Dodaj do ulubionych

Poznań pomocy do jakiego lekarza?????

22.06.06, 22:24
witam dziewczyny prosze pomożcie do jakiego udać się lekarza w Poznaniu. Juz
sama nie wiem co robić mój lekarz nic nie robi chyba interesują go pieniadze
tylko . Nadmieniam ze moj mąż ma słabe nasienie gdyby była mozliwośc prosze o
dobrego lekarza również dla niego. Dziękuje pozdrawiam smile
Obserwuj wątek
    • iwa2000 Re: Poznań pomocy do jakiego lekarza????? 22.06.06, 22:32
      Do kogo chodzisz?My się leczymy z mężem u Jędrzejczaka.Nasienie poprawiło się
      ale nieznacznie.Teraz szykujemy się do in vitro.
    • isiula1 Re: Poznań pomocy do jakiego lekarza????? 23.06.06, 21:37
      Ja również lezczyłam się u Jędrzejczaka i wbrew złych opini niektórych osób
      uważam że jest rewelacyjny mi pomógł dzisiaj mam trzymiesięczną córeczkę. w
      ciążę zaszłam miesiąc po laparo. Pozdrawiam
      • dziunia78 Re: Poznań pomocy do jakiego lekarza????? 23.06.06, 21:46
        Isiula a jak dlugo sie staraliscie o dzidzie?
        • isiula1 Re: Poznań pomocy do jakiego lekarza????? 23.06.06, 22:07
          prawie pięć lat . w Koninie bo mieszkam w tym mieście okolo cztery lata
          bezskutecznie a u Jędrzejczaka jekiś rok . W ciągu tego roku miałam wykonane
          wszystkie możliwe badania,które wychodziły pozytywnie i na końcu laparo miesiąc
          po byłam już w ciąży.Pozdrawiam
          • sylwia142 Re: Poznań pomocy do jakiego lekarza????? 25.06.06, 13:08
            dziewczyny dajcie namiar na tego lekarza moze warto spróbować?????
            Dzięki pozdrawiam
            • dracenka11 Re: Poznań pomocy do jakiego lekarza????? 25.06.06, 19:51
              Bardzo polecam docenta Roberta Spaczyńskiego, pracuje na Polnej na tym samym
              oddziale( Oddział Leczenia Nieplodności i Endokrynologii Rozrodu)co dr
              Jędrzejczak. Obecnie jestem w 4 mc ciąży po przeprowadzonej inseminacji. Docent
              wykonał u mnie wszystkie możliwe badania i to na NFZ. Przyjmuje prywatnie na ul
              . Grodziskiej w Poznaniu tel.862 02 28.
              • andzia148 Re: Poznań pomocy do jakiego lekarza????? 26.06.06, 10:42
                Czesc dracenko11.Czy mozesz mi napisac czy doktor Spaczynski tez robi in
                vitra.Chcemy sie z M zdecydowac na in vitro w Poznaniu ale kompletnie niewiem
                gdzie najlepiej...
                • isia2006 Re: Poznań pomocy do jakiego lekarza????? 26.06.06, 11:08
                  witaj andzia148 smile)
                  ja leczę się od 5 lat, też chcę podjąć pierwszą próbę inv. byłam na pierwszej
                  wizycie w klinice Art Medica na ul. Słowiańskiej u dr Żaka - narazie niewiele
                  mogę o nim powiedzieć zlecił mi jeszcze dodatkowe badania i ponownie
                  histeroskopie, zobaczymy co z tego wszystkiego będzie.
                  jestem już bardzo zmęczona tymi ciągłymi badaniami i ciągłą walką, czasami nie
                  mam już sił i nadzieii sad
                  • andzia148 Re: Poznań pomocy do jakiego lekarza????? 26.06.06, 12:22
                    Czesc isia2006. No niestety ja znam doktora Zaka miałam z nim raz stycznosc i
                    szczerze mówac wywarł na mnie bardzo złe wrażenie.Czytałam o nim na forum nie
                    jeden raz, ma bardzo zła opinie i podobno nie jest dobrym lekarzem , tylko
                    naciągaczem na kasę.Ja leczę się też w ArtMedice ale u doktor Kubiaczyk.Jest
                    super lekarka i jest sympatyczna, nie naciąga, nie owija w bawełne no naprawde
                    sie stara.Na początek załatwiła mi szpital i hsg, ktore wyszło żle potem rbiła
                    mi laparoskopie na Polnej, przy okaazji miałam zbadane wszystkie
                    hormony.Wszystko na kase chorych oczywiście.W tym miesiacu miałam pierwszą IUI
                    która sie nie powiodła.No i moja gin za bardzo nie chce wiecej mi robic IUI ze
                    wzgledu na tragiczne naprawde nasionka.Dlatego chcemy podejsc do in vitro.Tylko
                    poprostu mam obawy czy dr Żak bedzie miała cos z tym wspólnego z racji tego że
                    jest kierownikiem tej kliniki.Po za tym nie wiem czy ta klinika na tyle jest
                    wiarygodna czy ma dobre laboratorium itd.słyszałam ze In Vitra oczywiscie sie
                    tam udają ale jaki procent to jest to sie oczywiscie tego nie dowiemy. Tyle
                    chcialabym Ci napisaccdzize mna to jeszcze nie zdeydowalismy ale myslimy Z M
                    zeby raz spróbowac in vitra właśnie tam a jezeli sie nie uda to wtedy gdzie
                    indziej.W lipcu w kazdym razie próbujemy sami.Faszeruje M witaminkami smile
                    Trzymaj sie
    • andzia148 Re: Poznań pomocy do jakiego lekarza????? 26.06.06, 19:59
      Isia to jeszcze raz ja.Własnie czytałam opinie na temat Medartu na bocianie i
      jestem troche mile zaskoczona.Bo naprawde naczytałam sie o dr Żaku same złe
      rzeczy a jednak po przeczytaniu bociana troche zaczęłam sie przekonywać.Jest
      tam sporo dobrych opini dziewczyn no i duzo dziewczyn którym własnie tam udało
      sie in vitro niektórym zresztą za pierwszym razem. Zaczynam byc przekonana ze
      bedziemy tam podchodzic do in vitra.W koncu trzeba miec nadzieje ze sie
      uda.Jezeli pojechałabym do Białegostoku albo do Warszawy to z tego co wiem to
      koszty sa tam o wiele wyzsze a gwarancja powodzenia ta sama. W przyszłym tyg.
      umawiam sie z moja gin na poważną rozmowę i bedziemy podejmowac kroki.Tobie tez
      zycze powodzenia
    • lenaleni Re: Poznań pomocy do jakiego lekarza????? 17.07.06, 10:07
      Witam.
      Ja dzięki dr Żakowi jestem w 21 tygodniu ciąży i wszystko jest ok.
      Nie zgodze się z tym że naciąga na kasę, wręcz przeciwnie.
      Staralismy sie 2,5 roku. Byliśmy w Gdańsku (tam dopiero naciągają na kasę-
      produkcja nie udanych ciężarnych-doszło do tego że jechaliśmy 180 km na 5 min
      wizytę bez usg i nikt sie nami nie przejmował)a u dr Żaka byliśmy 3 razy i po
      pierwszej IUI się udało. Każda wizyta była wartościowa i konkretna. Nic nie
      owijał w bawełnę, mówił jak jest. Od razu widać że zna się na tym co robi. A
      poza tym zawsze nas poznawał i obchodziło go że zwróciliśmy się do niego z
      problemem.
      Wiele mu zawdzięczamy i mogę go polecić.
      Pozdrawiam
      Lena
    • mamma-kasia Re: Poznań pomocy do jakiego lekarza????? 31.07.06, 23:27
      Witam!
      Dzięki dr Żakowi mamy synka 2,5 roku - pierwsze udane IVF. Inseminacja to
      byłoby wyrzucanie pieniędzy, nie mówiąc o stanie psychicznym w przypadku
      porażki. Przyczyna naszej niepłodności do dziś nieznana. Nie zapomnę doktora do
      końca życia. Opinie i doświadczenia są różne, osobiście polecam - krótko,
      rzeczowo, na temat, bez zbędnych nadziei i obietnic, same fakty, które
      pozwoliły podjąć decyzje o zabiegu (daję sobie głowę uciąć, że inseminaja
      byłaby nieudana, a moja forma psychiczna ....).
      Życzę powodzenia i trzymam kciuki.
      Kasia
      • niunia200505 Re: Poznań pomocy do jakiego lekarza????? 04.08.06, 10:09
        ja u dr Żaka miałam trzy nieudane inseminacje w tym dwie wspomagane clo- nic z
        tego nie wyszło. Zniechęciłam się bardzo i zrobiłam sobie przerwę. Teraz
        zastanawiam się nad in vitro ale do niego chyba już nie wrócę
    • Gość: w_ania Re: Poznań pomocy do jakiego lekarza????? IP: 217.153.54.* 14.09.06, 11:53
      Sławoj Maciejewski pracuje w Vital medica polecam pomógł i ma sczęsliwa ręke do
      trudnych przypadków.
      Ania
      • ssylwiaa79 Re: Poznań pomocy do jakiego lekarza????? 08.11.06, 21:34
        Hej dziewczyny pozdrawiam czy coś więcej a Vital Medice w Poznaniu i dr
        Maciejewskim mozecie powiedziec wybieram się. jakie doświadczenia podzielcie
        się z gory dziękuje ????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka