yoma 03.12.14, 11:08 zawyłam i wyłażę. Wybaczcie. Spróbuję znowu za parę dni. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
horpyna4 Re: Wlazłam 03.12.14, 15:12 Może po prostu dała głos, że istnieje. Chyba jest bardzo zajęta. Odpowiedz Link
yoma Re: Wlazłam 04.12.14, 10:52 Właśnie za dobrze. Wszyscy coś dłubią, uprawiają, wszystkim rośnie, a ja buuu! Odpowiedz Link
wadera3 Re: Wlazłam 04.12.14, 11:34 Tobie Jarema rośnie i takie inne, typu samopoczucie(że ogólnikowo się wyrażę). A to też nie beleco. Odpowiedz Link
leloop Re: Wlazłam 04.12.14, 11:37 Yoma, przecież Ty najbardziej z nas uprawiasz i Tobie najbardziej rośnie :) pamiętam te wyrwane Młodym minuty, które zamieniałam na sekundki w ogrodzie, oj czuło się te krotka smycz ale to mija. na otarcie obejrzyj sobie Anglików w ogrodzie jeśli znajdziesz chwilkę czasu. a jak Młodzież ? miała być operacja, była ? Odpowiedz Link
yoma Re: Wlazłam 05.12.14, 21:12 Była i dópa. Endoskopem nic się nie dało zrobić, ten zrost w krtani okazał się chrzęstny. Wszyscy się bardzo zdziwili, zakwalifikowali do tomografii i po tomografii będą radzić, co dalej. Z ostatniej chwili: młodzież siedzi :) sam nie siada, ale jak go posadzić, to siedzi bez trzymanki. Podejrzewam, że on się prędzej sam stawać niż siadać nauczy :) Odpowiedz Link
lellapolella Re: Wlazłam 05.12.14, 21:21 Podejrzewam, że on się prędzej sam stawać niż siadać nauczy :) Odpowiedz Link