Dodaj do ulubionych

Spokojnych, Rodzinnych Świąt

23.12.13, 15:44
radości, zdrowia, szybkiej wiosny i jeszcze raz piniendzy wszystkim udzielającym się, zaglądającym i podglądającym życzy derekcja.
I specjalnie w tym roku dla Yomy -
matczynych radości i udanego startu w domowych pieleszach dla Jaremy :)
https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1530575_10202278885087642_1987017796_n.jpg
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Spokojnych, Rodzinnych Świąt 23.12.13, 17:33
      Cmok :) Wszystkim wszystkiego, czego mogą sobie życzyć. Mało oryginalnie, ale szczerze, a oryginalnych wymyślać nie mam czasu, bom się trzy godziny temu dowiedziała, że urządzam święta :D
      • leloop Re: Spokojnych, Rodzinnych Świąt 23.12.13, 17:44
        bom się trzy godziny temu dowiedziała, że urządzam święta :D
        wyczaili, ze masz posprzątane ;)
        • se_nka0 Re: Spokojnych, Rodzinnych Świąt 23.12.13, 18:16
          https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQlDw9xqYf_uKqPmfgGiuVPNscq3YIYV94K3XkzXRJPAYDM__SS

Zdrowych i spokojnych Świąt !
          • dorkasz1 Re: Spokojnych, Rodzinnych Świąt 23.12.13, 18:40
            Nawzajem. Zdrowych i spokojnych. Trzymaj się tam Leloop, bo ponoć huragan jakiś gna w Twoją bretańską stronę świata. Odezwij się jutro, co by było wiadomo, że Cię nie wywiało gdzieś...
            • leloop Re: Spokojnych, Rodzinnych Świąt 25.12.13, 19:08
              Trzymaj się tam Leloop, bo ponoć huragan jakiś gna w Twoją bretońską stronę świata.
              fakt, nieźle pozamiatało w poniedziałkowy wieczór i noc, niektórzy do tej pory nie maja prądu. my "tylko" 24 godziny byliśmy bez wliczając w to Wigilie i Pasterkę. bardzo dobrze robi taka sytuacja na morale i wyznacza prawidłowe miejsce w łańcuchu. jedyna niedogodnością był brak cieplej wody w wystarczających ilościach ;)
              wiatr wywrócił swoje i pognał dalej, gorzej ze przy okazji spadły jakieś nieprzytomne ilości wody i nasze wsiowe rzeczki zamieniły się w rwące Amazonki, wyrzucające do oceanu krzaki drzewa i cały śmietnik, które zgarnęły po drodze. sprzątania jeszcze będzie na parę dni.
        • yoma Re: Spokojnych, Rodzinnych Świąt 23.12.13, 18:42
          > wyczaili, ze masz posprzątane ;)

Nie, mieliśmy iść do rodziców, ale nie pójdziemy, bo w Grenadzie zaraza :)
          • lellapolella Re: Spokojnych, Rodzinnych Świąt 23.12.13, 19:36
            Radosnych i zdrowych Świąt oraz wstrząsających plonów w 2014:))
            • horpyna4 Re: Spokojnych, Rodzinnych Świąt 23.12.13, 20:13
              I żeby ta zima skończyła się w uczciwym terminie. Żeby nie okazało się, że jest normalnej długości, tylko przesunięta do maja...
              • andziaos Re: Spokojnych, Rodzinnych Świąt 23.12.13, 23:00
                o to to, Horpyno!
                Dobrych, ciepłych, spełnionych dla Was!
                serdeczności wszelkie. Andziaos.
                • hesperia1 Re: Spokojnych, Rodzinnych Świąt 24.12.13, 08:51
                  Zdrowia, radości, pomyślności i siły.
                  Ogrodów z gumy i kasy na nowe roślinki.
                  • newill6 Re: Spokojnych, Rodzinnych Świąt 24.12.13, 11:56
                    ..i od mnie Wesołych Świąt...mam nadzieję że pozyskacie spokojnie te kalorie stracone w tak pieczołowicie przygotowanych smakołykach i nie tylko..:)
                    • edziakrys Re: Spokojnych, Rodzinnych Świąt 24.12.13, 22:03
                      I ode mnie wszelkiej pomyślności; super okazji (ogrodniczych), żadnych chwastów, żadnych robali i innego paskudztwa w ogrodzie, wczesnej wiosny, krótkiej zimy, słonecznego lata. Pięknych kwiatów, obfitych plonów oraz zdrowia i siły żeby wszystko ogarnąć na czas!
                      Yoma, dla mnie to byłby hardcore.... Podziwiam :)
                      • yoma Re: Spokojnych, Rodzinnych Świąt 25.12.13, 18:45
                        Dzięki, ale z czym hardcore?
                        • edziakrys Re: Spokojnych, Rodzinnych Świąt 25.12.13, 20:00
                          Bo dla mnie dowiedzieć się, że u mnie święta dla całej rodziny na kilka godzin przed..., ba nawet na dzień przed- to właśnie hardcore.
                          • yoma Re: Spokojnych, Rodzinnych Świąt 25.12.13, 22:12
                            Średni core, bo nie dla caaałej rodziny, tylko dla nas w sensie ja, chłop i dzieciaki. Stanęli na wysokości zadania, usłyszawszy wieść włożyli palta, odwrócili się na pięcie, ruszyli w miasto i przywlekli mamuta. Wigilia była, święta są. Jestem z nich dumna :)

A zaraza zapanowała w tamtej części rodziny, czyli mój siostrzeniec dostał zapalenia ucha. Krótka piłka, nie będziemy ryzykować przewleczenia draństwa na Jaremkę. Zwłaszcza że ten sam mikrob wywołuje zapalenie płuc. Kwarantanna :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka