Dodaj do ulubionych

[OT] Mr Niedźwiecki, welcome baaack :)

11.01.08, 21:07
Niedźwiecki znów nadaje. Wiecie gdzie. ;)
Lista brzmi znajomo. Dobrze się zanosi. :)
Obserwuj wątek
    • tomaszek874 Re: [OT] Mr Niedźwiecki, welcome baaack :) 11.01.08, 21:20
      PEwnie będzie tak samo dobry. Ale nie potrafię zrozumieć jak trójka mogła go od
      siebie wypuścić w ogóle. Jestem młody, ale trójka to dla mnie niedźwiedź. Trójka
      bez Niedźwieckiego i Niedźwiecki nie w trójce to dla mnie był szok. A programu
      muszę posłuchać, kiedy nadaje?
      • rapid130 Re: [OT] Mr Niedźwiecki, welcome baaack :) 11.01.08, 21:26
        tomaszek874 napisał:

> muszę posłuchać, kiedy nadaje?

NOW, NOW, NOW!!!!
    • pizza987 Re: [OT] Mr Niedźwiecki, welcome baaack :) 11.01.08, 21:26
      Dobrze że będzie znowu lista, ale to co się robi stopniowo z Trójką wywołuje u mnie spazmy z upływem czasu. Z muzyki już tylko komercja (chodzi mi o pasmo dzienne) a większość programów jest jak dla mnie niestrawna :/ Dlatego słucham Trójki już tylko chwilami i to jak pracownicy w firmie mi przełączą.
      • simon921 Re: [OT] Mr Niedźwiecki, welcome baaack :) 11.01.08, 21:46
        Trójka od jakiegoś czasu najfajniejsza się zrobiła po 22 i ogólnie w godzinach
        nocnych. Dodatkowo jeszcze Mann w piątki 6-9. W ciągu dnia już nie słucham.
        • pizza987 Re: [OT] Mr Niedźwiecki, welcome baaack :) 11.01.08, 22:28
          Ja się zdecydowanie kilka lat temu przestawiłem na Antyradio (jak jeszcze w Warszawie było to Radio94) i tego słucham. To że duet Figurski-Wojewódzki poszedłw pierony nie przeszkodziło mi. Ale i tak w ciągu dnia ostatnio jak sobie montuję elektronikę to z mp3 w słuchawkach leci sobie moja ukochana muzyka: Marillion, Meat Loaf, Dire Straits, MArk Knopfler solo i innetakie atrakcje. Stare, dobre rockowe kawałki przy których zapominam o całym świecie ;) A co najważniejsze nieprzerywane przez jakieś wkurzające gadanie.
        • mejson.e Muzyczni przewodnicy 12.01.08, 00:26
          simon921 napisał:

"Trójka od jakiegoś czasu najfajniejsza się zrobiła po 22 i ogólnie w godzinach
          nocnych. Dodatkowo jeszcze Mann w piątki 6-9. W ciągu dnia już nie słucham."

Nocą czasami nie można się oderwać - np. w czwartki Mini-Max w 22:00-2:00.
          Z bólem przerywam o północy - muszę iść do pracy.

Wszystkim marudzącym na Trójkę zalecam pokutę - przez tydzień słuchać wyłącznie
          Zetki, RMF czy Eski.
          Jak się porządnie wyrzygacie, to zrozumiecie swój błąd. ;-)

Antyradio jest dobrym uzupełnieniem Trójki ale nie jest alternatywą.
          Nie ma drugiej stacji na takim poziomie.

Kiedyś Trójka była trochę elitarna i wielu słuchaczy czuło się z tym dobrze.
          Gdy zaczęła się trochę komercjalizować, elita słuchaczy nadal chciała być elitą
          i przeniosła sie do mniej słuchanych stacji - Radiostacji czy Antyradia.

Na szczęście czasy dyr. Laskowskiego w Trójce minęły i na nowo doceniono w
          Trójce to, co ma najlepsze - mądre słowo i przewodnictwo muzyczne.

By zostać uznanym za dobrego prezentera radiowego nie wystarczy puszczać modnej
          muzyki.
          Mimo, że to ta muzyka rozbrzmiewa na plażach, w autobusach, sklepach, na
          bazarach, w zakładach pracy.
          I takiej muzyki pożądają napalone małolaty i żądne zabawy towarzystwo dzwoniąc z
          pochwałami do stacji radiowych i uczestnicząc w różnych konkursach.

Tylko co zostanie w głowie po wysłuchaniu masy takich pożądanych przebojów?
          Czy będziemy je pamiętać dłużej niż jeden sezon, może nawet rok?

I czy będziemy w ogóle pamiętać głos czy imię tego, który taką muzykę prezentuje?

Otacza nas bezmiar muzyki, bez wskazówek, informacji nie jesteśmy w stanie
          dotrzeć do wszystkiego, co jest dla nas Dobrą Muzyką.
          Śledzenie dyskografii ulubionych artystów to za mało, potrzebna jest nam pomoc
          kogoś dobrze poinformowanego, kto pokaże nam coś nowego, dobrego, cennego.

Czy coś takiego otrzymamy od WodziRyja piejącego pomiędzy dwu-trzyminutowymi
          ochłapami lekkostrawnej papki?
          Traktowani jak dojne bydło prowadzone przez pastucha sprawdzonymi ścieżkami?

Świat muzyki to nie tylko przydomowe pastwisko pełne pożywnej wyhodowanej wg
          optymalnej procedury trawy i chlorowanej wody.

To także las, góry, morze, pustynia.

Może ja mam dość regularnego karmienia jednakową optymalną karmą?
          Może potrzebuję smaku dzikiego korzenia, zapachu lasu, widoku wodospadu?

Mam w d.... pastucha.

Potrzebuję przewodnika...

Pozdrawiam,
          Mejson
          --
          Automobil
          Forum pozytywnie zakręconych automaniaków.
    • qwertys22 Przyznać się 11.01.08, 21:52
      kto wrzutę zrobił, cytat z Niedźwieckiego sprzed chwili:
      "Pan Artur donosi, że Jozin z bazin pokłada wszystkich(...)"
      :)))
      • wiktor_l Re: Przyznać się 11.01.08, 23:52
        No....

a konto jozin_z_bazin@gazeta.pl juz zajete!!!
    • mejson.e Re: [OT] Mr Niedźwiecki, welcome baaack :) 12.01.08, 00:12
      rapid130 napisał:

"Niedźwiecki znów nadaje. Wiecie gdzie. ;)
      Lista brzmi znajomo. Dobrze się zanosi. :)"

Tylko głosowanie do d...!
      Mam za wolny komputer.

Pozdrawiam,
      Mejson
      --
      Automobil
      Forum pozytywnie zakręconych automaniaków.
      • bassooner Re: [OT] Mr Niedźwiecki, welcome baaack :) 12.01.08, 12:03
        Trójka trzyma wciąż wysoki poziom - audycja Kuby Strzyczkowskiego, czy muzyka
        puszczana przez np. Kaczkowską - oczywiście komercja w ciągu dnia musi się
        zdarzyć ale ja jadąc autem właśnie Trójki słucham.
        • wiktor_l Re: [OT] Mr Niedźwiecki, welcome baaack :) 12.01.08, 12:06
          Ja też przy Trojce jednak, glownie ze wzgledu na zasieg ogolnopolski, po miescie
          czesto TOK FM na zmiane z 3, glownie przez Manna!
          • franek-b polecam PIN Radio i Jazz radio 12.01.08, 13:09
            oczywiście 3 jest wciąż OK. Z moich ulubionych audycji polecam Kydryńskiego w niedzielę - bardzo lubię gościa, kolejna osoba z pasją muzyczną, odpowiada mi muzykę jaką znajduje. Dla mnie lista Niedźwieckiego poza 3 to już nie to...
            A wracając na chwilę do PIN i jazz to można ich słuchać przez internet - tak ja czynię gdyż często jestem poza wawą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka