linn3 13.04.06, 17:26 Irek ma 3300, 54 cm i 10 p. Apggar. )) Pozdrawia was wszystkie) Tyle wiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1979ju Re: Mysza urodziła!!! 13.04.06, 17:34 Ale jaja! Kurka, a wczoraj tak się źle czuła, może to były zwiastuny porodu? Albo ze stresu... Najważniejsze, ze urodziła i Irusia ma na święta - to dopiero zajączek!! Uściski dla nich, jeżeli, któraś z Was ma z Nia kontakt. Pozdr, Asia - 36 t.c. Odpowiedz Link Zgłoś
agancarz GRATULACJE!!! 13.04.06, 17:48 Gratuluje rodzicom malenstwa, zycze duzo zdrowka i szybkiego powrotu do domku. Moze na Swieta juz wyjdziecie. Jejku to teraz wszystkie musimy byc czujne! Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
matie31 Re: GRATULACJE!!! 13.04.06, 18:08 mysza gratulacje!!! Duzo zdrowia dla Irusia i mamusi!! Jak tylko wrocicsz to porposimy o szczegoly Odpowiedz Link Zgłoś
kkatie Re: GRATULACJE!!! 13.04.06, 18:14 to sie powoli wysypujemy )) a ja cos czuje, ze chocbym chciala wczesniej, to pewnie bede jedna z ostatnich. ale zazdroszcze 'juz mamusiom'. pozdrowionka dla myszy )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
megan7 Re: GRATULACJE!!! 13.04.06, 18:25 Wszystkiego najlepszego dla całej rodzinki ) Dużo zdrówka dla Irusia i szybkiego powrotu do domu!!! No to się sypiemy, chyba zaczęło się na dobre... Odpowiedz Link Zgłoś
daga210 Re: Mysza urodziła!!! 13.04.06, 18:42 Ale wspaniale, bardzo sie ciesze, wczoraj nie miała humorku, moja kolezanka ma termin na jutro, tez jest tak podbuzowana) coś w tym musi być) Jeszcze raz wszystkiego najlepszego)) Ps. Nie znamy dnia ani godziny) hahah Pozdrawiam daga Odpowiedz Link Zgłoś
anja.t Ale suuuuuper!!! 13.04.06, 18:58 Gratulacje myszko! Ale się cieszę. Pozdrawiam was serdecznie Ania Odpowiedz Link Zgłoś
bo-gumilka Re: Mysza urodziła!!! 13.04.06, 19:08 Dla dużej i małej Mysi wszystkiego dobrego! Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Mysza urodziła!!! 13.04.06, 19:09 Ojej! Gratulacje! To b. szybko jej poszlo! Odpowiedz Link Zgłoś
masza76 Re: Mysza urodziła!!! 13.04.06, 19:20 gratuluję i wszystkiego najlepszego rodzicom i maluszkowi Odpowiedz Link Zgłoś
september_77 Ale się cieszę:))) 13.04.06, 19:22 Myszka - serdeczne gratulacje)) Pozdrawiam cieplutko Ciebie i Ireneusza)) Odpowiedz Link Zgłoś
martunia78 GRATULACJE!!! 13.04.06, 19:29 Ale prezent na Święta, super! Dla rodziców Wszystkiego Najlepszego, dla Dzidziusia również niech rośnie zdrowo P.S. Chwilę się zdrzemnęłam a tu takie rewelacje Odpowiedz Link Zgłoś
kapuhy_a Re: Mysza urodziła!!! 13.04.06, 21:03 No właśnie chciałam powiedziec,że mnie zatkało...wczoraj jeszcze taki nastrój kiepski miała... Mysza gratulacje buziaki i wracaj do nas tych nierozdwojonych jeszcze i tyh rozdwojonych też... Ale się te dzieciaczki pchają na tego zająca kto by pomyślał... Odpowiedz Link Zgłoś
nitka111 Re: Mysza urodziła!!! 13.04.06, 21:36 Gratulacje Nitka z Bartusiem i Niespodzianką, która ponoć może być również synkiem Odpowiedz Link Zgłoś
polaquinha Re: Mysza urodziła!!! 13.04.06, 22:13 Gratulacje ze szczerego serca dla szczesliwych rodzicow Jaki duuuzy chlopiec. Czy ktos wie na kiedy Mysza miala termin? To niesamowite-wczoraj tu byla taka smutniutka a dzisiaj-tuli swojego Ireczka Odpowiedz Link Zgłoś
mischka49 Re: Mysza urodziła!!! 13.04.06, 22:38 Niech zyje!!!!! Wszystkiego naj dla mamy, Irusia no i taty. Cmok Odpowiedz Link Zgłoś
cleo1976 Re: Mysza urodziła!!! 13.04.06, 22:56 Gratulacje dla szczęśliwej mamusi, tatusia i synka. Odpowiedz Link Zgłoś
agus-ka Re: Mysza urodziła!!! 14.04.06, 08:21 Ja tez życzę całej trójce zdrowia, radości i miłości Odpowiedz Link Zgłoś
topola4 Re: Mysza urodziła!!! 14.04.06, 08:26 Myszko, gratulacje! Cieszymy się razem z Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
aniak-i Re: Mysza urodziła!!! 14.04.06, 08:31 Gratulujemy i cieszymy sie z wami ale macie prezent od zajaczka na swieta teraz niech wasza rodzinka bedzie najwazniejsza, nie przjmuj sie niczym i nikim cieszcie sie niepowtazalnymi chwilami Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 Olbrzymiaste gratulacje!!! 14.04.06, 08:44 Strasznie się ciesze Mam nadzieje, że wszystko jest dobrze i, że mają się również dobrze. Ale się sypiemy pomału:o) Pozdrawiam,Ola Odpowiedz Link Zgłoś
magdacz1 Re: Mysza urodziła!!! 14.04.06, 08:44 Ale numer, przecież pisała coś, że wróciła ze szpitala, a tu proszę mały Iruś na świecie. Gratulacje i buziaki. Odpowiedz Link Zgłoś
o_tuska Re: Mysza urodziła!!! 14.04.06, 09:52 Mysza Sprinterze !!!! Moje gratulacje!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: Mysza urodziła!!! 14.04.06, 10:47 Gratulacje! Wracajcie szybko ze szpitala i...czekamy na relację Odpowiedz Link Zgłoś
mia80 Re: Mysza urodziła!!! 14.04.06, 11:58 Ogromniaste gratulacje dla mamy i jej synka Odpowiedz Link Zgłoś
monikajacka Re: Mysza urodziła!!! 14.04.06, 13:19 I ja dołączę się do życzeń!Wszystkiego dobrego i dużo zdrówka dla mamusi i Irusia,niech sie wszystko dobrze układa Odpowiedz Link Zgłoś
ania_czarna Re: Mysza urodziła!!! 14.04.06, 11:59 Ale niespodziankaWszystkiego naj, naj, naj Odpowiedz Link Zgłoś
izuniap78 Re: Mysza urodziła!!! 14.04.06, 13:02 Moje gratulacje dla mamusi i syneczka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
borysek8 Re: Mysza urodziła!!! 14.04.06, 13:22 Gratulacje dla mamusi i szczescia w zyciu dla malego syneczka Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
k_maja Re: Mysza urodziła!!! 17.04.06, 12:58 ojej! zaglądam i coraz więcej dzieciaczków dołącza do mojego majowego-marcowego synka ) Wszystkiego dobrego i duuużo szczęscia i radości z maluszka kasia - szczęśliwa mama już od 3 tygodni Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_33 tak, tak, wszystko poszło nagle :-) 20.04.06, 21:08 Linn, dzięki, że dałaś znać o mnie. Jestem dumna i w ogóle bardzo szczęśliwa. Synuś jest b.grzeczny, książkowe dziecko. Właściwie to tylko 2 razy nam dał popalić tak po 4 godziny. A tak to śpi i je... Tyle we mnie emocji, że nie wiem o czym pisać najpierw Wielkie dzięki Wam dziewczyny za te miłe słowa, gratulacje i ciepło Moment położenia dzieciątka na brzuchu jest tak magiczny, po prostu niepowtarzalny. Czujesz wtedy wszystkim, ciałem, umysłem, nie wiem czym jeszcze... Mój mąż Bartek był przy mnie cały czas, nie zemdlał, pomagał z całych sił, troszczył się o mnie i naprawdę dało się znaleźć sposób na rozluźnienie w trakcie skurczy. Biegał pod koniec jak oszalały z aparatem i porobił fantastyczne zdjęcia. Postaram się je zaraz podesłać Potem przywiózł mi je do szpitala i mogłam na Irka patrzeć również wtedy, gdy był na fototerapii. Tak, tak, urodził nam się Wielkanocny Baranek Całe świeta spędziliśmy w szpitalu w trójkę. Wykupiliśmy sobie salę jednoosobową dla intymności i razem przy maluchu zjedliśmy święconkę, którą mąż przyniósł do szpitala. Było cudownie... Pozdrawiam Was wszystkie i oby jak najszybciej dane Wam było czuć to co każda po porodzie czuje, nie mogąc się napatrzyć na swojego malucha. Mysza Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_33 teraz zdjęcia Irka :-) 20.04.06, 21:23 Zaraz po wyjściu z brzuszka: www.nw.pwr.wroc.pl/~sbart/irek/pict0785_bw_.jpg Gdy tulę go na swoim brzuchu: www.nw.pwr.wroc.pl/~sbart/irek/pict0788_bw_.jpg Mały w trakcie badania neonatologa: www.nw.pwr.wroc.pl/~sbart/irek/pict0799_.jpg No i wreszcie mały, czekający na cyca szytej w tym czasie mamy - naprawdę nie mogłam się doczekać, kiedy skończą i "zazdrościłam" mojemu Bartkowi, że cały czas z nim przebywa www.nw.pwr.wroc.pl/~sbart/irek/pict0807_.jpg Mysza Odpowiedz Link Zgłoś
szprotka6 Re: teraz zdjęcia Irka :-) 20.04.06, 21:52 Ogromnie wzruszajace zdjecia!Gratuluje swieza mamo i tato slicznego synka! Ola Odpowiedz Link Zgłoś
agancarz Re: teraz zdjęcia Irka :-) 20.04.06, 21:52 Jejku zdjecia sa sliczne, jaki slodki jest Twoj synus. Jeszcze raz gratuluje i zycze samych cudownych chwil z malenstwem. Pozdrawiam Aneta- mama Dawidka (4.08.2003) i oczekiwanej Gabrysi tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060526/dt/5/k/5ab5/preg.png Odpowiedz Link Zgłoś
1979ju Re: wow :)) 20.04.06, 22:45 Właśnie miałam pisac dziś, czy ktoś cos wie o Was, a tu taka niespodziewanka. Uświadomiłam sobie, jak Ci zazdroszczę już tych widoków, maleństwa przy sobie. Ciesze się, ze szczęście Wam dopisuje. Iruś jest przesliczny, az sie zryczałam, piekne zdjecia, piękna pamiątka tych pierwszych momentów. W wolnej chwili napisz proszę jak wspominasz poród, jak to sie zaczęło... Uściski dla Was z dużą buźką, Asia z Antosiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kapuhy_a Re: teraz zdjęcia Irka :-) 21.04.06, 10:11 jejku popłakałąm się...piękne zdjęcia takiego malutkiego człowieczka...nadal nie mogę uwierzy cjak patrzę na takie zdjęcia już po drugiej stronie brzuszka,że moja maluszka taka jest...wiecie chyba o czym mówię...ochhh zabrakło mi tchu z wrażenia.. Mysza masz przepiękną pamiątkę... A swoją droga to Bartek niezłym fotografem się okazał mimo emocji Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 Zdjęcia są PRZEPIĘKNE:) Iruś jest śliczny:))) 20.04.06, 22:52 Pozdrawiam,Ola Odpowiedz Link Zgłoś
martunia78 Re: Śliczniusi 21.04.06, 08:38 Wspaniały synek Zdjecia piekne i wzruszające, tata prawdziwy profesjonalista Pozdrawiam Rodzinkę Odpowiedz Link Zgłoś