winnie34 27.10.07, 22:25 Nigdzie nie mogę znaleźć informacji. Chustę mam od niedawna więc baaardzo przydałaby się fachowa pomoc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nelles Re: kraków - kiedy najbliższe warsztaty? 27.10.07, 23:05 Mysia kiedyś wspomniała że może w listopadzie uda jej się zorganizować warsztaty w Krakowie. Byłoby fajnie. A na początek może wybierzesz się na spotkanie w gronie chustowych mam. Zawsze możesz liczyć na pomoc koleżanek, popróbować wiązań:) No to przy okazji: kiedy następne krakowskie spotkanie chustowe? Troszkę wolnego się robi przy okazji święta Zmarłych. Może jakoś w piątek lub sobotę się spotkamy? Lola przyjeżdżasz do Krakowa prawda? Odpowiedz Link
lola_22 Re: kraków - kiedy najbliższe warsztaty? 27.10.07, 23:58 przyjeżdząm przyjeżdząm ale tylko na czwartek bo w weekend pracuje wiec tym razem chyba beze mnie ;-( buuuuuuuuuu (nelles napisze albo zadzwonie w wiadomej sprawie wczesniej - jak bedzie problem to opcja pocztowa ... ;-) Odpowiedz Link
bea-sjf Re: kraków - kiedy najbliższe warsztaty? 28.10.07, 21:19 Spotkanie ! tak ,tak! Aniu gdy wyczytałam w innym wątku ,że byłaś na Targach książki to mi się żal zrobiło ,że się wcześniej nie umówiłyśmy . Napiszę na priva . Odpowiedz Link
nelles Re: kraków - kiedy najbliższe warsztaty? 28.10.07, 21:32 Myślałam o Tobie ale teraz Mati chory. Do ostatniej chwili nie wiedziałam czy będzie szansa go z kimś zostawić więc nie chciałam się umawiać. Odpowiedz Link
magdziar74 Re: to kiedy się spotkamy? 28.10.07, 21:37 ja noszę mojego 5-cio miesięcznego malucha od ok. miesiąca w chuście i poczytuję od czasu do czasu forum :) jestem bardzo zainteresowana udziałem w warsztatach w Krakowie! Odpowiedz Link
aszanya1 Re: to kiedy się spotkamy? 29.10.07, 08:45 A ja wróciłam do pracy i wypadłam z obiegu :(( Więc chętnie wpadnę na spotkanie z Wami Kochane Chustomamy. Ściskam jesiennie i czekam na propozycje. Ja mogę popołudniową godziną w tygodniu a weekend obojętnie. Może byc dopołudnia. To jak? Odpowiedz Link