Dodaj do ulubionych

Hotel San Fermin Benalmadena.

IP: 213.17.170.* 31.05.07, 11:23
Lecę z żoną 4 czerwca z Wawy do hotelu San Fermin w Hiszpanii, czy ktoś
jeszcze? Może ktoś tam był i ma praktyczne informacje na temat hotelu,
wyżywienia, rzeczywistej odległości od plaży, jaka jest ta plaża, jakie
zejście do wody itp.Miłego dnia.
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: Hotel San Fermin Benalmadena. IP: *.arreks.com.pl 31.05.07, 13:13
      Byłam w tym hotelu w zeszłym roku. Hotel czysty, w miare spokojny, z miłą
      obsługą. Basen niezbyt duży, ale są nad nim, gdzie można sie opalać, ale i
      ukryć od słońca. Nie ma tam tłoku. Nieduży ogród. Jedzenie dobre, bardziej pod
      Hiszpanów i Anglików. W drugim tygodniu trochę się już nudzi. Do plazy schodzi
      się w dół ulicy, tak więc droga powrotna jest pod górę i troche męczy. Plaża
      piasczysta z szarym piachem. Zejście do wody bardzo łagodne. Woda bardzo słona
      (usztywniacz do włosów), czasami ogromne fale - niezła zabawa, wręcz unoszą lub
      zalewają. Miejscowość przepiękna, mnóstwo atrakcji. Poczytaj w moich postach do
      tematu "Torremolinos" jeżeli jeszcze pytania to chętnie odpowiem.
      • Gość: Gazownik 1 Re: Hotel San Fermin Benalmadena. IP: 213.17.170.* 01.06.07, 07:38
        Ewa piękne dzieki za info, takich mi brakowało. Miłego dnia
        • Gość: ewa Re: Hotel San Fermin Benalmadena. IP: *.arreks.com.pl 01.06.07, 12:40
          Cieszę się, że mogłam pomóc. Zazdroszczę Wam, że tam jedziecie. Życzę cudownych
          wrażeń i przyjemnego korzystania z atrakcji.
    • Gość: gość Re: Hotel San Fermin Benalmadena. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 14:31
      Podzielam opinię Ewy. Byłem w tym hotelu 2 lata temu, warunki dokładnie
      odpowiadały ofercie, jak na trzy gwiazdki to było na prawdę ok. Sama
      Benalmadena też jest interesująca - nie ograniczajcie się wyłącznie do
      części "kurortowej", warto wybra
    • Gość: gość Re: Hotel San Fermin Benalmadena. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 14:35
      Podzielam opinię Ewy, byłem w tym hotelu 2 lata temu i warunki dokładnie
      odpowiadały ofercie, jak na 3 gwiazdki to było na prawdę ok. W Benalmademie nie
      ograniczajcie się wyłącznie do części "kurortowej", warto wybrać się do
      Benalmadema Pueblo oraz części miejskiej (
      • Gość: ewa Re: Hotel San Fermin Benalmadena. IP: *.arreks.com.pl 01.06.07, 15:08
        Własnie do tych części Benalmadeny można dojechac kilka razy dziennie (są
        położone znacznie wyżej pod górę) autobusem City Sightseeing. W Puebli jadłam
        doskonałą paellę za 4 euro. Widoki są z góry cudowne. W ogóle Benalmadena to
        bardzo urokliwa miejscowość. Świetny wybór.
      • Gość: dzidka74 Re: Hotel San Fermin Benalmadena. IP: *.bnet.pl 28.06.07, 10:50
        a jaka jest temeperatura woody w morzu? czy jnie jest zbyt zimna?
        • Gość: ewa Re: Hotel San Fermin Benalmadena. IP: *.arreks.com.pl 29.06.07, 08:22
          Temperatura w morzu jest powyzej 20 stopni. Spokojnie można się kapać, to nie
          Bałtyk. Oczywiście, jak wychodzisz na brzeg, to czujesz różnicę, bo 30 stopni
          jest na lądzie w cieniu. Woda jest bardzo słona i działa jak lakier do włosów.
          Jak wpadnie do oczu, to bardzo szczypie. Często bywają duże fale, które
          zalewają cię lub unoszą na materacu lub kole. Przednia zabawa, choć można
          chwilami najeść się strachu.
          • Gość: dzidka74 Re: Hotel San Fermin Benalmadena. IP: *.bnet.pl 29.06.07, 12:21
            a w jakim byłaś miesiącu?
            • Gość: ewa Re: Hotel San Fermin Benalmadena. IP: *.bel.vectranet.pl 01.07.07, 15:12
              Była w terminie 17-31.07.2006
              • Gość: dzidka74 Re: Hotel San Fermin Benalmadena. IP: *.bnet.pl 02.07.07, 09:14
                dziekuję za informacje i pozdrawiam
    • Gość: Gazownik 1 Re: Hotel San Fermin Benalmadena. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 16:17
      Dziękuję za wszystkie odpowiedzi, lecę pakować swoją mniejszą walizkę, wiekszą
      i tak będe miał do targania na lotnisko i nie tylko.Jak wrócę i coś bedę
      pamętał po hiszpańskim winie, to podzielę się wrażeniami. Szkoda, ze nie
      odezwał się ktoś kto leci 4-06, było by raźniej, ale to nic, wybór jest
      dobry.Pa. Miłego dnia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka