Dodaj do ulubionych

karlactwo nabyte

16.04.13, 09:25
i co z tego, ze pomidory wykiełkowały mi w 3 dni. po przepikowaniu jakieś 3 tyg. temu nie urosły ani o centymetr, oczywiście te, które jeszcze nie padły. skończy się na kupnie gotowców a to już nie to samo :(
MEHR LICHT, kurde balans i ciepła przy okazji !!! znowu pada...
Obserwuj wątek
    • edziakrys Re: karlactwo nabyte 16.04.13, 11:57
      Leloop, u mnie też karlactwo, mimo, że ja produkuję te właśnie gotowce. Coś w tym roku wszystk jakies takie "inne".
      • lellapolella Re: karlactwo nabyte 16.04.13, 23:29
        Coś w t
        > ym roku wszystk jakies takie "inne".

inne, inne, niestety, kuniec świata albo co? Moje pomidory i papryki jak cię mogę ale to wszystko, co mam na stanie. Zero kapusty wczesnej, porów, kalarepy, chociaż siałam dwa razy, z różnych torebek, a do tego raz pod folią, a drugi- w szklarence. WTF?!
      • newill6 Re: karlactwo nabyte 17.04.13, 05:13
        to dajcie im coś na wzmocnienie,przełamią sie i ruszą...
        • leloop Re: karlactwo nabyte 17.04.13, 08:22
          Newill, sobie dam na wzmocnienie bo jak patrze na te ofiary to mi się słabo robi ;)
          im trzeba ciepła i słońca, jeść i pic maja co. zresztą za 3 dni ruszam na Wschód, wóz albo przewóz, co ich nie zabije to je wzmocni ;)
          • edziakrys Re: karlactwo nabyte 18.04.13, 09:14
            Mój pierwszy seler w tym roku wyszedł w ilości sztuk 30 z całej paczki!!! drugi juz nieco lepiej ale bez szału. Rzodkiewka tunelowa na niektórych zagonach w ilościach mniejszych niż 50% :( Klęska urodzaju nam nie grozi, raczej.
            • bei Re: karlactwo nabyte 18.04.13, 12:28

poźna wiosna, może i roślinki mają swoje opóźnienia, może jeszcze ruszą..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka