Dodaj do ulubionych

Potrzebny kontakt z dobrym pediatrą z Trojmiasta

18.05.05, 22:09
Lezymy na VIII oddziale szpitala dzieciecego na Polanki i zaczynaja nam sie
nowe choroby, tuz po wyleczeniu starych, nie chca nas wypuscic (ordynator
szaleje), nie jestesmy z Gdanska, a chcemy juz wracac do domu - wypisac sie na
wlasne zadanie. Czy znacie ew. innych dobrych pediatrow, zeby z nimi
skonsultowac zdrowie 1,5 rocznego chlopaka - po wypisie na
zadanie. Zalezy nam na czasie i konkretnych telefonach. Mozecie
pomoc?
Wiola (mishonia@gazeta.pl)
Obserwuj wątek
    • brogla Re: Potrzebny kontakt z dobrym pediatrą z Trojmia 19.05.05, 12:16
      Tak szczerze powiedziawszy, to nie wiem czy jakas taka przypadkowa pediatra
      bedzie dobra. Duzo dziewczyn prywatnie chodzi do tej ordynator z Redłowa ,wiec
      moze któraśz e-mam da Ci na nia namiary. A nie moze tak na żywioł spróbować
      konsultacje w szpitalu w Redłowie. Mogę Ci dać namiary na moja pediatrę. Nazywa
      sie Agnieszka Stawicka- Szulc-502-327-374. Ja jestem z niej zadowolona , ale
      nigdy nie miałąm takiego przypadku z moja córka ,zeby musiała lezećw szpitalu ,
      wiec w tej kwestii nie wiem jaka jest. Ale jest bardzo oczytana , duzo sie
      szkoli, wiec moze Tobie też pomoze. Pozdrawiam
    • mast1 Re: Potrzebny kontakt z dobrym pediatrą z Trojmia 19.05.05, 13:06
      Jest dwóch lekarzy w Gdańsku, których b. polecam:
      prof. Anna Balcerska i dr Andrzej Folwarski. Szczegołowe namiary znajdziesz na
      www.pkt.pl.
    • katarzynka2626 Re: Potrzebny kontakt z dobrym pediatrą z Trojmia 19.05.05, 14:26
      też polecam dr.Folwarskiego przyjmuje w Gdańsku na Góralskiej 13, można
      zamówić wizytę domową tel.342-58-44, naprawdę dobry pediatra
      • dagbe Re: Potrzebny kontakt z dobrym pediatrą z Trojmia 19.05.05, 14:32
        Również polecam doktora Folwarskiego.
        Jest to bardzo kompetentny lekarz, synka moich znajomych wyleczył z zapalenia
        płuc bez hospitalizacji. Ma doskonałe podejście do dzieci. Mam wrażenie, że
        moje chłopaki zdrowieją zaraz po badaniu przez doktora a jeszcze przed podaniem
        medykamentów.
        Ten człowiek niewątpliwie ma dobrą aurę.

Pozdrawiam,
        Dagmara
    • barmul Re: Potrzebny kontakt z dobrym pediatrą z Trojmia 21.05.05, 15:02
      polecam dr. Stawicką Szulc (przychodnia Działki Leśne) i dr. Olko-Zagórską ze
      szpitala w Redłowie
      • ola2511 Re: Potrzebny kontakt z dobrym pediatrą z Trojmia 25.05.05, 12:46
        Ja też polecam DR FOLWARSKIEGO
        Mój synek również leżał w szpitalu na Polanki, a później miał jeszcze kilka
        wizyt u różnych lekarzy. Dopiero jak dr Folwarski go prowadzi synek jest zdrowy
        już całe 3 tygodnie. Gorąco polecam
        • madeyowa Re: Potrzebny kontakt z dobrym pediatrą z Trojmia 09.08.05, 16:46

W przyszłości polecam dr Andrzeja Marka z Wrzeszcza. Rewelacja to mało
          powiedziane w jego przypadku.Trafiłam na niego po 5 latach "błądzenia" w
          poszukiwaniu dobrego pediatry. Mało tego, że jest bardzo kompetentny to jeszcze
          na każde zawołanie(nawet w środku nocy, jak dzieje się coś niedobrego). O dr
          Folwarskim też słyszałam dużo dobrego.
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=18774880&a=18774880
    • ola2511 Wiola- a co podejrzewają? 25.05.05, 12:48
      jakie objawy ma Twoje dziecko? Może będę mogła Ci pomóc, bo znam kilku
      specjalistów.
      • mamakasi5 Re: Wiola- a co podejrzewają? 19.08.05, 15:51
        polecam dr Folwarskiego na Niedzwiedniku. Przyjezdza również do domu. Jest
        super!!!!
        • witka06 Re: Wiola- a co podejrzewają? 22.08.05, 15:12

Czesc,

serdeczne dzieki dziewczyny. Dr Folwarski rzeczywiscie jest fantastycznym
          lekarzem. bardzo sympatyczny, przy tym rzeczowy a co najwazniejsze skuteczny.
          wlasnie kolejny raz musielismy sie do niego wybrac,bo malemu cos oskrzela
          szwankuja.
          ola, w szpitalu podejrzewali salmonelle.okazalo sie,ze to nie to a jakas inna
          bakteria.niestety niezidentyfikwana.potem jak to po szpitalu jakis wirus i
          oskrzela.
          jeszcze raz wielkie dzieki za informacje
          pozdrawiam serdecznie
          wiola
          • agamonia ile kosztuje wizyta domowa u dr Folwarskiego? 26.08.05, 15:10

• dorcia.w Re: ile kosztuje wizyta domowa u dr Folwarskiego? 29.08.05, 18:59
              Wizyta domowa kosztuje 50zł, natomiast w gabinecie 30zł.
              Można również wykupić abonament.
              Ja u dr. Folwarskiego leczę starszą córkę już od 9 lat, młodszą również od
              urodzenia. Wspaniały lekarz.
              Pozdrawiam Dorota
              • mast1 Re: ile kosztuje wizyta domowa u dr Folwarskiego? 29.08.05, 20:51
                A ile kosztuje abonament i co obejmuje?
                • dagbe Re: abonament u dr Folwarskiego? 30.08.05, 00:30
                  Kiedyś miałam abonament na Mateusza. Obejmował trzy wizyty w gabinecie lub
                  jedną domową i jedną w gabinecie miesięcznie (niewykorzystane wizyty nie
                  przechodziły na kolejny miesiąc). Ewentualne kolejne wizyty były tańsze.
                  Szczegółowych cen jednak nie pamietam, zresztą i tak teraz pewnie są inne.
                  W każdym razie Mati w wieku przedszkolnym nie chorował na tyle często, żeby
                  abonament był opłacalny. Teraz normalnie płacimy za każdą wizytę (tyle samo
                  niezależnie od tego, czy przychodzę z jednym dzieckiem czy z dwoma).
                  Najlepiej, jak zadzwonisz do doktora i dopytasz o szczegóły.

Pozdrawiam,
                  Dagmara
                • mamakasi5 Re: ile kosztuje wizyta domowa u dr Folwarskiego? 31.08.05, 09:08
                  Ja płacę za domową 50 zł. Mieszkam we Wrzeszczu. Koleżanka z Niedzwiednika
                  placila podobno 40 zl, wiec moze to jest uzaleznione od dojazdu.
                  W gabinecie- zawsze bierze 30 zl.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka