Dodaj do ulubionych

Gimnazjum na Tołstoja - czy to koszmar ?

04.05.05, 11:20
Mam to gimnazjum przez okno. Jest to rejon mojego syna. Niestety opinie o tej
szkole są conajmiej koszmarne. Narkotyki, wymuszenia, generalna demolka.
Czy dziecko kogoś z Was tam chodzi lub chodziło ? Pomóżcie mi podjąć decyzję -
czy to gimnazjum jest rzeczywiście takie straszne ?

Dzięki i pozdrawiam
Didi
Obserwuj wątek
    • zlotyrybek Re: Gimnazjum na Tołstoja - czy to koszmar ? 10.05.05, 15:40
      pomocy !!!!!
      • verdana Re: Gimnazjum na Tołstoja - czy to koszmar ? 11.05.05, 15:52
        Czy to 4 gimnazjum? O gimnazjum nic nie powiem, ale w liceum nie ma wymuszeń,
        ani nic z tych rzeczy. A narkotyki, niestety, są wszędzie.
        • Gość: obserwator Re: Gimnazjum na Tołstoja - czy to koszmar ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 22:05
          gimnazjum widze przez okno ,bardziej jednak są interesujace obserwacje
          dzieci ,które tam uczęszczaja.Palenie to chyba najmniejsze przewinienie pod
          moim oknem przed ósmą wypijają po puszeczce piwka po czym spokojnie idą do
          szkoły .Czy tam docierają ,pewnie nie wszyscy
          • Gość: mamuśka Re: Gimnazjum na Tołstoja - czy to koszmar ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 21:33
            obserwacje dotyczą tylko uczniów którzy popalaja pod moimi oknami(widocznie
            rodzice nie pozwalają palić w domku),piwka nie widziałam ,ale podejrzewam,
            żeteż może być.Szkoła dobrze wygląda z zewnątrz ,ale co w środku,to zupełnie
            nie wiem
      • Gość: <> Re: Gimnazjum na Tołstoja - czy to koszmar ? IP: *.chello.pl 12.05.05, 19:17
        Współczuję.Gimnazjum jest prawdopodobnie najgorsze w Warszawie, radziłbym
        szukać lepszych.Ciesze się, że tam nie chodzę...
        • Gość: mloda Re: Gimnazjum na Tołstoja - czy to koszmar ? IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 21:29
          fajnie macie!!!!!!!!! chodze tu,tzn wlansie skonczylam 3 kalse i nic takiego
          nie ma!!! wkurzaja mnie takie gadki, bo wiem ze w innych gimnazjach jest duzo
          gorzej, nie ma u nas zadnych narkotykow!!!!!!! A koleguje sie rowzniez z tymi
          gorszymi..pala praktycznie same dziewczyny-taki wiek, nie ma zadnych wymuszen i
          jezeli ktos tu nie chodzi to niech nie pieprzy glupot- niech ktos zajrzy na
          przybyszweskiego tam to sie dopiero dzijee znam z tamtad wiele osob..u nas nic
          takiego nie ma. Moze pan spokojnie poslac syna,chcoiaz poziom nie jest moze
          zawysoki ale niczym nie wyroniamy sie na minus wsrod innych bielnaskich
          gim.pozdro
          • Gość: jubka Re: Gimnazjum na Tołstoja - czy to koszmar ? IP: *.chello.pl 03.03.06, 01:33
            chcoiaz poziom nie jest moze
            > zawysoki ale niczym nie wyroniamy sie na minus wsrod innych bielnaskich
            > gim.pozdro

najlepiej zaś poziom gimnazjum oddaje właśnie ten post mlodej
    • Gość: asdfgh Re: Gimnazjum na Tołstoja - czy to koszmar ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 12:45
      slyszalam, ze nauczycielka matematyki (i chemii) przychodzi pijana i ze wyklina
      uczniow od najgorszych. oczywiscie niczego ich nie uczy i do tego stawia same
      jedynki. jako ze pokazuje bardzo dobry przyklad swoim zachowaniem zostala
      wychowawczynia - GRATULACJE DLA DYREKCJI!!!
      mysle, ze powiniem ktos sie tym zajac, ale skargi rodzicow podobno nic nie
      pomagaja...
      • Gość: wesolek300 Re: Gimnazjum na Tołstoja - czy to koszmar ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 23:50
        gimnazjum na Tołstoja jest rejonowym mojego dziecka.
        Troche wystraszyły mnie te wypowiedzi.
        Czy rzeczywiście jest tak fatalnie.Może napiszcie swoje uwagi.Proszę o to
        młodzież uczęszczącą do gimnazjum jak i ich rodziców.
      • Gość: look Luke Re: Gimnazjum na Tołstoja - czy to koszmar ? IP: *.chello.pl 26.02.06, 19:10
        Czyżby chodziło o panią Magdalenę S.?
    • Gość: wesolek300 Re: Gimnazjum na Tołstoja - czy to koszmar ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 23:10
      Czy nikt nic nie wie na temat tego gimnazjum?
      • Gość: wesolek300 Re: Gimnazjum na Tołstoja - czy to koszmar ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 13:58
        Bardzo proszę wyraźcie swoje opinie o tym gimnazjum.
        • roody102 Re: Gimnazjum na Tołstoja - czy to koszmar ? 08.03.06, 14:00
          Opanuj sie.
          • Gość: klopsik Re: Gimnazjum na Tołstoja - czy to koszmar ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 22:58

Ja również jestem zainteresowany tym gimnazjum.
            Podzielcie się z nami swoimi informacjami.
            • roody102 Re: Gimnazjum na Tołstoja - czy to koszmar ? 09.03.06, 11:23
              Zrozum: skoro nikt nie pisze, to znaczy ze albo nie ma ochoty albo nie ma tu
              osoby, ktora by miala takie informacje a wywlekanie tego watku na poczatek nic
              nie zmieni. Lepiej poszukac w archwium forum - moze cos bylo?
              • Gość: portishead Re: Gimnazjum na Tołstoja - czy to koszmar ? IP: 212.160.138.* 09.03.06, 12:11
                a może po prostu ludzie boją się pisać o tym co się dzieje w tej szkole.z tego
                co się orientuję to wcale bym się im nie dziwił...resztę pozostawiam do
                przemyślenia, gdyż sam również nie chce poruszać tak śliskiego tematu...
                • roody102 Re: Gimnazjum na Tołstoja - czy to koszmar ? 09.03.06, 13:32
                  Tak czy tak podbijanie watkow do gory nie jest mile widziane.
                • Gość: klopsik Re: Gimnazjum na Tołstoja - czy to koszmar ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 15:17
                  Może jednak warto napisać co się tam dzieje.Byłoby to ostrzeżenie dla innych.
                  A jeśli jest rzeczywiście tak tragicznie to może warto coś ztym zrobić.
                  Tylko co? Ministerstwo a może telewizja?
                  Szkoda tej młodzieży.
                  • roody102 Re: Gimnazjum na Tołstoja - czy to koszmar ? 09.03.06, 21:21
                    Ja pie.., analafabeta.
                    • Gość: klopsik Re: Gimnazjum na Tołstoja - czy to koszmar ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 23:04
                      ANALFABETA??? Radzę sięgnąć po "Słownik wyrazów obcych" Powszechnego
                      Wydawnictwa Naukowego.

Gorąco pozdrawiam
                      • Gość: rafal zbielan Re: Gimnazjum na Tołstoja - czy to koszmar ? IP: *.chello.pl 11.03.06, 14:00
                        tos analfabeta funkcjonalny
                        • Gość: WESOLEK300 Re: Gimnazjum na Tołstoja - czy to koszmar ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 20:25
                          Brawa dla Klopsika.Przytarłeś im uszu.Jesteś górą.
                          I tak trzymaj.
                          • Gość: gregorian Re: Gimnazjum na Tołstoja - czy to koszmar ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 14:04
                            Witam wszystkich

Jestem uczniem II klasy gimnazjum na Tołstoja.Wcale nie jest tak źle jak
                            niektórzy piszą.Swoją drogą ciekaw jestem kto to pisze,bo chyba nie uczniowie.

Praktycznie niczym się nie odróżniamy od innych szkół gimnazjalnych.
                            Kończyłem szkołę podstawową ze średnią 4,9, jestem z tak zwanej "dobrej
                            rodziny",więc chyba moja opinia jest obiektywna.

Kolega po roku nauki na Przybyszewskiego przeniósł się właśnie do nas
                            Podobno trafił do klasy z dziwnymi ludźmi. A o szczegóły nigdy go nie pytałem.
                            • Gość: toster Re: Gimnazjum na Tołstoja - czy to koszmar ? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 17.03.06, 15:33
                              > Praktycznie niczym się nie odróżniamy od innych szkół gimnazjalnych.

narkotyki, rozboje, wymuszenia, alkohol... zgadza się, w większości gimnazjów to
                              norma :/
                              • Gość: gregorian Re: Gimnazjum na Tołstoja - czy to koszmar ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 18:11
                                Jak się chce psa uderzyć to kij się zawsze znajdzie.

Tak samo jest z uczniami, kto chce to pali, pije itd.
                                • Gość: Absolwent Re: Gimnazjum na Tołstoja - czy to koszmar ? IP: *.chello.pl 23.03.06, 15:49
                                  Czytając niektóre posty nie wiem czy mam śmiać się czy płakać?
                                  Chodziłem do tego gimnazjum 3 lata, a ukończyłem je 2 lata temu (ze skromną
                                  średnią 5,0 ;) . Wątpię by przez ten czas mogło by się, aż tyle zmienić. O
                                  wymuszeniach i narkotykach nigdy nie słyszałem, a pijanych nauczycieli nawet
                                  jak bym chciał to nie mógłbym sobie wyobrazić... BZDURY i tylko tak to można
                                  skomentować...
                                  • Gość: absolwentka Re: Gimnazjum na Tołstoja - czy to koszmar ? IP: *.chello.pl 23.03.06, 17:02
                                    Z przykrościa patrze jak niektórzy krytykuja tą szkołe nic o niej tak naprawde
                                    nie wiedząc. Człowieku! Jeśli nie chodziłeś do tej szkoły to po co sie
                                    wypowiadasz. To ze cos zauwazyłeś co sie dzieje wokół niej to nie znaczy, ze
                                    tak też jest w środku. Ja chodziła 3 lata do gimnazjum i teraz jestem w liceum
                                    w tym samym budynku i jak najbardziej mam pozytywne zdanie o niej i ciesze sie
                                    ze w niej jestem. Ludzie sa mili, nikt nikogo nie szantażuje, nie ma narkotyków
                                    a papierosy to w liceum moze i są, w gimn rzadziej ale to juz chyba jak w
                                    kazdej szkole wiec nie przesadzajmy. Czasem zdarza sie jakies chojraki ale
                                    chyba tylko mrówka by sie ich bała - wiecej strasza niz robią. A co do poziomu
                                    szkoly to nie jest najlepszy ani też najgorszy, żeby mówić że jest koszmarną
                                    szkoła.
    • Gość: Kufel Re: Gimnazjum na Tołstoja - czy to koszmar ? IP: *.chello.pl 23.03.06, 15:44
      Witam
      jestem absolwentem tego gimnazjum. muszę powiedzieć, że zabawy tam co niemiara
      :P zależy na kogo się trafi. ogółem luzik jak się pilnujesz :)
      pozdro :}
      • Gość: wesolek300 Re: Gimnazjum na Tołstoja - czy to koszmar ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 19:45
        Cieszę się i bardzo dziękuję,że wreszcie odezwali się sami uczniowie.

Proszę powiedzcie jacy są nauczyciele czy wymagający ,kompetentni.
        I jak jest z tą ochroną?
        • Gość: toster Re: Gimnazjum na Tołstoja - czy to koszmar ? IP: *.chello.pl 23.03.06, 21:59
          uczniowie jak uczniowie

dyrekcji gimnazjum zaczęło sie nieprzyjemnie robić :/

no, ale ma się w końmcu coś do ukrycia :///
          • Gość: witula Re: Gimnazjum na Tołstoja - czy to koszmar ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 23:03
            A o co konkretnie Tobie chodzi? rozwiń Swoją wypowiedz bo nikt nie wie o co
            chodzi.
            • Gość: uczeń Re: Gimnazjum na Tołstoja - czy to koszmar ? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.03.06, 22:51
              kto ma wiedzieć, ten wie.

W końcu po coś stoi ten komp w sekretariacie...
              • Gość: uczeń Re: Gimnazjum na Tołstoja - czy to koszmar ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 14:42
                Szkoła jest całkiem normalna i szczerze polecam.
                A Ci co nie dają sobie w niej rady niech nie wypisuja głupot.
                • Gość: uczeń (prawdziwy) Re: Gimnazjum na Tołstoja - czy to koszmar ? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 26.03.06, 20:20
                  Uderz w stół, a dyrekcja się odezwie ;););)
                • Gość: uczeń(prawdziwy)2 Re: Gimnazjum na Tołstoja - czy to koszmar ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 17:04
                  Nie wiem co dyrecja sądzi o tym forum (o ile w ogóle tu wchodzi)ale odólnie
                  jest o.k.
                  • Gość: uczeń(prawdziwy)3 Re: Gimnazjum na Tołstoja - czy to koszmar ? IP: *.chello.pl 27.03.06, 19:31
                    nie wiem, co o forum, ale o trafianiu w klawisze paluszkami to na pewno nie
                    myśli dobrze ;/
                    • Gość: uczennica Re: Gimnazjum na Tołstoja - czy to koszmar ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 23:36
                      Dajcie spokój tej szkole.Lepiej zobaczcie co się dzieje w innych gimnazjach na
                      bielanach.Tam to dopiero można poopisywać.
                      • Gość: uczeń Re: Gimnazjum na Tołstoja - czy to koszmar ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.13, 22:24
                        zdecydowanie koszmar, a problem zaczyna się od nauczycieli ,którzy wyżywają się na uczniach. gimnazjaliści również mają swoje za uszami
                      • j666 Re: Gimnazjum na Tołstoja - czy to koszmar ? 30.10.13, 11:04
                        Gimnazjum wygląda na spokojne, a to z tej racji, że w tym samym budynku jest liceum i zapewne gimnazjalisci czują respekt przed licealistami i zachowują się normalnie i spokojnie - porównuję to z innym zwykłym gimnazjum, gdzie na przerwach była prawdziwa sodoma i gomora.
                        BTW od września tego roku jest nowa dyrekcja.
    • Gość: ,,, Re: Gimnazjum na Tołstoja - czy to koszmar ? IP: *.dynamic.chello.pl 21.01.14, 21:45
      wszystko się zgadza porażka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka