Dodaj do ulubionych

Yomka,tego

03.01.12, 17:52
nie masz,ha

allegro.pl/dioscorea-elephantipes-roslina-zolw-sadzonka-i2020328225.html
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Yomka,tego 03.01.12, 18:00
      A nie mam. Jakoś w to nie wierzę, wiesz?

Znaczy wiem, że istnieje, ale cóś to jest za agresywnie zachwalane i to od paru lat.
      • yoma Re: Yomka,tego 07.01.12, 19:33
        Hes, a ty tego nie masz

ja też nie.

imageshack.us/photo/my-images/840/p10807881.jpg/
        • hesperia1 Re: Yomka,tego 08.01.12, 16:32
          No nie mam.Fajne,dziwolągowate:)U nas takowych w zwykłej kwiaciarni nie uraczysz.A co,zamawiasz?

Dziś byłam w biedronie i pozbierałam z podłogi kilka liści eszewerii,nawet nie wiem jakiej,bo mocno sfatygowana,ale ma już małe korzonki.Może zechce się przyjąć.Krzysiek krzywo na mnie patrzył,ale i tak by to wyrzucili,a u mnie przynajmniej będzie miała szansę.
          • yoma Re: Yomka,tego 08.01.12, 17:53
            Ratowanie kwiatków z supermarketu, skąd ja to znam. Nie, nie zamawiam, zdjęcia robiłam i to jest foto z kaktusiarni we wrocławskim OB. Tylko tempa pipa tak zrobiłam foto, ze tabliczki z gatunkiem nie widać...
            • hesperia1 Re: Yomka,tego 08.01.12, 17:57
              Te też całkiem fajne som
              www.dogoryzielonym.org/showthread.php?41-Haworthia-podstawowe-informacje
              sukulentydlazapracowanych.blogspot.com/2011/02/monadenium-afrykanski-sukulent.html
              • yoma Re: Yomka,tego 08.01.12, 18:11
                A, mam taką. Dzięki za linkę, przyda się. A monadenia, ze istnieją, dowiedziałam się przy okazji cudaka i Duńczyka...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka