the_borg 25.08.03, 14:19 Jest realny i słuzy do asymilacji. Wszyscy zostaniecie zasymilowani. Opór jest bezcelowy. Do asymilacji wystąp!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maginiak Nurtuje mnie... 25.08.03, 16:15 Czy ten wontek nie jest wontkiem konkurencyjnym dla innego wontku, który się tu kiedyś pojawił. I czy ten nowy wontek asymiluje skuteczniej niż ten pierwszy wontek. Bo ten pierwszy to był jakis niewypał, a nie wontek. No to idę, bo już się zmierzcha. Odpowiedz Link
aard Czuję się zasymilowany 26.08.03, 15:29 i zdzierżboryzowany niczym - nie przymeirzając - Barrtuch. I poniekąd dobrze mi z tym, co nie znaczy. Dzierzbórr Borrgi asymilacyjne!! Odpowiedz Link
ci_cholerni_relatywisci Re: Sześcian Borga nie jest Utopią 02.11.03, 23:38 w relacji my wy kto górą będzie, borg? Odpowiedz Link
the_borg Wy nie możecie być gór, bo Was nie ma 03.11.03, 13:38 A my możemy, bo my jesteśmy Wszystkim, górą też. Jesteśmy Borg Odpowiedz Link
the_borg Hej góry nasze góry!!! 03.11.03, 13:50 Jak ja kocham śpiewac! Ale do rzeczy. Jak w ogóle może być górą ktoś, kto nie ma ani jednej drony? He? A my Borg mamy ich, że ho ho! Odpowiedz Link
ci_cholerni_relatywisci hej lasy nasze lasy 03.11.03, 14:25 gdybyśmy mieli drony to bylibyśmy borg. jeteśmy metaistnieniowi i jesteśmy. Odpowiedz Link
neochuan pszepszaszam rze sie ftrancam, ale... 03.11.03, 15:39 chuj gury i doliniarze dziś krojimy pot bjedronkom, yo. Odpowiedz Link
the_borg Re: pszepszaszam rze sie ftrancam, ale... 17.12.03, 13:11 neochuan napisał: > chuj gury i doliniarze dziś krojimy pot bjedronkom, yo. Opój chura, obój hula i opór chuja jako i biedronki jest jak pot darmo przelany. Nie ma się co kroić. I tak zasymilujemy wszystkich. Jesteśmy Borg. Odpowiedz Link
the_borg z aardchiwum borga: 16.12.04, 17:45 the_borg napisał: > Jest realny i słuzy do asymilacji. > Wszyscy zostaniecie zasymilowani. Opór jest bezcelowy. > Do asymilacji wystąp!! the_borg podtrzymuje. to i wątek. Odpowiedz Link
moostank ja też ! ja też !! 17.12.04, 21:28 chcę zostać zasymilowany, będę grzeczny, obiecuję, posptrzątam sześcian... tylko dajcie się przytulić do którejś unimatrycy... a poważnie to: trzecia jednostka pierwszego podzbioru unimartycy 001 prosi o możliwość dołączenia do klektywu. Odpowiedz Link
the_borg Dwunastnica Borga Istnieje. 24.05.05, 11:21 Podobnie jak jego Macierz i Trzustka Kwadratowa. Odpowiedz Link
szprota ciasny, ale własny 18.01.07, 19:57 przynajmniej wam tam Cyryl nie hula w tych sześciu kątach. nam. Odpowiedz Link