miska_g 23.02.06, 18:44 Moi przyjaciele zostali porwani. Wszystkie informacje dostepne sa na www.katharinaandpeter.info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kornel-1 Re: Zagineli w Boliwii!!!!!! 24.02.06, 14:03 miska_g napisała: > Moi przyjaciele zostali porwani. Zgłoś może tę informację na katharinaandpeter@gmx.net Na stronie www.katharinaandpeter.info jest informacja o zaginięciu (missing) nie o porwaniu (kidnapping). Skoro wiesz o porwaniu, masz widać świeższe informacje. Kornel Odpowiedz Link Zgłoś
miska_g Re: Zagineli w Boliwii!!!!!! 25.02.06, 10:03 jestem w stalym kontakcie z jej siostra. porwani... na 100% wyczyscili im konta. normalnie po wyciagnieciu pieniedzy wypuszczaja w okresie tygodnia. tym razem trwa to juz miesiac. ale wszyscy mamy nadzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
latinbrand Re: Zagineli w Boliwii!!!!!! 25.02.06, 11:22 A moze oni sami sobie wyczyscili konta? Moze postanowili zaczac "nowe zycie"? Nietrudnospotkacj takich ludzi, zwlaszcza w Ameryce Poludniowej... Ale fakt, ze rodzinie, znajomym trudno to zrozumiec... Odpowiedz Link Zgłoś
miska_g Re: Zagineli w Boliwii!!!!!! 25.02.06, 12:01 100% nie. gosciu wlasnie obronil doktorat. dziewczyna zostawila super prace w wiedniu. to byla tylko podroz dookola swiata. nie mieli zadnych problemow, wspaniale zycie i swietny kontakt z rodzina i przycaciolmi. Odpowiedz Link Zgłoś
chilijczyk Re: Zagineli w Boliwii!!!!!! 25.02.06, 12:06 Nigdy nie mozesz miec takiej pewnosci... Myslisz, ze tylko ludzie bez wyksztalcenia zaczynaja nowe zycie? Poznalem kiedys polskiego lekarza w Peru. Ktory tez nie mial problemow, kochajaca zone, dzieci, etc. I mimo to tak zo zafascynowal szamanizm, ze "przepadl" w dzungli. A bliscy, rodzina, znajomi przez ponad 5 lat mysleli, ze nie zyje... Odpowiedz Link Zgłoś
miska_g Re: Zagineli w Boliwii!!!!!! 25.02.06, 13:23 Wybaczcie, ale nie mam ochoty na takie spekulacje odnosnie ludzi, ktorzy sa wlasciwie moja rodzina. Prosze jedynie o pomoc w ich odnalezieniu, o pomoc w rozpowszechnieniu tej informacji. Zalezy nam na tym, zeby jak najwieksza ilosc osob zobaczyla ich zdjecia i moze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domin Re: Zagineli w Boliwii!!!!!! IP: 86.43.76.* 26.02.06, 11:30 Miska, fajnie, ze chcesz pomoc, ale nie wiem na co liczysz puszczajac tutaj ten watek. Watpie, zeby np. w Polsce sie nagle odnalezli. Domniemani porywacze zapewne tez tu nie zagladaja, wiec na ich wrazliwosc nie licz. No coz, moze zacznij puszczac posty w Boliwii??? Odpowiedz Link Zgłoś
miska_g Re: Zagineli w Boliwii!!!!!! 04.04.06, 15:07 czasami liczy sie na cokolwiek. polacy tez mieszkaja w boliwii itd. teraz juz nie wazne. dzisiaj znaleziono ich zwloki..... Odpowiedz Link Zgłoś
bez.wyksztalcenia Re: Zagineli w Boliwii!!!!!! 04.04.06, 15:58 a co sie dokladnie stalo??? jak to zwloki?? Odpowiedz Link Zgłoś
chilijczyk Tu jest opis: 04.04.06, 16:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=193&w=39665102 Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: Tu jest opis: 05.04.06, 10:16 To niestety prawda. Podano to wczoraj oficjalnie w mediach austriackich. Odpowiedz Link Zgłoś