Dodaj do ulubionych

Lella, cmok :)

23.02.12, 20:42
i Leloop :)

Tę dziewannę to ja sobie siałam w zeszłym roku i chyba nawet coś wyrosło, ale to się dopiero w tym okaże. Jak się nie okaże, to będzie co dosiać :)
Obserwuj wątek
    • newill6 Re: Lella, cmok :) 23.02.12, 23:00
      że się wtrącę.....a moja dziewanna pochodzi z lasu pod Sierpcem,rosła sobie na piaskach przy drodze,wykopałem,przywiozłem jednak widzę ,że ma zbyt dobrą ziemię bo nie rośnie zbyt bujnie,trzeba by jej ziemi leśnej podrzucić.
      • yoma Re: Lella, cmok :) 24.02.12, 10:05
        Ta jest fioletowa. Inny gatunek.
        • lellapolella Re: Lella, cmok :) 24.02.12, 11:56
          no to fajnie:) do mnie żadna poczta nie dociera, nic:( wygląda na to, że listonosz chory i guzik kogo obchodzą priorytety i polecone...
          Newill, piachu jej zadaj a najlepiej daj się gadzinie zasiać, te nowe będą już rosły jak u siebie:)U mnie ziemia jest mokra ale siewki nic sobie z tego nie robią. Roślinę mateczną też przywlokłam ze śródleśnej drogi i też kręciła nosem.
    • leloop Re: Lella, cmok :) 24.02.12, 13:39
      niniejszym podłączam się pod cmok, dzielnie warowałam pod skrzynka i dowieźli :)
      przy okazji dzięki Kociej, bo tam wkładka od niej jak mniemam :)
      i przy drugiej okazji co ja mam wspólnego z dziewannom ?
      • yoma Re: Lella, cmok :) 24.02.12, 13:44
        Ty masz wspólnego z dziewannom to, że pustynnik jest od ciebie, a w ogóle Lella wysyłając ogłosiła, że zawiera trawę :)
        • lellapolella Re: Lella, cmok :) 24.02.12, 14:02
          Ty, Yoma, ale trawę też włożyłam, nie?
          • lellapolella Re: Lella, cmok :) 24.02.12, 14:06
            Leloop, większość jest od Koci:) Ode mnie tylko jesienne zaległości i parę newsów warzywnych, jeden różany i masz o niego dbać, bo jesteś przechowalnią antymrozową.
            • leloop Re: Lella, cmok :) 24.02.12, 14:23
              > Leloop, większość jest od Koci:) Ode mnie tylko jesienne zaległości i parę news
              > ów warzywnych, jeden różany i masz o niego dbać, bo jesteś przechowalnią antym
              > rozową.

łomatko, taka odpowiedzialność :]
          • yoma Re: Lella, cmok :) 24.02.12, 14:13
            Włożyłaś, włożyłaś, wszystko działa, cmok jeszcze raz :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka