krzycho1252 Re: Myślę żę Dobijański... o drogach 23.07.07, 11:06 o źle odebranych drogach " ...Jest też pomysł, by zlecać ekspertyzy wykonanych prac niezależnym, zewnętrznym firmom, dzieki czemu bedziemy mogli uniknąć podobnych kłopotów, a wobec nierzetelnych wykonowaców wymagać niezbednych poprawek lub zapłacenia kar -mówi mariusz Dobijański, przewodniczący RM" (ŻS tekst Emila Myrchy "Za buble na drogach płacimy dwa razy" str. 2 I dobrze. Myślałem jednak, że w UM pracują wysokiej klasy fachowcy, którzy się znają na robotach, odbierają dokładnie, żądają rękojmi... Te "Przezroczyste Siedlce" to mit? Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Myślę żę Dobijański... o drogach 23.07.07, 11:28 Nie odnotowałem, że w ŻS jest trzy zdjęcia MJD i zawsze z prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
nowak62 Re: Myślę żę Dobijański... 23.07.07, 11:50 a czy zna sie tez na leczeniu służby zdrowia? Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Myślę żę Dobijański... 25.07.07, 14:22 nowak62 napisał: > a czy zna sie tez na leczeniu służby zdrowia? Nie wiem. Na sporcie, jak mało kto się zna o czym można przeczytać w ostatnim TS str. 19. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Myślę żę Dobijański... 09.10.07, 10:53 ...zbuduje stadion na Błoniach, że na miejscu starego stadionu postawi bloki. Wszystko zmierza w tym kierunku dużymi krokami. Kiedyś zaproponuje nazwać nowy stadion jego imieniem. Nie MJD jak kiedyś pisałem ale w pełnym brzmieniu. A tak... co zostało z "efesa"? Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Myślę żę Dobijański... 09.10.07, 12:30 i pomyśleć, że jest irlandzka firma, która chce ten teren kupić i zrobić tam ładne centrum handlowe z dużymi parkingami podziemnymi i zapłacić dużo hajsu za to w dodatku. a tak niech se strus, te swoje obrzydliwe bloki stawia. niedobrze sie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Myślę żę Dobijański... 09.10.07, 13:09 Chyba nie zrozumiałem... Wydawało mi się, że za centrami handlowymi tak ja nie przepadasz. Ten twój sarkazm czy też ironia,...czy suspens... Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Myślę żę Dobijański... 17.10.07, 08:18 pojawił się na reklamówce z Jackiem Kozaczyńskim w TV Vectra Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Myślę żę Dobijański... 17.10.07, 09:52 Nie widziałem. W końcu obaj w minionej kadencji byli "młodymi wilkami". Kozaczyński szybko stracił fotel wiceprzewodniczącego RM. To było dawno, że nieprawda. Niepotrzebnie wciągasz MD do bieżącej gry politycznej ale skoro wystąpił..... jego sprawa. Ma prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Myślę żę Dobijański... 17.10.07, 10:08 > Niepotrzebnie wciągasz MD do bieżącej > gry politycznej wczoraj widziałem W.Kudelskiego z K.Tchórzewskim, też niepotrzebnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Myślę żę Dobijański... 17.10.07, 10:17 na konferencji , razem występowali Odpowiedz Link Zgłoś
bambii mentalność Kalego 17.10.07, 11:10 i widzisz Krzychu wychodzi mentalność Kalego , jak MD z J.Kozaczyńskim to nie dobrze , jak W.Kudelski z K.Tchórzewskim to dobrze . Widzę również że znalazłeś tą informację w końcu : "Prezydent Siedlec Wojciech Kudelski, Poseł Ziemi Siedleckiej Krzysztof Tchórzewski oraz Wiceprezydent Jarosław Głowacki." www.siedlce.um.gov.pl/aktual/aktual.php#pwik Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: mentalność Kalego 17.10.07, 11:14 Napisałeś, że MD był w reklamówce a prezydent i TK też? Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: mentalność Kalego 17.10.07, 11:18 to jest forma wspierania jeden wspiera jednego drugi drugiego obaj się angażują , pytanie czy to źle ? Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: mentalność Kalego 17.10.07, 15:42 widzę ze znowu ucieka szanowny kolega od odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Nagroda KEN dla M. Dobijańskiego ? 17.10.07, 11:16 mój znajomy był na wręczaniu i powiedział że M.Dobijański dostał nagrodę Komisji Edukacji Narodowej za osiągnięcia i wkład w rozwój oświaty. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Nagroda KEN dla M. Dobijańskiego ? 17.10.07, 11:18 znalazłem informację że wręczanie sie odbyło ale nie napisano komu : www.radiopodlasie.pl/index.php?m=135&idw=4129&idk=1 Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Nagroda KEN dla M. Dobijańskiego ? 17.10.07, 11:21 zresztą widzę że informacji Radia Podlasie jest błąd : "140 nauczycieli odebrało odznaczenia resortowe czyli Medale Komisji Narodowej" www.radiopodlasie.pl/index.php?m=135&idw=4129&idk=1 wydawało mi się że medale Komisji Edukacji Narodowej : pl.wikipedia.org/wiki/Medal_Komisji_Edukacji_Narodowej Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Myślę żę Dobijański... 09.01.08, 11:42 ...jeszcze nie wypił a już go atakują. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=74088628 Odpowiedz Link Zgłoś