leloop 20.05.12, 18:46 przystanek Villandry picasaweb.google.com/vlk.obecny/Dzien1Villandry?authkey=Gv1sRgCLTd4Y2v6-671wE# Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
se_nka0 Re: dzien pierwszy 20.05.12, 19:56 Wiedziałam, że zamki zamkami ale roślinek nie zabraknie ;) Dzięęki ! Odpowiedz Link
leloop Re: dzien pierwszy 20.05.12, 21:38 > Wiedziałam, że zamki zamkami ale roślinek nie zabraknie ;) olał zamki, w sumie żaden cymes. z zewnątrz ładna bryła ale w środku i tak wszystko mija się z prawda. ja w rzeczywistości wole oglądać miasteczka, zaglądać do ogródków, więcej w tym wszystkim życia, choć niektóre zamki są zamieszkane, turystom udostępnia się tylko część do zwiedzania. Odpowiedz Link
lellapolella Re: dzien pierwszy 20.05.12, 20:04 znam ten ból, Yoma, też sobie rozłożę na raty:( śliczne te iryski variegata w kupie... ale nie mam miejsca na kupę, szlag by to trafił. Ziemi chcę...I ze dwóch krzepkich parobczaków do pomocy;) Odpowiedz Link
yoma Re: dzien pierwszy 20.05.12, 20:49 Znam ten ból, Lella. Chyba przesadziłam. Wylazły mi dynie, wylazły mi ogorki, Dorkasz prosiłam o pięć nasionek pomidorów, to przysłała kopę, jak w Słupnie będą cukinie, to też będę chciała, bo jakże to tak bez cukinii i to wszystko trzeba będzie gdzieś posadzić. Wróg ma taki piękny nasłoneczniony teren... Odpowiedz Link
lellapolella Re: dzien pierwszy 20.05.12, 21:01 żebyś ty widziała, ile moja sąsiadka za płotem ma... i też w słońcu, bo olszyny wycięli, teraz tylko mlecz się panoszy:( Odpowiedz Link
yoma Re: dzien pierwszy 20.05.12, 21:07 A wiecie, że zeszłe lato było, jakie było przez mojego wroga? Podsłuchałam dzisiaj (niechcący, robiłam w kąciku dumania). Średni wróg powiedział: Ja to się w zeszłym roku modliłam, żeby lato było brzydkie, boby mi było smutno, że wszyscy mają kwiatki, a ja nie. No to se nasadź, kważ. I dlaczego Pan Bóg słucha wroga, DR? Odpowiedz Link
lellapolella Re: dzien pierwszy 20.05.12, 21:24 wróg ogrodnika;) na stos, ziemię skonfiskować Odpowiedz Link