kindzior99 29.06.07, 13:41 Piszcie jak w temacie. W chwili obecnej jest tyle prognoz pogody że nie wiadomo, której wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kindzior99 Re: Pogoda nad Bałtykiem - miejscowości 04.07.07, 13:04 Tutaj można poczytać i troszkę popatrzeć na pogodę w Jastarni i okolicach www.augustyna.pl/donosy.php Odpowiedz Link Zgłoś
egraa Re: Pogoda nad Bałtykiem - miejscowości 30.06.07, 14:59 Na fotoforum ,,Morze Bałtyckie" są wątki ,,Stan morza" i ,,Stan morza - wakacje". Można tam tam zobaczyć, jak zmienia się pogoda nad morzem w poszczególnych dniach. Zapraszam nie tylko do oglądania, ale i do publikacji własnych zdjęć, nie tylko na ten temat :) fotoforum.gazeta.pl/72,2,881,64924316.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kindzior99 Re: Pogoda nad Bałtykiem - miejscowości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 08:12 Dziwię się Wam... CZy to tak trudno skrobnąć parę literek i napisać czy pada, nie pada, słońce czy inne tam. Wiem że zawsze można popatrzeć w kamerki internetowe i mneij więcej zorientować się co do panującej aury ale przecież to co proponuję to chyba nic trudnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Pogoda nad Bałtykiem - miejscowości IP: *.zvid.net 04.07.07, 13:46 No tak... Tylko z 70% ludu tego forum nie siedzi teraz nad morzem... Albo mają zamiar tam jechać na dniach albo szukają kwater... Nie każdy będąc nad Bałtykiem ma dostęp do netu! Chyba na palcach jednej ręki można zliczyć osoby "tamtejsze" udzieląjce się na forum przez ostatni tydzien! Odpowiedz Link Zgłoś
przedziwna1 Re: Pogoda nad Bałtykiem - miejscowości 04.07.07, 15:18 Wiele osob zniechecilo sie do zagladania na to forum poniewaz jedyny temat to "szukam lub mam kwatere". Ja rowniez rzadko tu teraz pisze. Jesli chcecie czegos na biezaco to zapraszam na forum Dziwnowa :) Co prawda tam wiesci nie z calego wybrzeza ale zawsze cos... Odpowiedz Link Zgłoś
iga486 Re: Pogoda nad Bałtykiem - miejscowości 04.07.07, 16:50 Polecam stronę www.twojapogoda.pl . Sama jestem ciekawa jaka jest pogoda nad morzem , bo jadę tam 14 lipca a pogoda jak do tej pory nas nie rozpieszcza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łeba Re: Pogoda nad Bałtykiem - miejscowości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 18:13 Pogoda w Łebie od dwóch dni nie ciekawa.Wczoraj padało,dzisiaj pada z przerwami ale jest ciepło.Myślę ,że już jutro będzie ok.Ludzi u nas ful .jest co robić nawet jak pada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marecki Re: Pogoda nad Bałtykiem - miejscowości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 18:23 Ja tam nie wierze w twojapogode... co chwile zmieniaja i mam nadzieje ze sie myla jak rok temu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
egraa Re: Pogoda nad Bałtykiem - miejscowości 04.07.07, 18:42 No dobrze, prosicie, to macie! Tydzień temu, w środę 27. czerwca był sztorm i ulewa, na fotoforum można sprawdzić. A było to w święto Siedmiu Braci Śpiących. I co mówi przysłowie? Sprawdźcie sami! Siedem tygodni będzie padać! Zresztą na drugi dzień w niemieckiej TV w każdych wiadomościach o tym mówili :) No, to teraz szybko znikam! www.luteranie.pl/diec.mazurska/pl/biuletyn/MTE_2007_01_43.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muszelka Re: Pogoda nad Bałtykiem - miejscowości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 22:19 ależ pisaliśmy ponad pół roku o tym co słychać nad Bałtykim od zach po wsch wybrzeże.Zajrzyj na foto forum tam masz codziennie świeżutkie fotki prosto z Bałtyku.A dzisiaj na specjalne zamówienie Aktualności z wybrzeza. pozdrawiam muszelka. Odpowiedz Link Zgłoś