Dodaj do ulubionych

Co za ateistyczna, prymitywna banda palantow

07.08.05, 05:57
na tym forum!
Do ZOO sie tylko nadajecie!
Obserwuj wątek
    • bartosz_kania Re: Co za ateistyczna, prymitywna banda palantow 07.08.05, 08:20
      O! Nieprymitywny katolik się znalazł.
    • derby6 Re: Co za ateistyczna, prymitywna banda palantow 07.08.05, 08:46
      To jest przykład twojego katolickiego wychowania.Przejdż się do ZOO tam nawet
      małpa cię nie obrazi.Kiedy nie masz argumentów atakujesz jego autora.Czy
      uważasz,żeś przez to zniszczył jego argumenty?
      • dupekzoledny Re: Co za ateistyczna, prymitywna banda palantow 07.08.05, 09:48
        a o czym z KArTOfLEM chcecie pogadać?
    • nelsonek Re: Co za ateistyczna, prymitywna banda palantow 07.08.05, 12:38
      dziekujemy za doglebna analize. jaki poziom intelktualny wypowiedzi. jestem pod wrazeniem.
    • leszak.sopot Nie jestem katolikiem -palanty; a wasze posty 07.08.05, 14:23
      antyreligijne sa na poziomie wychodka w zawodówce!
      Do poziomu Racjonalisty jest wam (i zostanie) tak daleko, jak z Zuław do Mount
      Everestu.
      • nelsonek Re: Nie jestem katolikiem -palanty; a wasze posty 07.08.05, 16:14
        za to do poziomu tego forum Tobie brakuje lata wychowania. trudno.
      • bloodysunday99 Ojej, no to palant nr. 99 ma pewne pytanie... 07.08.05, 16:19
        Leszaku najslodszy!

Wiesz, nie wszyscy sa tacy madrzy jak Ty, aby nie wdawac sie w nasza prymitywna
        bojke, ale ja tak sobie od razu pomyslalem, co TY, kochaniutki tu robisz, jesli
        nie chcesz sie znizac na nasz wychodkowy poziom? Nie slyszalem jeszcze na naszym
        wychodkowym forum, zeby ktos go porownywal do Racjonalisty, oprocz Ciebie
        oczywiscie... A tak wogole to pisanie ze ktos tam to "ateistyczna, prymitywna
        banda palantow" nalezy do bardziej wychodkowych wypowiedzi.

Nie ma sprawy stary, bluznij do bolu, jestes wsrod swoich, tutaj nie ma
        podwojnych standardow! ;D
        • leszak.sopot Re: Ojej, no to palant nr. 99 ma pewne pytanie... 07.08.05, 18:29
          mylisz sie palancie- wsród swoich , to ja jestem na Racjonaliscie. U was to jest
          intelektualny wychodek, przy którym -NIE- nawet wyglada w miare przyzwoicie.
          Poziom waszych postow nt katolicyzmu i koscioła jets tak żenujacy, że wstyd
          nazywac was nawet ateistami. Bo ateista , to ktos kto mysli racjonalnie. A wiec:
          w ogóle uzuwa mózgu (a wy uzywacie emocji), poza tym czyni to racjonalnie, czyli
          kieruje sie wiedza (!) i zdrowym rozsadkiem.
          U was - tylko prymitywne plucie i szczucie.
          Napedzacie tylko KK wiernych i podtrzymujecie inne przed odchodzeniem. Bo jak
          sobie zobacze wasze prymitywne, cuchnace jadem, posty, jako przyklad postway
          antyreligijnej, to od razu pobiegna z powrotem do proboszcza.
          Totalna żenada!
          Fuj.
          • dupekzoledny Re: Ojej, no to palant nr. 99 ma pewne pytanie... 07.08.05, 19:26
            przygłupy na pewno poleca do plebana. i ch..im na drogę.

a tak bardzo uzuwasz tego mózgu jej.
          • nelsonek Re: Ojej, no to palant nr. 99 ma pewne pytanie... 07.08.05, 19:49
            skoro na racjonaliscie uzywasz slow: "palant, wychodek, zenada, fuj" to ja nie mam pytan. Twoj poziom jest niski, bardzo niski. co do poziomu tego forum sie nie wypowiadam.
          • bloodysunday99 Re: Ojej, no to palant nr. 99 ma pewne pytanie... 07.08.05, 20:40
            leszak.sopot napisał:

> mylisz sie palancie- wsród swoich , to ja jestem na Racjonaliscie.

Taaaaaak? Hahaha! Z Ciebie racjonalista jak z koziej dupy prom kosmiczny!!!!
            Katol jakis a nie racjonalista. Hahaha!
          • hiperrealizm Coś w tym jest....n/t 07.08.05, 20:45
    • dupek.jak.kazdy.facet Pewnie prowokacja, 0golone jajo robi sobie jaja/nt 07.08.05, 20:29
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka