mrb4 08.07.04, 14:46 Tablica 1 Szkoda że powyższa tabela nie obejmuje krajów socjalistycznych, ale pewnie i tak pochodzące z nich dane statystyczne nie byłyby najrzetelniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrb4 Re: Znalezione w internecie (notatnik) 01.08.04, 12:17 Przeszukując internet natrafiłem na ciekawą stronę z cytatami, której fragment można przeczytać TUTAJ Szczególnie polecam tekst zatytułowany: "Autorytaryzm, lęk, konformizm" Jadwiga Koralewicz, (Erich Fromm "Ucieczka od wolności"). Odpowiedz Link Zgłoś
mrb4 Re: Znalezione w internecie (notatnik) 30.08.04, 16:14 Metody wspomagania mózgu Może się przydać w nowym roku szkolnym i akademickim. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Znalezione w internecie (notatnik) 30.08.04, 22:30 To każdemu się porzyda, przy punktowym masażu to sama kiedyś wyłam, miałam studentkę (zakonnicę) która takim masażem leczyła różne dolegliwości. I pomagało. Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mrb4 Re: Znalezione w internecie (notatnik) 09.09.04, 12:41 Philosophy of History Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Znalezione w internecie (notatnik) 12.09.04, 13:14 www.bialkatatrzanska.com/page.php?menu=73 Odpowiedz Link Zgłoś
mrb4 Błędy myślenia 14.09.04, 15:40 Warto wiedzieć coś na ten temat. Błędy takie zdarzają nam się codziennie. Często popełniamy je świadomie, lecz o wiele częściej robimy je bezwiednie. Odpowiedz Link Zgłoś
mrb4 Re: Znalezione w internecie (notatnik) 01.10.04, 08:47 Nie przepadam za "Obywatelem", ale ten artykuł wydaje mi się ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Znalezione w internecie (notatnik) 02.10.04, 15:31 Obywatel - prawnie - 1 - członek społeczeństwa danego państwa, mający okreslone uprawnienia i obowiązki zastrzeżone przez prawo i konstytucje -to deinicja obywatela 2 - urzędowo - a) stały mieszkaniec jakiegoś terytorium, zarejestrowany w miejscowych spisach b) w niektorych grupach społecznych forma tytułowania( zamiast pan . siadajcie obywatelu. Siadłak jako biydny obywatel( więksość jest nos takik) i wcale se nie krzydwujym, zek w tyj grupie, haj. " Biydny bo głupi? Cy głupi bo biydny? " Ftoz wiem a moze jedno i drugie? Ftoz wie? Nie umiem odpedzieć na takie pytania, bo wiym, ze nic wiym, Coby jedni mogli być bogaci, musom być biydni , a cy na odwyrtke moze być, a moze jest, he? I tak musi być? Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mrb4 Re: Znalezione w internecie (notatnik) 07.11.04, 13:52 Ciekawy link, który znalazł dla nas Witekjs (przeniesiony z wątku Biblioteka Forum Nowy Targ): AbsoluteWebaholic-linki absolutnie o wszystkim ;) witekjs 06.11.2004 18:19 + odpowiedz www.absolutewebaholic.com/ Pozdrawiam.Witek Absolute Webaholic Odpowiedz Link Zgłoś
witekjs Stara Górska Biblioteczka 09.11.04, 10:55 pepperoni.fm.pl/zbooy/gory/biblio/ Odpowiedz Link Zgłoś
mrb4 Re: Znalezione w internecie (notatnik) 16.11.04, 12:56 Zapis czatu z Wandą Czubernatową Odpowiedz Link Zgłoś
witekjs Archiwum PR i RWE 18.11.04, 10:26 www.radio.com.pl/archiwum/udostepnianie.htm Bardzo ciekawe miejsce. Pozdrawiam. Witek :) Odpowiedz Link Zgłoś
witekjs The nations on line 18.11.04, 10:54 www.nationsonline.org/oneworld/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
mrb4 Architektura przedwojennej Warszawy 08.12.04, 08:38 Architektura przedwojennej Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Znalezione w internecie (notatnik) 31.12.04, 07:13 Przecytolef sickie,ale cy rozumiym o co idzie?MRB4 na moj dusiu nie wiym co fcioles powiedziec,mozes jasnij? Odpowiedz Link Zgłoś
mrb4 Re: Znalezione w internecie (notatnik) 06.01.05, 10:43 Periodical Historical Atlas Odpowiedz Link Zgłoś