              dzisiejsze cieple i słoneczne przedpołudnie spędziłam pracowicie na zarabianiu piniendzy ;), wracając przyuważyłam coraz ciemniejsze chmury na horyzoncie. gdy wreszcie dotarłam z wywieszonym ozorem do domu (rower+pod górkę), zdążyłam wypić hektolitr wody i zaląc się w hamaku gdy zaczęło kropić, po pięciu minutach regularnie lalo, a na kalenicy mojej ruiny siedział gołąb i najzwyczajniej w świecie myl się pod pachami ;D
              • yoma Re: JUŻ mam DOSYĆ! 23.07.11, 10:31
                Diabeł gnije, kaktusy gniją, tuberozę z bugenwillą zabrałam z balkonu...
                • bakali Re: JUŻ mam DOSYĆ! 23.07.11, 11:47
                  Ha, a ja na balkonie mam tylko oleandry! Co prawda wiecie dlaczego, ale teraz widzę plus, przynajmniej nic mi się nie zalewa :P
                  Chociaż olki tez już nie sa w najlepszej formie, od tych chłodów i ciągłego deszczu zaczynaj ą zrzucać dolne liście.
                  • dorkasz1 Re: JUŻ mam DOSYĆ! 23.07.11, 20:10
                    U mnie dzisiaj było prawdziwie ogrodowo. Podpieram się nosem, ale muszę Was o coś spytać.
                    Posadziłam kalfiory zielone i białe, brokuły, jarmuż, sałatę kruchą i zwykłą (której udało się nie wybić w nasiona). Posiałam rzodkiewkę grubą białą, rzepę białą z fioletowym kołnierzykiem :), roszponkę, czerwoną długą rzodkiewkę, a także kapustę japońską 'Mizuna'. Miał ktoś takie cudo?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka