Dodaj do ulubionych

Sam - animator w hotelu Marhaba w Sousse

08.07.05, 12:03
Czy któras go zna? Przystojny (moim zdaniem), 175 cm, dłuższe, proste włosy.
Poznałam go w ubiegłe wakacje, spędziliśmy razem kilka miłych dni, do tej
pory czasami jesteśmy w kontakcie. Pracował jako szef animatorów w Marhabie.
Obserwuj wątek
    • kaskera Re: Sam - animator w hotelu Marhaba w Sousse 09.07.05, 14:26
      ja w tym roku lecę do Sousse,ale do hotelu Thalassa Village, tam podobno też są
      animatorzy:)

a dwa lata temu poznałam swoją wakacyjną miłość, nazywał się Valentino i był
      animatorem w hotelu Les Pyramides w Nabeulu w Tunezji...ech...to były wakacje:D
    • martyna.kotlarz Re: Sam - animator w hotelu Marhaba w Sousse 12.07.05, 22:18
      hej!
      ja Go znam, ale nic z tych rzeczy ;) hehs mam z Nim zdjęcie, kupiłam od Niego
      płytkę na miejscu i teraz miał mi przysłać do Polski nową płytkę, ale jakoś się
      nie odzywa i czasami piszemy do siebie eski całkiem miły gość chociaż mi
      bardziej przypadł do gustu recepcjonista z tego samego hotelu :) moze masz
      jakieś fotki na wymianę z Nimi ????
      pozdrawiam Martyna
    • marty9 Re: Sam - animator w hotelu Marhaba w Sousse 28.07.05, 13:14
      Sam jest również na kunstkamerze - Rosjanki pisza tam o znajomości z nim. Z
      Twego opisu wiem równiez, kto to jest. Nie znam go osobiście bliżej, Rosjanki
      piszą, że lubi równiez facetów, ale moim zdaniem to nieprawda (sa zawistne),
      dziewczyny lubi na pewno. Moja przyjaciółka miała z nim bliższy kontakt i
      mówiła, że jest bardzo namiętny i dobry w łóżku. To było w czerwcu w ubiegłym
      roku.
    • amanda_gris Re: Sam - animator w hotelu Marhaba w Sousse 16.11.05, 09:28
      Byłam w tym hotelu 2 lata temu. Rzeczywiscie, facet, o którym piszesz to niezły
      przystojniak :-) Pamiętam go doskonale, kiedy prowadził aerobik przy basenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka