se_nka0 12.11.11, 06:43 to chyba dziś zmarzło. -5 na wysokości 4 piętra. Nie sprawdzam ile na parterze.;) Brrr... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
newill6 Re: Co miało zmarznąć 12.11.11, 07:32 oj ,to już daje...u mnie -1.....trzymaj się ciepło Odpowiedz Link
leloop Re: Co miało zmarznąć 12.11.11, 07:46 ale w ciągu dnia wyjdzie Wam słońce i będzie cieplej :) a u mnie +10 i chmury dotykają ziemi :/ Odpowiedz Link
newill6 Re: Co miało zmarznąć 12.11.11, 07:55 u mnie już świeci,,,na razie zimnym promieniem...........chmury tak nisko to pewnie duchota:) Odpowiedz Link
yoma Re: Co miało zmarznąć 12.11.11, 19:34 Znaczy od ciebie przylazło, warto wiedzieć. Rano było słońce, jak dojechalim na Wieś, to już nie było i zimno jak w grobie. Odpowiedz Link
radzido Re: Co miało zmarznąć 12.11.11, 11:42 U mnie też było -5 i jedno wiem na pewno - muchy nie zmarzły. Właśnie widzę jedną siedzącą za oknem. ;)) Odpowiedz Link
lellapolella Re: Co miało zmarznąć 12.11.11, 15:28 a u mnie nie zmarzło, choć wczoraj cały dzień było biało... kurka, ta diabelna pelargonia żyje, 'język teściowej" też i juka domowa- trza się pogodzić z losem i zabezpieczyć je:) Odpowiedz Link
lellapolella Re: Co miało zmarznąć 12.11.11, 19:43 jeżu, doceniam ale dziś, jak zaczęłam grzebać w tym kącie, to się jeszcze dwa anthuria znalazły:-0 Odpowiedz Link
yoma Re: Co miało zmarznąć 12.11.11, 19:53 Anturia do ogrodu żeby wystawiać, na to nie wpadłam :D Odpowiedz Link
yoma Re: Co miało zmarznąć 12.11.11, 19:53 PS A jak znajdziesz jakiś fajny wilczomlecz z bulwą, to daj znać :D Odpowiedz Link
lellapolella Re: Co miało zmarznąć 12.11.11, 20:17 mam nadzieję, że już nic nie znajdę więcej;) a anturia stały w kącie, cały czas w głębokim cieniu, raczej bezwodnie. Ten cały 'jezyk teściowej' strasznie się wielki uczynił aż wykrzywił donicę i tak sobie myślę, że go wiosną wysadzę (przynajmniej część)do ogrodu, strasznie jestem ciekawa, jakie to wielkie może urosnąć;) W tym roku machnęłam sobie różnokolorowe koleuski z przeceny i fajnie wyglądały, nawet( oj, głupiaaa) porobiłam szczepki i zimuję, bardzo fajne kolory teraz produkują:) Odpowiedz Link
yoma Re: Co miało zmarznąć 12.11.11, 20:28 Czemu głupia? Taż myślałam o przezimowaniu, ale nie zdążyłam, może i dobrze... Odpowiedz Link