Dodaj do ulubionych

Lublin dr Jarzębowski - proszę o opinie

27.01.05, 20:11
serdecznie proszę o opinię o dr Macieju Jarzębowskim homeopacie przyjmującym
w Lublinie i chyba Chełmie od osób które się u niego leczą lub leczyły,
jestem zapisna z 3-letnią córeczką na poniedziałek 7.II. i będę wdzięczna za
wszelkie opinie. pozdrawiam ciepło :)
Obserwuj wątek
    • very_martini Re: Lublin dr Jarzębowski - proszę o opinie 28.01.05, 13:01
      Oj, to chyba ny bedziemy musieli liczyć na Twoją...
      Zero info o jakimkolwiek homeopacie z Lublina. Ale jest w tym plus - masz szansę
      być Pierwszym Donosicielem:)

16%VOL
      22%VAT

• kaor Re: Lublin dr Jarzębowski - proszę o opinie 16.12.05, 22:48
        A ja uczęszczam do mniej "sławnej"homeopatki ale super kobietki lekarki dr.
        Baryckiej.Polecam...
        Kasia
    • klara.brzoza Re: Lublin dr Jarzębowski - proszę o opinie 04.02.05, 10:37
      Polecam z całego serca!!!! Mąz choruje za wzw B przewlekłe. Po 2 tyg.
      stosowania specjalnej mieszanki ziołowej i po 1 dawce jedengo leku po kuracji
      ziołowej mąż ma wyniki jak u zdrowego człowieka (HBS dodatni, oczywiście), a
      tuż przed rozpoczęciem kuracji wrócił ze szpitala z Aspatem ponad 1000, a po
      kuracji dra Jarzębowskiego - 39. Szpital mężowi nie pomógł nic a nic.
      Pół Akademii lubelskiej leczy się u Dra Jarzębowskiego!Ma wśród nas bardzo
      dobrą opinię. Jest bardzo dokładny, a przy tym przemiły człowiek.W Lublinie
      przyjmuje w swoim gabinecie przy Nałęczowskiej w WOMPie.
      • very_martini Re: Lublin dr Jarzębowski - proszę o opinie 09.02.05, 18:33
        Akademii MEDYCZNEJ???? Ło matko Bosko, paaani, jakież to zmije ta akademia na
        swej piersi wychowała, żeby lekarz do homeopaty... Ja rozumiem, ciemny motłoch,
        taki jak Martini, ale lekarz?
        Paaaaanie, co to sie porobiło na tym swiecie...

16%VOL
        22%VAT
        • klara.brzoza Re: Lublin dr Jarzębowski - proszę o opinie 10.02.05, 09:43
          Tak, tak-pół akademii medycznej,doktor to nawet tam do jakiegoś czasu pracował
          (właściwie chyba jako anestezjolog a jakiejś klinice). W tzw. międzyczasie
          zebrałam 2 opinie od innych osób- jedno dziecko z alegrią- leczone z bardzo
          dobrym skutkiem; kobieta wchodząca w klimakterium z nieciekawymi objawami-
          raczej nie reaguje na proponowane leczenie, chociaż psychicznie lepiej. No i
          mój mąż- jego zakaźnik oniemiał, jak zobaczył wyniki badań laboratoryjnych, bo
          przy wypisie ze szpitala wróżył, że Alat nie wróci do dawniejszych poziomów. A
          tu- sukces, tylko że od tego sukcesu mąż stracił motywację i na zasadzie: "jest
          dobrze" na razie nie wybiera się do niego, więc pewnie muszę go sama umówić z
          lekarzem. A okazja ku temu będzie, bo na 17 lutego umówiłam się z moim
          chorującym wiecznie synem.
          (poczytałam o szczepieniach- Boże! To straszne!!! Dowiedziałam się już jakis
          czas temu, że większość dzieci znajomych, leczona przez dra Jarzębowskiego i
          innego homeopate lubelskiego -dr Skublewską ma odraczane szczepienia!!!!).
          Mojego nastepnego dzidziusia (jak się pojawi na świecie) na pewno nie dam
          zaszczepić bez konsultacji z homeopatą!
          Pozdrawiam
          No widzisz- jaki to ciemny motłoch pracuje na naszej akademii- nie dość, że
          homeopata leczy, to się jeszcze nie szczepią.Co to się porobiło!
      • anda8 Lublin dr Jarzębowski - nie polecam 16.12.05, 22:17
        klara.brzoza napisała:

> Polecam z całego serca!!!!
        Zdania sa podzielone, ja i co najmniej jeszcze kilka osób zrezygnowało z usług
        pana J.
        Jego osiągnięcia sa różne, jak pewnie innych homeopatów z Lublina, za to
        osobowość i sposób traktowania pacjentów pozostawia wiele do zyczenia
        • marta.gora Re: Lublin dr Jarzębowski - nie polecam 17.12.05, 11:40
          Potwierdzam.
          Są też inni homeopaci i mają sukcesy, a w dodatku mozna się z nimi porozumiec.
          Utrudniony kontakt telefoniczny i "humory" J to tylko przykłady przeszkód,
          które pojawiają się w trakcie leczenia u tego homeopaty. Jesli traci sie do
          niego zaufanie, cos "zgrzyta" na linii wzajemnego porozumienia, to nie warto
          starac się ze wszystkich sił, by wytrwać. To staranie sie powino byc także po
          tej drugiej stronie.
    • klara.brzoza Re: Lublin dr Jarzębowski - proszę o opinie 08.02.05, 11:08
      ellal5! I co? Byłaś u doktora Jarzębowskiego? Jakie wrażenia?
    • klara.brzoza Re: Lublin dr Jarzębowski - proszę o opinie 09.02.05, 18:24
      Ella! No i jaka jest Twoja opinia? Czy byłaś na wizycie? Pisz, bo mam zamiar
      wybrać się do niego z dzieckiem.
      • ellal5 Re: Lublin dr Jarzębowski - proszę o opinie 09.02.05, 19:21
        Byłam, spędziliśmy bardzo przyjemne półtorej godziny, ale teraz czekamy na
        efekty wizyty. Potwierdzam, że dr Jarzębowski to przemiły człowiek. Moja
        córeczka dostała sulfur iodatum 30 CH i podałam jej dawkę już w poniedziałek -
        mamy obserwować reakcje i jesteśmy umówieni na wizytę za miesiąc. Jestem
        ziolona w tej dziedzinie i nie wiem w sumie jakiej reakcji się spodziewać. Na
        razie zauważyłam reakcję ktora mi się nie podoba - nie wiem czy to ma
        związek /???/- a mianowicie zmiana w psychice tzn. po raz pierwszy moje 3
        letnie dziecko wpadło wręcz w histerię i samo nie wiedziało co chce tzn. spać,
        jeść, pić, ale jak proponowałam jej którąś z tych rzeczy już nie chciała,
        bardzo płakała, aż się zanosiła i trudno ją było uspokoić i jak do tej pory
        miała trzy takie "ataki".
        Na razie czekamy na rozwój wydarzeń i myślę, że będę mogła sie wypowiedzieć za
        jakiś czas, bo przecież nie poszłam do dr Jarzębowskiego, żeby spedzić
        przyjemne półtorej godziny. Jestem optymistycznie nastawiona, bo przeczytałam
        Twoją Klaro pozytywną opinię i mam przyjaciółkę ktorej bardzo pomógł i jej
        dziecku też.
        Jeśli ktoś mogłby mi coś napisać o reakcji mojego dziecka jaką zauważyłam - i
        czy to może być reakcja na lek - ewntualnie czy coś z tym robić będę wdzięczna.
        Pozdrawiam.
        • very_martini Re: Lublin dr Jarzębowski - proszę o opinie 09.02.05, 19:29
          Uf, to nareszcie możemy zalepić lublińską dziurę na homeopatycznej mapie Polski!

Taka reakcja jest możliwa. Nie pamiętam, albo Ty nie pisałaś, jakie problemy
          były z córcią, więc ciężko coś napisać, ale pogorszenia emocjonalne po leku nie
          sa rzadkie i mijają, chociaż wymaga to cierpliwości. Czy kiedykolwiek wcześniej
          były takie sytuacje, na przykład kiedy była zupełnie mała? Nie mówię o histerii,
          bo piszesz, że zdarzyła się pierwszy raz, ale podobne objawy w mniejszym nasileniu?

16%VOL
          22%VAT

• very_martini Lubelską, nie lublińską;) 09.02.05, 19:42
            sorrrrrrrrrrrrrrrrry:)

16%VOL
            22%VAT

• ellal5 Re: Lublin dr Jarzębowski - proszę o opinie 09.02.05, 19:53
            Tę jej reakcję mogę porównać do jej płaczu przy kolce, ktorą miała jako
            niemowle, też nie sposób ją było utulić czy zabawić. Ta reakcja mnie niepokoi z
            tego wzgledu, ze mała jest bardzo pogodnym, śmiejącym się, niemarudzącym i
            niepłaczacym / nawet w chorobie dzieckiem/. choruje prawie bez przerwy od
            polowy listopada na roznego rodzaju przeziębienia a z poważniejszych angina i
            zapalenie ucha, a tak przewlekły kaszel - bardzo silny, a osłuchowo czysto,
            katar, zapalenia spojówek. Jest po 3 anybiotykach i miała raz Biseptol i raz
            Bactrin, a ostanio nystatynę - pewnie efekt lecznia antybiotykami - zmiany na
            migdałkach i propozycja laryngologa ich przycięcia /dla mnie prawie nie do
            przyjęcia - to ostatecznosć/. Mialam dosyć faszerowania mojego dziecka chemią i
            stąd wizyta u homeopaty, o ktorym slyszam wiele dobrego od mojej przyjaciółki.
            pewnie przyczyną naszych problemow zdrowotnych jest też przedszkole do ktorego
            mała poszła od września - ja jednak nie chciałbym z niego rezygnować. dr
            Jarzębowski zwrocił uwagę na takie drobniutkie zmiany skorne na jej brzuchu na
            ktore ja na dobrą sprawę nie zwracałam uwagi tzn. wiedzialm, ze są ale mnie nie
            niepokoiły, myślałam, ze mała się zadrapała... teraz widzę, ze to takie
            malutkie punktowe szorstkie "liszajki". mała jak na razie chodzi do przedszkola
            i oprócz reakcji jak wyżej wszystko jest ok. Tylko, że mam obesrwowac ją i
            jesli nie będzie reakcji podac jej za 10 dni drugą dawkę leku - tylko nie wiem
            czy można to uznac za reakcję na lek.
          • e_er Re: Lublin dr Jarzębowski - proszę o opinie 11.03.05, 22:40
            Zalepiam dziurę homeopatyczną w Lublinie oto lekarze homeopaci:dr Skublewska -
            laryngolog, pediatra Abramowicz-Pituch (do tej uczęszczam)i oczywiście
            Jarzębowski
    • ellal5 Re: Lublin dr Jarzębowski - proszę o opinie 10.02.05, 19:11
      podnoszę z nadzieją, że ktoś zwróci uwagę i coś poradzi odnośnie wczorajszego
      postu....
    • tom_j23 Re: Lublin dr Jarzębowski - proszę o opinie 12.02.05, 21:34
      ellal5 napisała:

> serdecznie proszę o opinię o dr Macieju Jarzębowskim homeopacie przyjmującym
      > w Lublinie

Jakos dopiero teraz skojarzyłem, że widziałem w sieci ciekawy artykuł autorstwa
      tego Pana. Tu jest link:
      www.borgis.pl/czytelnia/med_rodz/2001/03/06.php
      --
      Stefan
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka