dorkasz1 05.06.13, 20:17 Przyznam, że od razy przyszedł mi na myśl mąż Asty :) To znaczy jego zdolności manualne. Związane z drewnem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edziakrys Re: Pomysł z Facebooka 06.06.13, 09:51 Fajne! Nie zdziwię się jak za rok nam Asta przedstawi dzieło mężowskie ha ha! Tylko kto by przejadł tyle ziółek ;) Ja bym tak kwiatków kolorowych nasadziła o! Odpowiedz Link
yoma Re: Pomysł z Facebooka 06.06.13, 11:29 Jedno drugiemu nie przeszkadza. Linia ziółek, linia kwiatków, linia ziółek, linia kwiatków... Odpowiedz Link
asta6265 Re: Pomysł z Facebooka 06.06.13, 16:10 Nie podpuszczajcie mnie, bo pokażę m i zobaczycie:) Śliczne, ale jak dla mnie a z kwiatami. Odpowiedz Link
leloop Re: Pomysł z Facebooka 07.06.13, 09:02 może tez robić domki dla ptaków :) pinterest.com/amyje/bird-houses-and-nests/ Odpowiedz Link
asta6265 Re: Pomysł z Facebooka 07.06.13, 12:56 Pokazałam m i wiecie, że połknął haczyk:) Ta nasza studnia się już pomału rozłazi i powiedział, że pomyśli. Od miesiąca mu marudzę, że chciałabym jakiś fajny rozsadnik żeby był przykryty folią i wczoraj wymyślił, że zrobi mi ze starych okien. Dziś tam w piwnicy coś grzebie i stuka,i mam nadzieję, że działa, ale nie chcę go popędzać, podpatrzę potem:) Więcej takich pomysłów poproszę, będzie w czym wybierać:) Odpowiedz Link