Gość: jotka IP: *.chello.pl 17.06.04, 14:45 Jaki ośrodek w pobliżu Powstańców Sląskich polecacie??? Szukam kulturalnego, miłego, kompetentnego instruktora. Czy taki istnieje????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jotka Re: ośrodek w pobliżu Powstańców Śląskich IP: *.chello.pl 17.06.04, 23:55 może jednak znacie jakiegoś cool instruktora z okolic Bemowa?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: ośrodek w pobliżu Powstańców Śląskich IP: *.chello.pl 19.06.04, 18:15 na Powstańców Śląskich (na ukos od WORD-u) jest szkoła SARBO. Ja robiłam u nich kurs. Jak dla mnie ok. i co najważniejsze po mieście jeździsz wyłącznie trasami egzaminacyjnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysha30 Re: ośrodek w pobliżu Powstańców Śląskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 16:32 Ponoc bardzo dobra szkola jest Sarbo (www.sarbo.pl) Centrum Handlowe Bemowo, obok Carrefoura. Same dobre rzeczy o tej szkole slyszalam. Wszystkie samochody to ople, nowki sztuki i wprowadzili jako element kursu ratownictwo medyczne. Polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: ośrodek w pobliżu Powstańców Śląskich IP: *.waw.pl 27.06.04, 19:02 Czy ktoś może polecić konkretnego instruktora z Sarbo? Chcę wykupić kilka jazd doszkalających. Mój e-mail: agniesz29@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: ośrodek w pobliżu Powstańców Śląskich IP: *.pkp.wroc.pl / 212.127.68.* 28.06.04, 08:51 a czy to koniecznie powinno być SORBO?. Ja polecam EL z sokratesa 15 . Zobacz na stronie www.el.waw.pl z Bemowa tam jest blisko. Marek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrf Re: ośrodek w pobliżu Powstańców Śląskich IP: *.telkab.pl 09.03.05, 11:16 To ze blisko jest to nie znaczy ze musi byc tam. Ja smigalem do Sarbo az z Pruszkowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: ośrodek w pobliżu Powstańców Śląskich IP: *.pkp.wroc.pl / 212.127.68.* 28.06.04, 08:42 to zależy gdzie na Powstańców.Ja jestem pod wrażeniem ośrodka na ul.sokratesa 15 zobacz na www.el.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszly kursant Re: ośrodek w pobliżu Powstańców Śląskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 13:52 Prosze o imiona jakis instruktorow z Sarbo.dzieki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś