Dodaj do ulubionych

ośrodek w pobliżu Powstańców Śląskich

IP: *.chello.pl 17.06.04, 14:45
Jaki ośrodek w pobliżu Powstańców Sląskich polecacie??? Szukam kulturalnego,
miłego, kompetentnego instruktora. Czy taki istnieje?????
Obserwuj wątek
    • Gość: jotka Re: ośrodek w pobliżu Powstańców Śląskich IP: *.chello.pl 17.06.04, 23:55
      może jednak znacie jakiegoś cool instruktora z okolic Bemowa??????????
      • Gość: Ania Re: ośrodek w pobliżu Powstańców Śląskich IP: *.chello.pl 19.06.04, 18:15
        na Powstańców Śląskich (na ukos od WORD-u) jest szkoła SARBO. Ja robiłam u nich
        kurs. Jak dla mnie ok. i co najważniejsze po mieście jeździsz wyłącznie trasami
        egzaminacyjnymi.
    • Gość: Mysha30 Re: ośrodek w pobliżu Powstańców Śląskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 16:32
      Ponoc bardzo dobra szkola jest Sarbo (www.sarbo.pl) Centrum Handlowe Bemowo,
      obok Carrefoura. Same dobre rzeczy o tej szkole slyszalam. Wszystkie samochody
      to ople, nowki sztuki i wprowadzili jako element kursu ratownictwo medyczne.
      Polecam!!
    • Gość: Agnieszka Re: ośrodek w pobliżu Powstańców Śląskich IP: *.waw.pl 27.06.04, 19:02
      Czy ktoś może polecić konkretnego instruktora z Sarbo? Chcę wykupić kilka jazd
      doszkalających. Mój e-mail: agniesz29@wp.pl
      • Gość: marek Re: ośrodek w pobliżu Powstańców Śląskich IP: *.pkp.wroc.pl / 212.127.68.* 28.06.04, 08:51
        a czy to koniecznie powinno być SORBO?. Ja polecam EL z sokratesa 15 . Zobacz
        na stronie www.el.waw.pl z Bemowa tam jest blisko. Marek
        • Gość: mrf Re: ośrodek w pobliżu Powstańców Śląskich IP: *.telkab.pl 09.03.05, 11:16
          To ze blisko jest to nie znaczy ze musi byc tam. Ja smigalem do Sarbo az z
          Pruszkowa :)
    • Gość: marek Re: ośrodek w pobliżu Powstańców Śląskich IP: *.pkp.wroc.pl / 212.127.68.* 28.06.04, 08:42
      to zależy gdzie na Powstańców.Ja jestem pod wrażeniem ośrodka na ul.sokratesa
      15 zobacz na www.el.waw.pl
    • Gość: przyszly kursant Re: ośrodek w pobliżu Powstańców Śląskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 13:52
      Prosze o imiona jakis instruktorow z Sarbo.dzieki pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka