Dodaj do ulubionych

Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka

20.05.05, 22:59
Witajcie!
Bardzo tu u Was... cieplo smile to najwlasciwsze slowosmile
Zostalam zaproszona do podczytywania przez siwego jakiegos smile i bardzo mu za
ta zachete dziekujesmile
Przeczytalam poki co kilka tylko watkow (alez dluuuuugalasne sa) ale ksiazke
kucharska to przewertowalam od deski do deski smile Boska!
Pozwolilam sobie wkleic link z zupa kuleczkowa kendo na forym Kuchnia smile
przepraszam, jesli nie bedzie to mile widziane.
Chcialam sie zatem cieplo przywitac i zameldowac, ze czytywac bede to forum
regularnie a moze i odezwe sie czasem.... choc tacy tu mocno zaznajomieni
jestescie ze troche mam stracha smile
Obserwuj wątek
    • mala20033 Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 21.05.05, 00:35
      Witaj na pokladzie Vistuli..nie strachaj sie.Tutaj sami swoi..Mala
    • nick000 Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 21.05.05, 05:45
      Pomieszkaj Mazia z nami a przekonasz sie, ze warto, witaj i zaglądaj, nie bój
      sie nikogo za wyjatkiemwink, już chciałem złośliwie którąś z Was wpisac jako
      stracha dyżurnego ale się bojęwink)))
      • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 21.05.05, 09:19
        Nickodem !!!!!!! czy to wlasnie mnie miales na mysli???????smile czekaj no porachuje sie dzis z TObawink))
        Niesluchaj go Mazia, zakochani czesto tak plota tongue_out (ten jezor byl w strone Nicka wink)
        a TY tu sobie popiskuj czasem albo i czesto i witaj wsrod nas smile)))
      • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 21.05.05, 09:23
        **mazia

jak piekna niespodzianka....
        zawsze nas ciesza nowe odwiedziny milych osob,
        mysle,ze bedzie Ci dobrze z nami i nie tylko do czytania ale i do wpisywania
        zapraszamy bardzo serdecznie,
        i chcialam Ci powiedziec,nie sluchaj nicka...to On zawsze nas straszy jakimis
        karami i jak do tej pory nic madrego niewymyslilwink)

a zupka?? ciesze sie,ze przypadla do smaku,
        gotuj i smakuj razem z namiwink)

pozdrawiam cieplutko.

mysle,ze zostaniesz z namismile)
        • nick000 Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 21.05.05, 09:27
          Mazia, nie słuchaj tego co opowiadaja o mnie Slo i Kendowink, w zaufaniu powiem
          Ci, ze to w porzadku dziewczyny tylko maja niewyparzone jezyki i lubia sie
          pastwić nade mnąwink, lubie je i dlatego im na wszystko pozwalamsmile
          • mazia Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 21.05.05, 09:35
            No po takim powitaniu to zostane na pewno, dziekuje!
            No i nie wierze w plotki, ze ktos tu sie lubi pastwic ofkors smile)
            • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 21.05.05, 09:51
              cieszy nas to maziu....
              niechce zaliczac sie do plotkarek,ale sama sie przekonasz jakie nick sobie
              tu swawole wyczynia ,ale nic groznego...tak brykac sobie moze,bo to tylko
              dodaje vistuli animuszuwink),a jak dolaczy sloo to juz idzie pelna para i jedynie
              pozna nocka wstrzymuje ich od brykaniasmile))))))))))
              • kasikk Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 21.05.05, 10:09
                witaj mazia smile)
                poczytuj i popisuj kiedy masz ochotę
                a nick rzeczywiście lubi nam podokuczać, ale my dokuczamy jemu, więc jesteśmy
                kwita wink)
                • nick000 Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 21.05.05, 11:08
                  kasikk napisała:

> witaj mazia smile)
                  > poczytuj i popisuj kiedy masz ochotę
                  > a nick rzeczywiście lubi nam podokuczać, ale my dokuczamy jemu, więc jesteśmy
                  > kwita wink)

Kasikksmile, masz u mnie plus, od tej pory bedę dokuczał Ci podwójniewink
                  • kasikk Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 21.05.05, 18:44
                    i szykuj się na moje dokuczania ;P
    • odin-2 Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 21.05.05, 10:14
      mazia napisała:

> Witajcie!
      > Bardzo tu u Was... cieplo smile to najwlasciwsze slowosmile
      > Zostalam zaproszona do podczytywania przez siwego jakiegos smile i bardzo mu za
      > ta zachete dziekujesmile
      > Przeczytalam poki co kilka tylko watkow (alez dluuuuugalasne sa) ale ksiazke
      > kucharska to przewertowalam od deski do deski smile Boska!
      > Pozwolilam sobie wkleic link z zupa kuleczkowa kendo na forym Kuchnia smile
      > przepraszam, jesli nie bedzie to mile widziane.
      > Chcialam sie zatem cieplo przywitac i zameldowac, ze czytywac bede to forum
      > regularnie a moze i odezwe sie czasem.... choc tacy tu mocno zaznajomieni
      > jestescie ze troche mam stracha smile
      ________________________________________________________________________________

W wlasnym imieniu i Siwego Witam Cie Maziu
      z pewnoscia bedzie nam wszystkim milo -bedzie nas wiecej.
      Siwy bedzie zagladal na Twoje forum.

Przekonaj jakiegos Pana by tez na "Vistule" zajzal,
      jezeli lubi futbol to i Nik sie z pewnoscia ucieszy.

Pozdrawiam
      Odin
      ________________________________________________________________________________
      • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 21.05.05, 10:25
        ha ! i wszyscy sie ciesza z "nowej duszczyczki",ktora nas odwiedzila

myslimy maziu,ze bedziesz naprawde sie dobrze wsrod nas czula,
        a tym bardziej ze cos slubne "baknelo",ze jestes z jego stron,
        wiec napewno bedzie i wspolny temat do rozmow z mojej stronysmile)
        • kasikk Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 21.05.05, 10:27
          no i to jest cała kendo i jej vistula taka sama big_grin
          • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 21.05.05, 10:52
            kasikk napisała:

> no i to jest cała kendo i jej vistula taka sama big_grin

niooooo....mamy sobie tu naprawde milonio...chwale sie i juzwink)
            a nie wspominajac o osobach tu bywajacych,"sam miodzik",jakby to nick zaraz
            powiedzialsmile)
        • mazia Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 21.05.05, 15:17
          No mnie blizej do tych "moich" stron niz Wam, bo ja wyemigrowalam tylko do JG i bywalma w rodzinnych stronach regularnie co dwa tygodnie na caly weekend smile
          Bede zdawac (foto)relacje na biezaco i w miare mozliwosci (technicznych ofkors)
          A klimacik tutaj baaardzo mi sie podoba - jakby inny swiat smile))
          • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 21.05.05, 16:20
            cieszy madziu Twa opinia o klimacikusmile)
            czekamy na wiecej rowniez od Ciebie....

np:co lubisz z kulinariow,
            co najlepiej czytasz,
            jak spedzasz wolny czas.....
            wiesz tu w watkach may porozrzucane nasze "ja"

za fotki juz z gory dziekujemy smile)
          • mala20033 Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 21.05.05, 16:29
            to fajnie..jest nowa duszyczka..a jak jeszcze uwielbia czytac ksiazki jak my
            to..raj absolutny..
    • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 19:19
      czy dobry wieczor wypada powiedziec kiedy za oknem jeszcze widno, a slonce nie chetne do zachodu? mimo to witam wieczornie. napasiona jak bączek poczekam na kogos kto zechce tak samo zajrzec tutaj jak ja.
      slyszalam wczesniej,ze dzisiejszy piatek wyglada na "dzien głodomora"smile caly czas cos palaszuje. po powrocie z pracy zjadlam wysmienity obiad. pozniej byla powtorka i znow powtorkasmile na deser garsc wielkich, czerwonych, soczystych,slodkich, wysmienitych polskich truskaweksmile na koniec rybka w zalewie i chyba na tym koniec, chybawink to dzis zarazliwe?wink
      • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 19:21
        aha i kostka gorzkiej czekoladysmile i gdyby nie rybka to wypilabym litr mlekasmile
        nie powiedziane,ze nie zrobie tego pozniej, wieczor dlugi wiec jest szansa, by kufel mleka wychylic przed snemsmile
        • kasikk Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 19:26
          witaj slo - ja się właśnie nektarynkami napycham smile)
          truskawki były wczoraj, to dziś dzień przerwy wink)
          • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 19:30
            kasikk napisała:

> witaj slo - ja się właśnie nektarynkami napycham smile)
            > truskawki były wczoraj, to dziś dzień przerwy wink)

tez tak mozna, ja nie lubie nic cytrusowego niestety, dlatego truski zajadam w ilosciach niezliczonych. dzis juz bez smietany. niedlugo sie skoncza wiec musze sie najesc na zapaswink w ciagu roku jem mrozone ale to juz nie tosmile
            • kasikk Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 19:32
              ale nektarynki to nie cytrusy - jak brzoskwinie przecież
              ja mam konfiturę z truskawek i też myślę, żeby kupić i zamrozić trochę
              na zimę, jak znalazł wink)
              • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 19:48
                hej glodomorkiwink

juz tez zjadlam,dzis a dwie kromki na kolacje i miseczke truskawek

tu dopiero sezon sie zaczyna na truskawik
                i bedzie napewno az do poczatkow lipca,bo zimne dni byly i wegetacja opuzniona.

brzoskwinie/morele dopiero pod koniec lipca tu,tez sie delektuje nimismile)
                • kasikk Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 19:57
                  no i znowu o jedzeniu wink)
              • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 19:52
                kasikk napisała:

> ale nektarynki to nie cytrusy - jak brzoskwinie przecież
                > ja mam konfiturę z truskawek i też myślę, żeby kupić i zamrozić trochę
                > na zimę, jak znalazł wink)

Kasikk slepy co nie doczyta to zmyslibig_grin nektarynki-manadarynki stad moja pomylkasmileale nektaryn tez nie trawie ani brzoskwinsmile no moze z zalewy to taksmile a jadlas kiedys mandarynki z puszki?
                • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 19:55
                  wlacze sie do rozmowy "cytrusowej"

mandarynki z puszki czesto do nadzien uzywam jak rolade z bita smietana
                  nadziewam,
                  sa pycha,
                  • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:01
                    kendo napisała:

> wlacze sie do rozmowy "cytrusowej"
                    >
                    > mandarynki z puszki czesto do nadzien uzywam jak rolade z bita smietana
                    > nadziewam,
                    > sa pycha,

a ja nie umiem robic roladsad
                    i w ogole nie umiem piec wysmienitych ciast jak inne gospodynie. najbardziej lubie takie na szybko,a potem je szybko zjescsmile cos w tym musi byc,ze wychodzi sie z wprawy pieczenia jesli robi sie to rzadko.
                    • kasikk Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:05
                      co do mandarynek z puszki - nie jadłam
                      a z wprawy chyba ze wszystkim się wychodzi, jak rzadko się coś robi...
                      a szkoda, bo ja bym chciała tak umieć i pamiętać, to co juz raz robiłam i było
                      dobre smile)
                      • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:51
                        ja zapisuje recepty,pieke smakowa probe,
                        jak pychotka,zostawiam recepte do nastepnego wypieku...

polecam te puszkowe mandarynki np.do ciasta lub do przelozenia nawet torta.
                    • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:08
                      sloo,
                      tez orlem nie jestem,ale probuja po raz pierwszy nowa recepte
                      wypiek udaje sie super,pozniej modyfikuje ,ale idzie zjesc....
                      z rolada ,obojetnie jakbym nie piekla bedzie mi ciasto pachnialo jajkami a nie
                      znosze tego zapachu,przewaznie siostra sie tym zajmuje z moimi produktamiwink)

najlepiej mi mufinki wychodza,
                      robie normalne ciasto jak na babke i wlewam do malych papierowych foremek
                      i pieka,sa tez gotowe blachy z wglebieniami na mufinki,ja zawsze papierkowe
                      foremki uzywam.,nieraz naszpikuje rodzynkami/jablkiem z cynamonem,albo pol na
                      pol z kakaem.
                      • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:15
                        to ja sie kiedys bawilam w "orzeszki". sa to malenkie foremki z wyciskana jakby skorupa orzeszka wloskiego. w te malenkie foremki wykleja sie ciasto i piecze. potem wyciaga upieczone ciasto i skleja je masa, sa pychota,ale roboty przy nich co niemiarasmile
                        • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:20
                          o rany....brzmi to smakowiecie,
                          ale jak widze ile trzeba sie z tym "bawic" odchodzi mi ochotasad(
                          az pewnego razu z "chcicy " niewytrzymam i zabieram sie za pracochlone pieczenie
                          i niemal od razu pozeramwink)))))))))))))))
                          • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:24
                            kendo napisała:

> o rany....brzmi to smakowiecie,
                            > ale jak widze ile trzeba sie z tym "bawic" odchodzi mi ochotasad(
                            > az pewnego razu z "chcicy " niewytrzymam i zabieram sie za pracochlone pieczeni
                            > e
                            > i niemal od razu pozeramwink)))))))))))))))

tez tak czasem potrafie:0szybko zrobic, szybko zjesc i przerwa na dwa lata smile
                            • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:28
                              taka metode praktykuje od paru latwink)
                              • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:30
                                kendo napisała:

> taka metode praktykuje od paru latwink)

nie wiem jak wg Ciebie , ale wg mnie to czyste nygusowstwowink w koncu zamiast sie lenic moglabym czasem sie poswiecic takim delicjom. ale nie, ja wole lenia smile)
                                • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:36
                                  robilam wypieki jak dziecie w domu mieszkalo
                                  i byl" dom otwarty"
                                  z chwila wyprowadzenia sie dzieciecia i choroby slubnego stracilam ochote do
                                  wszystkiego,i moze to len sie nazywa co mnie ogarnal?wink)

z drugiej strony balam sie przytyc,bo tylko ja to pozeralamsmile)
                                  • nick000 Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:39
                                    a wiesz Kendo, ze nawet bez cukru mozna upiec ciasto i wychodzi całkiem zjadliwesmile, możesz go smiało pałaszować nie licząc kloriismile
                                • nick000 Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:38
                                  slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                  >
                                  > > taka metode praktykuje od paru latwink)
                                  >
                                  > nie wiem jak wg Ciebie , ale wg mnie to czyste nygusowstwowink w koncu zamiast s
                                  > ie lenic moglabym czasem sie poswiecic takim delicjom. ale nie, ja wole lenia :
                                  > ))
                                  mógłbym cos na temat owego lenia powiedzieć, skwituje to tak: przesadzaszsmile)))
                                  • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:39
                                    nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                                    >
                                    > > kendo napisała:
                                    > >
                                    > > > taka metode praktykuje od paru latwink)
                                    > >
                                    > > nie wiem jak wg Ciebie , ale wg mnie to czyste nygusowstwowink w koncu zam
                                    > iast s
                                    > > ie lenic moglabym czasem sie poswiecic takim delicjom. ale nie, ja wole l
                                    > enia :
                                    > > ))
                                    > mógłbym cos na temat owego lenia powiedzieć, skwituje to tak: przesadzaszsmile)))
                                    wiem swoje Nicksmile
                                    czasem nie zaszkodzi pofantazjowac w kuchni, wiec co to jest jak nie len?smilepowiesz mi?smile
                                    • nick000 Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:46
                                      slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                                      >
                                      > > slo-onko napisała:
                                      > >
                                      > > > kendo napisała:
                                      > > >
                                      > > > > taka metode praktykuje od paru latwink)
                                      > > >
                                      > > > nie wiem jak wg Ciebie , ale wg mnie to czyste nygusowstwowink w kon
                                      > cu zam
                                      > > iast s
                                      > > > ie lenic moglabym czasem sie poswiecic takim delicjom. ale nie, ja
                                      > wole l
                                      > > enia :
                                      > > > ))
                                      > > mógłbym cos na temat owego lenia powiedzieć, skwituje to tak: przesadzas
                                      > zsmile)))
                                      > wiem swoje Nicksmile
                                      > czasem nie zaszkodzi pofantazjowac w kuchni, wiec co to jest jak nie len?smilepowi
                                      > esz mi?smile

może i powiem ale mi owe kuchenne fantazje szyki pomieszały, ciągle o czekoladzie myśle, co mi jest?
                                      • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:47
                                        nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                                        >
                                        > > nick000 napisał:
                                        > >
                                        > > > slo-onko napisała:
                                        > > >
                                        > > > > kendo napisała:
                                        > > > >
                                        > > > > > taka metode praktykuje od paru latwink)
                                        > > > >
                                        > > > > nie wiem jak wg Ciebie , ale wg mnie to czyste nygusowstwowink
                                        > w kon
                                        > > cu zam
                                        > > > iast s
                                        > > > > ie lenic moglabym czasem sie poswiecic takim delicjom. ale ni
                                        > e, ja
                                        > > wole l
                                        > > > enia :
                                        > > > > ))
                                        > > > mógłbym cos na temat owego lenia powiedzieć, skwituje to tak: prze
                                        > sadzas
                                        > > zsmile)))
                                        > > wiem swoje Nicksmile
                                        > > czasem nie zaszkodzi pofantazjowac w kuchni, wiec co to jest jak nie len?
                                        > smilepowi
                                        > > esz mi?smile
                                        >
                                        > może i powiem ale mi owe kuchenne fantazje szyki pomieszały, ciągle o czekolad
                                        > zie myśle, co mi jest?

masz na nia wielka ochote???????smile)))))))
                                        • nick000 Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:53
                                          slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                                          >
                                          > > slo-onko napisała:
                                          > >
                                          > > > nick000 napisał:
                                          > > >
                                          > > > > slo-onko napisała:
                                          > > > >
                                          > > > > > kendo napisała:
                                          > > > > >
                                          > > > > > > taka metode praktykuje od paru latwink)
                                          > > > > >
                                          > > > > > nie wiem jak wg Ciebie , ale wg mnie to czyste nygusows
                                          > twowink
                                          > > w kon
                                          > > > cu zam
                                          > > > > iast s
                                          > > > > > ie lenic moglabym czasem sie poswiecic takim delicjom.
                                          > ale ni
                                          > > e, ja
                                          > > > wole l
                                          > > > > enia :
                                          > > > > > ))
                                          > > > > mógłbym cos na temat owego lenia powiedzieć, skwituje to tak
                                          > : prze
                                          > > sadzas
                                          > > > zsmile)))
                                          > > > wiem swoje Nicksmile
                                          > > > czasem nie zaszkodzi pofantazjowac w kuchni, wiec co to jest jak ni
                                          > e len?
                                          > > smilepowi
                                          > > > esz mi?smile
                                          > >
                                          > > może i powiem ale mi owe kuchenne fantazje szyki pomieszały, ciągle o cz
                                          > ekolad
                                          > > zie myśle, co mi jest?
                                          >
                                          > masz na nia wielka ochote???????smile)))))))

no po prostu ja uwielbiam, nic nie poradze ze tak jestsmile))
                                          • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:56
                                            nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                                            >
                                            > > nick000 napisał:
                                            > >
                                            > > > slo-onko napisała:
                                            > > >
                                            > > > > nick000 napisał:
                                            > > > >
                                            > > > > > slo-onko napisała:
                                            > > > > >
                                            > > > > > > kendo napisała:
                                            > > > > > >
                                            > > > > > > > taka metode praktykuje od paru latwink)
                                            > > > > > >
                                            > > > > > > nie wiem jak wg Ciebie , ale wg mnie to czyste ny
                                            > gusows
                                            > > twowink
                                            > > > w kon
                                            > > > > cu zam
                                            > > > > > iast s
                                            > > > > > > ie lenic moglabym czasem sie poswiecic takim deli
                                            > cjom.
                                            > > ale ni
                                            > > > e, ja
                                            > > > > wole l
                                            > > > > > enia :
                                            > > > > > > ))
                                            > > > > > mógłbym cos na temat owego lenia powiedzieć, skwituje
                                            > to tak
                                            > > : prze
                                            > > > sadzas
                                            > > > > zsmile)))
                                            > > > > wiem swoje Nicksmile
                                            > > > > czasem nie zaszkodzi pofantazjowac w kuchni, wiec co to jest
                                            > jak ni
                                            > > e len?
                                            > > > smilepowi
                                            > > > > esz mi?smile
                                            > > >
                                            > > > może i powiem ale mi owe kuchenne fantazje szyki pomieszały, ciągl
                                            > e o cz
                                            > > ekolad
                                            > > > zie myśle, co mi jest?
                                            > >
                                            > > masz na nia wielka ochote???????smile)))))))
                                            >
                                            > no po prostu ja uwielbiam, nic nie poradze ze tak jestsmile))

a w jakiej postaci najbardziej lubisz ja jesc? w roztopionej, na goraco, w kostce ? a moze w innej??smile
                                            • nick000 Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:03
                                              slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                                              >
                                              > > slo-onko napisała:
                                              > >
                                              > > > nick000 napisał:
                                              > > >
                                              > > > >
                                              > > > > > nick000 napisał:
                                              > > > > >
                                              > > > > > > slo-onko napisała:
                                              > > > > > >
                                              > > > > > > > kendo napisała:
                                              > > > > > > >
                                              > > > > > > > > taka metode praktykuje od paru latwink)
                                              > > > > > > >
                                              > > > > > > > nie wiem jak wg Ciebie , ale wg mnie to czy
                                              > ste ny
                                              > > gusows
                                              > > > twowink
                                              > > > > w kon
                                              > > > > > cu zam
                                              > > > > > > iast s
                                              > > > > > > > ie lenic moglabym czasem sie poswiecic taki
                                              > m deli
                                              > > cjom.
                                              > > > ale ni
                                              > > > > e, ja
                                              > > > > > wole l
                                              > > > > > > enia :
                                              > > > > > > > ))
                                              > > > > > > mógłbym cos na temat owego lenia powiedzieć, skw
                                              > ituje
                                              > > to tak
                                              > > > : prze
                                              > > > > sadzas
                                              > > > > > zsmile)))
                                              > > > > > wiem swoje Nicksmile
                                              > > > > > czasem nie zaszkodzi pofantazjowac w kuchni, wiec co to
                                              > jest
                                              > > jak ni
                                              > > > e len?
                                              > > > > smilepowi
                                              > > > > > esz mi?smile
                                              > > > >
                                              > > > > może i powiem ale mi owe kuchenne fantazje szyki pomieszały,
                                              > ciągl
                                              > > e o cz
                                              > > > ekolad
                                              > > > > zie myśle, co mi jest?
                                              > > >
                                              > > > masz na nia wielka ochote???????smile)))))))
                                              > >
                                              > > no po prostu ja uwielbiam, nic nie poradze ze tak jestsmile))
                                              >
                                              > a w jakiej postaci najbardziej lubisz ja jesc? w roztopionej, na goraco, w kost
                                              > ce ? a moze w innej??smile
                                              nie w jakiej formie tylko z jakiego naczyniawink)))
                                              • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:05
                                                nick000 napisał:

> nie w jakiej formie tylko z jakiego naczyniawink)))

z jakiego?smile)))))))
                                                • nick000 Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:15
                                                  slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                                                  >
                                                  >
                                                  > > nie w jakiej formie tylko z jakiego naczyniawink)))
                                                  >
                                                  > z jakiego?smile)))))))

sa najróżniejsze, najlepsze jest, stop panie nicku, cicho szawink))
                                                  • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:17
                                                    nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                                                    >
                                                    > > nick000 napisał:
                                                    > >
                                                    > >
                                                    > > > nie w jakiej formie tylko z jakiego naczyniawink)))
                                                    > >
                                                    > > z jakiego?smile)))))))
                                                    >
                                                    > sa najróżniejsze, najlepsze jest, stop panie nicku, cicho szawink))

nie znam sprosnego naczyniasmile chyba,ze jest jakies?:0 na jaka litere?smile
                            • nick000 Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:36
                              szybko zjeść? narobisz sie i zamiast podziwiać, od razu mniam??? a co powiesz na coś czekoladowego, pysznego, słodko - gorzkiego, coś co odbiera zmysły bo takie jest smacznewink
                              • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:38
                                nick000 napisał:

> szybko zjeść? narobisz sie i zamiast podziwiać, od razu mniam??? a co powiesz
                                > na coś czekoladowego, pysznego, słodko - gorzkiego, coś co odbiera zmysły bo t
                                > akie jest smacznewink

a ja na to jak na latosmile w czekoladzie moglabym pozwolic sie utopicwink
                                • nick000 Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:44
                                  slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                                  >
                                  > > szybko zjeść? narobisz sie i zamiast podziwiać, od razu mniam??? a co p
                                  > owiesz
                                  > > na coś czekoladowego, pysznego, słodko - gorzkiego, coś co odbiera zmysł
                                  > y bo t
                                  > > akie jest smacznewink
                                  >
                                  > a ja na to jak na latosmile w czekoladzie moglabym pozwolic sie utopicwink

tak, wysmarowna czekolada Slo byłaby zdecydowanie apetycznasmile słodsza juz nie, to niemożliwesmile)))
                                  • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:47
                                    nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                                    >
                                    > > nick000 napisał:
                                    > >
                                    > > > szybko zjeść? narobisz sie i zamiast podziwiać, od razu mniam???
                                    > a co p
                                    > > owiesz
                                    > > > na coś czekoladowego, pysznego, słodko - gorzkiego, coś co odbiera
                                    > zmysł
                                    > > y bo t
                                    > > > akie jest smacznewink
                                    > >
                                    > > a ja na to jak na latosmile w czekoladzie moglabym pozwolic sie utopicwink
                                    >
                                    > tak, wysmarowna czekolada Slo byłaby zdecydowanie apetycznasmile słodsza juz nie
                                    > , to niemożliwesmile)))

badz gorzka, bo takie sa czekoladysmile lub tez orzechowawink
                              • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:38
                                hm...a co to moze byc??nicku?
                                • nick000 Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:45
                                  kendo napisała:

> hm...a co to moze byc??nicku?

hmm, a zgadnijwink))
                                  • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:48
                                    z tego co przeczytalam juz to o czekolade chodzi,
                                    ale intuicja podpowiada cos innego ?wink
                                    • nick000 Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:54
                                      kendo napisała:

> z tego co przeczytalam juz to o czekolade chodzi,
                                      > ale intuicja podpowiada cos innego ?wink

co takiego podpowiada Twoja intuicja?smile
                                      • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:58
                                        a nie powiem teraz ja osmile)
                                        • nick000 Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:08
                                          kendo napisała:

> a nie powiem teraz ja osmile)

takkkkkksmile)), nie daj sie prosić, powiedzsmile))
                                          • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:14
                                            poszeptala bym na uszko,alem siem bojemwink))))
                            • kasikk Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:40
                              a ja lubię czasem poeksperymentować
                              i nawet nie przeszkadza mi pracochłonność
                              tylko nie wiem na czym to polega, że jak robię coś pierwszy raz, to lepiej
                              wychodzi, niż drugi
                              udaje się później, ale jakoś... może za pewna siebie jestem i tak się nie
                              staram??
                              • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:43
                                mam podobnie kasikku,
                                juz rutynowo robimy a i zaspokojeni jestesmy smakiem,
                                wiec nasze oczekiwania sa moze inne.
                              • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:45
                                kasikk napisała:

> a ja lubię czasem poeksperymentować
                                > i nawet nie przeszkadza mi pracochłonność
                                > tylko nie wiem na czym to polega, że jak robię coś pierwszy raz, to lepiej
                                > wychodzi, niż drugi
                                > udaje się później, ale jakoś... może za pewna siebie jestem i tak się nie
                                > staram??

to prawda kasikk o czym mowisz,ze pierwszym razem wychodzi najlepszesmile
                                wiem tez,ze jesli bardzo staram sie np. na jakas okazje to wtedy wychodzi cos w rodzaju gniota badz tez plynacego budyniu. ale co najdziwniejsze te nieudaczniki znikaja ze stolu w zastraszajaco szybkim tempie smile
                          • nick000 Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:31
                            wątek dobry jak kazdy na vistulismile, najadłem sie, podobnie jak wszyscy dzisiaj, truskawek, pycha bo prosto z krzaczków, ale to radocha gdy podnosisz liście a tam wielka, czerwona i pachnaca truskawa, mniam, tak mógłbym bez przerwysmile Dopełniłem szczęścia smakowego wielka ilością czarnych już, sokiem nabrzmialych czereśni, przegryzłem rzodkiewką i jest oksmile
                            • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:37
                              czeresni moze zdaze pojec jak do kraju pojade 5 lipca,
                              beda jeszcze czeresnie??

ale nick lakomczuchwink)
                              • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:40
                                kendo napisała:

> czeresni moze zdaze pojec jak do kraju pojade 5 lipca,
                                > beda jeszcze czeresnie??
                                >
                                > ale nick lakomczuchwink)

powinny byc i to lepsze, bo teraz sa te pierwsze szklaki, a potem beda takie miesiste, slodkie smile
                                • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:41
                                  to sobie odjem za wszystkie czasy,
                                  bo zawsze bylam pozniej na urlopie.
                                  • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:43
                                    kendo napisała:

> to sobie odjem za wszystkie czasy,
                                    > bo zawsze bylam pozniej na urlopie.

a ja jak zwykle odrozniam sie od pozostalychsmile nie lubie czeresnismile one gryza pzreciez w zebywink lubie te dzialkowe nasze miesiste, mocno czerwonesmile no i sama tekie owoce miesiste lubie czyli te czeresnie, truski i bananysmile
                                    • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:46
                                      bananow nie lubie,
                                      a czeresnie te czerwone najsmaczniejsze....
                                      obecnie truskaweczki wlaczone do codziennego menu az do wyjazduwink
                                      • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:49
                                        kendo napisała:

> bananow nie lubie,
                                        > a czeresnie te czerwone najsmaczniejsze....
                                        > obecnie truskaweczki wlaczone do codziennego menu az do wyjazduwink

od kiedy jestesmy w unii eu. to bananow nie kupuje, odstrasza mnie cena. najdam sie wtedy kiedy trafia mi sie niespodzianie smile
                                        • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:53
                                          banan zawiera cala game witamin i mineralow,
                                          ale dla mnie to smak "kartofla"sad(
                                          o jak zmiksam z lodami lub innym owocem miekki to zjem.
                                          • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:54
                                            kendo napisała:

> banan zawiera cala game witamin i mineralow,
                                            > ale dla mnie to smak "kartofla"sad(
                                            > o jak zmiksam z lodami lub innym owocem miekki to zjem.

oooooo a propos lodow to juz keidys mowilam,ze nie pzrepadam, bo tez gryza w zebybig_grin ale jem lody w postaci sorbetow, czyli zmrozone lody z wieeeeeelka iloscia owocow np. bananow, truskawek, cytryny, malin czy jagod, sa pzrepyszne smileKendus wstapimy przy okazji na taki sorbetsmile
                                            • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:57
                                              wstapimy i posmakuje bom nigdy nie smakowala,
                                              dla mnie to sok i owoce zamrozone,
                                              • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:58
                                                kendo napisała:

> wstapimy i posmakuje bom nigdy nie smakowala,
                                                > dla mnie to sok i owoce zamrozone,

gwarantuje CI,ze bardziej czuc smak owocow niz lodow, dlatego mi to odpowiada.
                                • nick000 Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:49
                                  slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                  >
                                  > > czeresni moze zdaze pojec jak do kraju pojade 5 lipca,
                                  > > beda jeszcze czeresnie??
                                  > >
                                  > > ale nick lakomczuchwink)
                                  >
                                  > powinny byc i to lepsze, bo teraz sa te pierwsze szklaki, a potem beda takie mi
                                  > esiste, slodkie smile
                                  racja!!! mięsiste i słodkie jak czekoladasmile no co jest, znowu mi czekolada w głowiesmile
                                  • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:53
                                    nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                                    >
                                    > > kendo napisała:
                                    > >
                                    > > > czeresni moze zdaze pojec jak do kraju pojade 5 lipca,
                                    > > > beda jeszcze czeresnie??
                                    > > >
                                    > > > ale nick lakomczuchwink)
                                    > >
                                    > > powinny byc i to lepsze, bo teraz sa te pierwsze szklaki, a potem beda ta
                                    > kie mi
                                    > > esiste, slodkie smile
                                    > racja!!! mięsiste i słodkie jak czekoladasmile no co jest, znowu mi czekolada w g
                                    > łowiesmile

Nick, chuchnij smile)))
                                    czym Twoje zachcianki sa spowodowane, co?smile)))
                                    • nick000 Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:00
                                      slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                                      >
                                      > > slo-onko napisała:
                                      > >
                                      > > > kendo napisała:
                                      > > >
                                      > > > > czeresni moze zdaze pojec jak do kraju pojade 5 lipca,
                                      > > > > beda jeszcze czeresnie??
                                      > > > >
                                      > > > > ale nick lakomczuchwink)
                                      > > >
                                      > > > powinny byc i to lepsze, bo teraz sa te pierwsze szklaki, a potem b
                                      > eda ta
                                      > > kie mi
                                      > > > esiste, slodkie smile
                                      > > racja!!! mięsiste i słodkie jak czekoladasmile no co jest, znowu mi czekola
                                      > da w g
                                      > > łowiesmile
                                      >
                                      > Nick, chuchnij smile)))
                                      > czym Twoje zachcianki sa spowodowane, co?smile)))

otórz sie droga Slo wklepałaś, nic z tych rzeczy, zero i czystość pełnasmile)) a zachcianki kazdy chłopczyk miewa, a co, może nigdy nie byłaś za warkoczyki ciągniętawink))
                                      • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:03
                                        nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                                        >
                                        > > nick000 napisał:
                                        > >
                                        > > > slo-onko napisała:
                                        > > >
                                        > > > > kendo napisała:
                                        > > > >
                                        > > > > > czeresni moze zdaze pojec jak do kraju pojade 5 lipca,
                                        > > > > > beda jeszcze czeresnie??
                                        > > > > >
                                        > > > > > ale nick lakomczuchwink)
                                        > > > >
                                        > > > > powinny byc i to lepsze, bo teraz sa te pierwsze szklaki, a p
                                        > otem b
                                        > > eda ta
                                        > > > kie mi
                                        > > > > esiste, slodkie smile
                                        > > > racja!!! mięsiste i słodkie jak czekoladasmile no co jest, znowu mi c
                                        > zekola
                                        > > da w g
                                        > > > łowiesmile
                                        > >
                                        > > Nick, chuchnij smile)))
                                        > > czym Twoje zachcianki sa spowodowane, co?smile)))
                                        >
                                        > otórz sie droga Slo wklepałaś, nic z tych rzeczy, zero i czystość pełnasmile)) a
                                        > zachcianki kazdy chłopczyk miewa, a co, może nigdy nie byłaś za warkoczyki ciąg
                                        > niętawink))

nie, bo nigdy nie mialam warkoczykowbig_grin
                                        a czekolade tez uwielbiam, nie mowie ,ze niewink
                                      • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:05
                                        nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                                        >
                                        > > nick000 napisał:
                                        > >
                                        > > > slo-onko napisała:
                                        > > >
                                        > > > > kendo napisała:
                                        > > > >
                                        > > > > > czeresni moze zdaze pojec jak do kraju pojade 5 lipca,
                                        > > > > > beda jeszcze czeresnie??
                                        > > > > >
                                        > > > > > ale nick lakomczuchwink)
                                        > > > >
                                        > > > > powinny byc i to lepsze, bo teraz sa te pierwsze szklaki, a p
                                        > otem b
                                        > > eda ta
                                        > > > kie mi
                                        > > > > esiste, slodkie smile
                                        > > > racja!!! mięsiste i słodkie jak czekoladasmile no co jest, znowu mi c
                                        > zekola
                                        > > da w g
                                        > > > łowiesmile
                                        > >
                                        > > Nick, chuchnij smile)))
                                        > > czym Twoje zachcianki sa spowodowane, co?smile)))
                                        >
                                        > otórz sie droga Slo wklepałaś, nic z tych rzeczy, zero i czystość pełnasmile))
                                        a
                                        > zachcianki kazdy chłopczyk miewa, a co, może nigdy nie byłaś za warkoczyki
                                        ciąg
                                        > niętawink))

no to wejdzic smialo juz do piaskownicywink)
                              • nick000 Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:42
                                kendo napisała:

> czeresni moze zdaze pojec jak do kraju pojade 5 lipca,
                                > beda jeszcze czeresnie??
                                >
                                > ale nick lakomczuchwink)
                                te poźniejsze będą, sa one nawet lepsze od tych co teraz owocują, wielkie, zółto - czerwone, pychotasmile załapiesz sie jak nic a sok po brodzie będzie Ci sciekałsmile
                                • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:44
                                  ha...niech soczek cieknie nawet na dekoldzik,
                                  mowia,ze to naturalny kosmetyk odmaladzajacywink))))
                                  • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:50
                                    kendo napisała:

> ha...niech soczek cieknie nawet na dekoldzik,
                                    > mowia,ze to naturalny kosmetyk odmaladzajacywink))))

wyobrazam sobie panow , ktorzy sa swiadkami takiego widokuwink)
                                    Kendus strzez siewink
                                    • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:55
                                      wink)))))))))))..niema obawy sloo,
                                      taki owoc pozeram w samotnosciwink))))
                                      • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:57
                                        kendo napisała:

> wink)))))))))))..niema obawy sloo,
                                        > taki owoc pozeram w samotnosciwink))))

oh TY chytruskusmile nawet takim widokiem podzielic sie z innymi nie chcesz?smile rozumiem nie czeresnia, bo mala , ale widokiem soku na...... dekoldzie tez nie?wink wiesz,ze powalilabys nie jednego goscia na kolana?wink jakby taki jeden z drugim spojrzal to zaczalby blagac plizzzz plizzzzzzbig_grinDD oczywiscie o jedna czeresniewink)))))))
                                        • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:00
                                          sloo
                                          Ty "zbereznico" do czego mnie namawiasz co ?? wink)))))))))))))
                                          juz niemal ten soczek zobaczylam jak perli sie na mym dekoldzikuwink)
                                          • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:05
                                            kendo napisała:

> sloo
                                            > Ty "zbereznico" do czego mnie namawiasz co ?? wink)))))))))))))
                                            > juz niemal ten soczek zobaczylam jak perli sie na mym dekoldzikuwink)

alez ja caly czas o tej samej czerwonej z plynacym soczkiem czeresniwink)))))))
                                            • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:07
                                              tak czeresnienki sa pycha i szwsze je kasam,
                                              nigdy calej do ust nie wkladamsmile)
                                          • nick000 Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:11
                                            kendo napisała:

> sloo
                                            > Ty "zbereznico" do czego mnie namawiasz co ?? wink)))))))))))))
                                            > juz niemal ten soczek zobaczylam jak perli sie na mym dekoldzikuwink)

smile)) sama mówiłaś, ze to zdrowewink))
                                            • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:14
                                              i dalej potrzymuje zdrowotne stwierdzeniawink)
                                        • nick000 Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:07
                                          slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                          >
                                          > > wink)))))))))))..niema obawy sloo,
                                          > > taki owoc pozeram w samotnosciwink))))
                                          >
                                          > oh TY chytruskusmile nawet takim widokiem podzielic sie z innymi nie chcesz?smile roz
                                          > umiem nie czeresnia, bo mala , ale widokiem soku na...... dekoldzie tez nie?wink
                                          > wiesz,ze powalilabys nie jednego goscia na kolana?wink jakby taki jeden z drugi
                                          > m spojrzal to zaczalby blagac plizzzz plizzzzzzbig_grinDD oczywiscie o jedna czeresni
                                          > ewink)))))))

no nie, to forum robi sie very owocowewink czy chcecie żeby biedny nick nie zasnął dzisiaj marząc o tak wybornych kąskachsmile))
                                          • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:09
                                            nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                                            >
                                            > > kendo napisała:
                                            > >
                                            > > > wink)))))))))))..niema obawy sloo,
                                            > > > taki owoc pozeram w samotnosciwink))))
                                            > >
                                            > > oh TY chytruskusmile nawet takim widokiem podzielic sie z innymi nie chcesz?
                                            > smile roz
                                            > > umiem nie czeresnia, bo mala , ale widokiem soku na...... dekoldzie tez n
                                            > ie?wink
                                            > > wiesz,ze powalilabys nie jednego goscia na kolana?wink jakby taki jeden z
                                            > drugi
                                            > > m spojrzal to zaczalby blagac plizzzz plizzzzzzbig_grinDD oczywiscie o jedna cz
                                            > eresni
                                            > > ewink)))))))
                                            >
                                            > no nie, to forum robi sie very owocowewink czy chcecie żeby biedny nick nie zasn
                                            > ął dzisiaj marząc o tak wybornych kąskachsmile))

ok Nick jak sobie zyczyszsmile
                                            tak wiec teraz idziesz do lazienki myc uszki, szyjke i lulu pod pierzynkewink
                                            • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:10
                                              no cos Ty sloo,tak wczesnie wyprawiasz nicka gdzies tamwink))))))))))))
                                              • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:12
                                                kendo napisała:

> no cos Ty sloo,tak wczesnie wyprawiasz nicka gdzies tamwink))))))))))))

sam chcial zmiany tematuwink
                                                jak mali chlopcy maja zachcianke na czekolade i przeszkadza im very very to znaczy,ze marudza i sa spiacywinkbig_grin
                                                • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:15
                                                  moze lodem poczestujemy?wink)
                                                  • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:18
                                                    kendo napisała:

> moze lodem poczestujemy?wink)

chyba oblozymy go lodem big_grinDDDD
                                                  • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:21
                                                    tego ryzyka na siebie nie biore,mozemy Go przeziebic...smile)
                                            • nick000 Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:18
                                              slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                                              >
                                              > > slo-onko napisała:
                                              > >
                                              > > > kendo napisała:
                                              > > >
                                              > > > > wink)))))))))))..niema obawy sloo,
                                              > > > > taki owoc pozeram w samotnosciwink))))
                                              > > >
                                              > > > oh TY chytruskusmile nawet takim widokiem podzielic sie z innymi nie c
                                              > hcesz?
                                              > > smile roz
                                              > > > umiem nie czeresnia, bo mala , ale widokiem soku na...... dekoldzie
                                              > tez n
                                              > > ie?wink
                                              > > > wiesz,ze powalilabys nie jednego goscia na kolana?wink jakby taki j
                                              > eden z
                                              > > drugi
                                              > > > m spojrzal to zaczalby blagac plizzzz plizzzzzzbig_grinDD oczywiscie o je
                                              > dna cz
                                              > > eresni
                                              > > > ewink)))))))
                                              > >
                                              > > no nie, to forum robi sie very owocowewink czy chcecie żeby biedny nick ni
                                              > e zasn
                                              > > ął dzisiaj marząc o tak wybornych kąskachsmile))
                                              >
                                              > ok Nick jak sobie zyczyszsmile
                                              > tak wiec teraz idziesz do lazienki myc uszki, szyjke i lulu pod pierzynkewink

chyba żartujesz, wieczór taki fruwający a Ty mnie do łazienki wysyłasz, a kto recznik poda, no ktowink?
                                              • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:19
                                                nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                                                >
                                                > > nick000 napisał:
                                                > >
                                                > > > slo-onko napisała:
                                                > > >
                                                > > > > kendo napisała:
                                                > > > >
                                                > > > > > wink)))))))))))..niema obawy sloo,
                                                > > > > > taki owoc pozeram w samotnosciwink))))
                                                > > > >
                                                > > > > oh TY chytruskusmile nawet takim widokiem podzielic sie z innymi
                                                > nie c
                                                > > hcesz?
                                                > > > smile roz
                                                > > > > umiem nie czeresnia, bo mala , ale widokiem soku na...... dek
                                                > oldzie
                                                > > tez n
                                                > > > ie?wink
                                                > > > > wiesz,ze powalilabys nie jednego goscia na kolana?wink jakby
                                                > taki j
                                                > > eden z
                                                > > > drugi
                                                > > > > m spojrzal to zaczalby blagac plizzzz plizzzzzzbig_grinDD oczywisci
                                                > e o je
                                                > > dna cz
                                                > > > eresni
                                                > > > > ewink)))))))
                                                > > >
                                                > > > no nie, to forum robi sie very owocowewink czy chcecie żeby biedny n
                                                > ick ni
                                                > > e zasn
                                                > > > ął dzisiaj marząc o tak wybornych kąskachsmile))
                                                > >
                                                > > ok Nick jak sobie zyczyszsmile
                                                > > tak wiec teraz idziesz do lazienki myc uszki, szyjke i lulu pod pierzynke
                                                > wink
                                                >
                                                > chyba żartujesz, wieczór taki fruwający a Ty mnie do łazienki wysyłasz, a kto
                                                > recznik poda, no ktowink?

no to nie marudzwink bo zaraz z Kendo wykapiemy Ciebie w lodziewink
                                                • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:22
                                                  slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                                                  >
                                                  > > slo-onko napisała:
                                                  > >
                                                  > > > nick000 napisał:
                                                  > > >
                                                  > > > >
                                                  > > > > > kendo napisała:
                                                  > > > > >
                                                  > > > > > > wink)))))))))))..niema obawy sloo,
                                                  > > > > > > taki owoc pozeram w samotnosciwink))))
                                                  > > > > >
                                                  > > > > > oh TY chytruskusmile nawet takim widokiem podzielic sie z
                                                  > innymi
                                                  > > nie c
                                                  > > > hcesz?
                                                  > > > > smile roz
                                                  > > > > > umiem nie czeresnia, bo mala , ale widokiem soku na....
                                                  > .. dek
                                                  > > oldzie
                                                  > > > tez n
                                                  > > > > ie?wink
                                                  > > > > > wiesz,ze powalilabys nie jednego goscia na kolana?wink
                                                  > jakby
                                                  > > taki j
                                                  > > > eden z
                                                  > > > > drugi
                                                  > > > > > m spojrzal to zaczalby blagac plizzzz plizzzzzzbig_grinDD ocz
                                                  > ywisci
                                                  > > e o je
                                                  > > > dna cz
                                                  > > > > eresni
                                                  > > > > > ewink)))))))
                                                  > > > >
                                                  > > > > no nie, to forum robi sie very owocowewink czy chcecie żeby bi
                                                  > edny n
                                                  > > ick ni
                                                  > > > e zasn
                                                  > > > > ął dzisiaj marząc o tak wybornych kąskachsmile))
                                                  > > >
                                                  > > > ok Nick jak sobie zyczyszsmile
                                                  > > > tak wiec teraz idziesz do lazienki myc uszki, szyjke i lulu pod pie
                                                  > rzynke
                                                  > > wink
                                                  > >
                                                  > > chyba żartujesz, wieczór taki fruwający a Ty mnie do łazienki wysyłasz,
                                                  > a kto
                                                  > > recznik poda, no ktowink?
                                                  >
                                                  > no to nie marudzwink bo zaraz z Kendo wykapiemy Ciebie w lodziewink

wink)))))))))))))))..rany..swiecie....biedny niczek bedzie,
                                                  a moze jakas inna kapiel zaordynujesz co??
                                                  • nick000 Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:26
                                                    no tak, najlepiej do lodu nicka, ostudzic go i niech spi spokojnie, piękna perspektywa, a może ja tak nie chcę, zreszta ten lód i tak sie rozpłyniesmile Tak szybko piszecie, ze nie wyrabiam sie na zakretach, osmile
                                                  • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:33
                                                    bo goraczka Cie dzis jaksa meczy
                                                    a to oslabia refleks,
                                                    jednak sloo chyba miala racje by temperaturke Ci poprawiacwink)
                                          • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:09
                                            zostawie Ci nicku koszyczek czeresni na stoliku nocnym
                                            jak bede odchodzic do swej alkowywink))
                                            • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:11
                                              kendo napisała:

> zostawie Ci nicku koszyczek czeresni na stoliku nocnym
                                              > jak bede odchodzic do swej alkowywink))

znajac Nicka to bedzie plakal kiedy zostanie samsmile no moze nie zupelnie sam, bo z koszykiem:0ale i tak bedzie beczalwink
                                              • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:12
                                                to moze koszysczek truskawek dostawic i roztopione czekoladke co ?????????
                                                myslisz,ze to wystarczy??
                                                • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:13
                                                  kendo napisała:

> to moze koszysczek truskawek dostawic i roztopione czekoladke co ?????????
                                                  > myslisz,ze to wystarczy??

watpiewink
                                                  on ostatnio ma rozne zachciankiwink
                                                  • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:16
                                                    a czemu sie tak rozkaprysil??
                                                    czyja to wina?wink)
                                                  • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:20
                                                    kendo napisała:

> a czemu sie tak rozkaprysil??
                                                    > czyja to wina?wink)

losuwink
                                                  • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:23
                                                    los mozna chyba poskromic??
                                                • nick000 Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:21
                                                  kendo napisała:

> to moze koszysczek truskawek dostawic i roztopione czekoladke co ?????????
                                                  > myslisz,ze to wystarczy??

mało, zdecydowanie za małosmile
                                                  • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:25
                                                    za malo koszyczkow i za mala miseczka czekolady??
                                            • nick000 Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:19
                                              kendo napisała:

> zostawie Ci nicku koszyczek czeresni na stoliku nocnym
                                              > jak bede odchodzic do swej alkowywink))

hmm, a co powiesz kiedy zostaniesz tymi owocami obsypanawink?
                                              • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:28
                                                nick000 napisał:

> kendo napisała:
                                                >
                                                > > zostawie Ci nicku koszyczek czeresni na stoliku nocnym
                                                > > jak bede odchodzic do swej alkowywink))
                                                >
                                                > hmm, a co powiesz kiedy zostaniesz tymi owocami obsypanawink?

hm....zalezy jakie bedzie to obsypanie ?wink
                                                • nick000 Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:29
                                                  kendo napisała:

> nick000 napisał:
                                                  >
                                                  > > kendo napisała:
                                                  > >
                                                  > > > zostawie Ci nicku koszyczek czeresni na stoliku nocnym
                                                  > > > jak bede odchodzic do swej alkowywink))
                                                  > >
                                                  > > hmm, a co powiesz kiedy zostaniesz tymi owocami obsypanawink?
                                                  >
                                                  > hm....zalezy jakie bedzie to obsypanie ?wink

faktwink, zalezy tez kto je bedzie z Ciebie zbierał i w jaki sposóbsmile))
                                                  • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:34
                                                    tak,to jest najwazniejszesmile)
                                    • nick000 Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:58
                                      slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                      >
                                      > > ha...niech soczek cieknie nawet na dekoldzik,
                                      > > mowia,ze to naturalny kosmetyk odmaladzajacywink))))
                                      >
                                      > wyobrazam sobie panow , ktorzy sa swiadkami takiego widokuwink)
                                      > Kendus strzez siewink

teraz to juz specjalnie piszecie zeby nickowa wyobraźnia zaczęła pracować na pełnych obrotachwink)))
                                      • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:59
                                        nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                                        >
                                        > > kendo napisała:
                                        > >
                                        > > > ha...niech soczek cieknie nawet na dekoldzik,
                                        > > > mowia,ze to naturalny kosmetyk odmaladzajacywink))))
                                        > >
                                        > > wyobrazam sobie panow , ktorzy sa swiadkami takiego widokuwink)
                                        > > Kendus strzez siewink
                                        >
                                        > teraz to juz specjalnie piszecie zeby nickowa wyobraźnia zaczęła pracować na p
                                        > ełnych obrotachwink)))

a co chcesz poprosic Kendo o czeresne??????wink)))))))))))
                                        • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:02
                                          o rany.....
                                          kiedys ,pamietam jadlam gruszke i slubne sie zaczelo przygladac niesamowicie
                                          pozniej mi dopiero powiedzial,zebym publicznie nigdy tak nie jadlawink)
                                          byla tez soczysta i soczek splywal....smile)
                                          • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:06
                                            kendo napisała:

> o rany.....
                                            > kiedys ,pamietam jadlam gruszke i slubne sie zaczelo przygladac niesamowicie
                                            > pozniej mi dopiero powiedzial,zebym publicznie nigdy tak nie jadlawink)
                                            > byla tez soczysta i soczek splywal....smile)

hahahaha smile no sama widzisz, jeden juz powalonywink
                                            • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:08
                                              to swoj,to sie nie liczy,
                                              bo powalil sie juz dawno temuwink)
                                              • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:10
                                                kendo napisała:

> to swoj,to sie nie liczy,
                                                > bo powalil sie juz dawno temuwink)

hahahahahha smile))))))
                                                jestes niesamowitasmile
                                                • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:11
                                                  no przecie my "kusicielki sa"
                                                  • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:14
                                                    kendo napisała:

> no przecie my "kusicielki sa"

sama kiedys mowilas,ze czasem jestes kocicawink
                                                    mnie zas pzrerobilas na kroliczkawink
                                                    te postacie od zawsze byly kuszacewink
                                                  • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:18
                                                    no zobacz,musial miec wtedy dobry nastrojwink)
                                                    ale caly czas potwierdzam,kruliczek bylby dobry z Ciebiewink)
                            • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:41
                              nick000 napisał:

> wątek dobry jak kazdy na vistulismile, najadłem sie, podobnie jak wszyscy dzisiaj
                              > , truskawek, pycha bo prosto z krzaczków, ale to radocha gdy podnosisz liście a
                              > tam wielka, czerwona i pachnaca truskawa, mniam, tak mógłbym bez przerwysmile Dop
                              > ełniłem szczęścia smakowego wielka ilością czarnych już, sokiem nabrzmialych cz
                              > ereśni, przegryzłem rzodkiewką i jest oksmile

taki misz-masz owocowysmile jestes potem przesiakniety smakiem i zapachem tych latosich smakolykowsmile
                              • nick000 Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 20:51
                                slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                                >
                                > > wątek dobry jak kazdy na vistulismile, najadłem sie, podobnie jak wszyscy d
                                > zisiaj
                                > > , truskawek, pycha bo prosto z krzaczków, ale to radocha gdy podnosisz li
                                > ście a
                                > > tam wielka, czerwona i pachnaca truskawa, mniam, tak mógłbym bez przerwy
                                > smile Dop
                                > > ełniłem szczęścia smakowego wielka ilością czarnych już, sokiem nabrzmial
                                > ych cz
                                > > ereśni, przegryzłem rzodkiewką i jest oksmile
                                >
                                > taki misz-masz owocowysmile jestes potem przesiakniety smakiem i zapachem tych lat
                                > osich smakolykowsmile
                                dodaj do tego zapach skoszonej trawy, mmmmm, a wieczór tki pięknysmile
                                • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:00
                                  nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                                  >
                                  > > nick000 napisał:
                                  > >
                                  > > > wątek dobry jak kazdy na vistulismile, najadłem sie, podobnie jak wsz
                                  > yscy d
                                  > > zisiaj
                                  > > > , truskawek, pycha bo prosto z krzaczków, ale to radocha gdy podnos
                                  > isz li
                                  > > ście a
                                  > > > tam wielka, czerwona i pachnaca truskawa, mniam, tak mógłbym bez p
                                  > rzerwy
                                  > > smile Dop
                                  > > > ełniłem szczęścia smakowego wielka ilością czarnych już, sokiem nab
                                  > rzmial
                                  > > ych cz
                                  > > > ereśni, przegryzłem rzodkiewką i jest oksmile
                                  > >
                                  > > taki misz-masz owocowysmile jestes potem przesiakniety smakiem i zapachem ty
                                  > ch lat
                                  > > osich smakolykowsmile
                                  > dodaj do tego zapach skoszonej trawy, mmmmm, a wieczór tki pięknysmile

oj tak do tego wieczorna cisza, gdzie niegdzie odlos ptaszecych cwierkow, moze maly swierszcz?winkalbo kumkajaca zaba?smile
                                  • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:03
                                    slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                                    >
                                    > > slo-onko napisała:
                                    > >
                                    > > > nick000 napisał:
                                    > > >
                                    > > > > wątek dobry jak kazdy na vistulismile, najadłem sie, podobnie j
                                    > ak wsz
                                    > > yscy d
                                    > > > zisiaj
                                    > > > > , truskawek, pycha bo prosto z krzaczków, ale to radocha gdy
                                    > podnos
                                    > > isz li
                                    > > > ście a
                                    > > > > tam wielka, czerwona i pachnaca truskawa, mniam, tak mógłbym
                                    > bez p
                                    > > rzerwy
                                    > > > smile Dop
                                    > > > > ełniłem szczęścia smakowego wielka ilością czarnych już, soki
                                    > em nab
                                    > > rzmial
                                    > > > ych cz
                                    > > > > ereśni, przegryzłem rzodkiewką i jest oksmile
                                    > > >
                                    > > > taki misz-masz owocowysmile jestes potem przesiakniety smakiem i zapac
                                    > hem ty
                                    > > ch lat
                                    > > > osich smakolykowsmile
                                    > > dodaj do tego zapach skoszonej trawy, mmmmm, a wieczór tki pięknysmile
                                    >
                                    > oj tak do tego wieczorna cisza, gdzie niegdzie odlos ptaszecych cwierkow,
                                    moze
                                    > maly swierszcz?winkalbo kumkajaca zaba?smile

nie zapomnijcie o "lysym"wink)
                                    • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:07
                                      kendo napisała:

> slo-onko napisała:
                                      >
                                      > > nick000 napisał:
                                      > >
                                      > > > slo-onko napisała:
                                      > > >
                                      > > > > nick000 napisał:
                                      > > > >
                                      > > > > > wątek dobry jak kazdy na vistulismile, najadłem sie, podo
                                      > bnie j
                                      > > ak wsz
                                      > > > yscy d
                                      > > > > zisiaj
                                      > > > > > , truskawek, pycha bo prosto z krzaczków, ale to radoch
                                      > a gdy
                                      > > podnos
                                      > > > isz li
                                      > > > > ście a
                                      > > > > > tam wielka, czerwona i pachnaca truskawa, mniam, tak m
                                      > ógłbym
                                      > > bez p
                                      > > > rzerwy
                                      > > > > smile Dop
                                      > > > > > ełniłem szczęścia smakowego wielka ilością czarnych już
                                      > , soki
                                      > > em nab
                                      > > > rzmial
                                      > > > > ych cz
                                      > > > > > ereśni, przegryzłem rzodkiewką i jest oksmile
                                      > > > >
                                      > > > > taki misz-masz owocowysmile jestes potem przesiakniety smakiem i
                                      > zapac
                                      > > hem ty
                                      > > > ch lat
                                      > > > > osich smakolykowsmile
                                      > > > dodaj do tego zapach skoszonej trawy, mmmmm, a wieczór tki piękny:
                                      > )
                                      > >
                                      > > oj tak do tego wieczorna cisza, gdzie niegdzie odlos ptaszecych cwierkow,
                                      >
                                      > moze
                                      > > maly swierszcz?winkalbo kumkajaca zaba?smile
                                      >
                                      > nie zapomnijcie o "lysym"wink)

nie da sie o nim zapomniecsmile on wszedzie robi za stroza i zawsze podgladawink
                                      • jtka Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:22
                                        podgląda, ale dostojniewink))))
                                        • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:24
                                          masz racje itus...i umie dotrzymac tajemnicy smile)
                                          • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:52
                                            ale pobrykalismy nie zle dzisiajsmile musialam pojechac swoja malolatke odebrac z balu na zakonczenie roku, ale juz jestemsmile nie spicie jeszcze?wink
                                            • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 21:56
                                              jeszcze niewink)
                                              • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 22:00
                                                kendo napisała:

> jeszcze niewink)

ale o nurkowanie zawitalo w glowce?wink mnie tez sie chce odpoczac choc mysle,ze moje zmeczenie poweselne juz przeszlosmile tylko,ze ja to z innego powodu bede musiala odejsc od komputera, ale poki co to jeszcze kilka chwil tu bede smile
                                                • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 22:02
                                                  wieczor juz pozny
                                                  i musze swierdzic,ze ostanimi czasy przyzwyczailam sie wczesnie od kompa
                                                  odchodzicwink
                                                  ale chwile posiedze z Tobawink)
                                                  • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 22:03
                                                    kendo napisała:

> wieczor juz pozny
                                                    > i musze swierdzic,ze ostanimi czasy przyzwyczailam sie wczesnie od kompa
                                                    > odchodzicwink
                                                    > ale chwile posiedze z Tobawink)

dajemy sobie czas do 22,20 ok?smile
                                                  • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 22:06
                                                    OK smile)
                                                    akurat schrupie jabluszko i zajme sie reszta wink)
                                                  • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 22:08
                                                    kendo napisała:

> OK smile)
                                                    > akurat schrupie jabluszko i zajme sie reszta wink)

reszta?wink
                                                    ja znow "zarlam" pozostaly kalafior w bulce. juz wyjadlam i na dzis koniec, mam taka nadziejesmile no chyba,zeby jeszcze mlekowink
                                                  • nick000 Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 22:10
                                                    rzodkiewke chrupię, ostra jak pieprzsmile, taka lubięsmile
                                                  • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 22:12
                                                    chyba sobie zakupie w koncu jawink)
                                                    lubie ze smietanka i szczypiorkiemsmile)
                                                    wzmaga apetyt.
                                                  • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 22:12
                                                    nick000 napisał:

> rzodkiewke chrupię, ostra jak pieprzsmile, taka lubięsmile

oooo Nicksmile jaki czysciutkismile
                                                  • kendo Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 22:10
                                                    z mleczkiem po kalafiorze poczekaj choc z pol godzinywink)

czy ja dobrze widze licznik,ze pare postow do 32 ooo brakuje?
                                                  • slo-onko Re: Dobry wieczor choc to noc juz raczej gleboka 17.06.05, 22:12
                                                    kendo napisała:

> z mleczkiem po kalafiorze poczekaj choc z pol godzinywink)
                                                    >
                                                    > czy ja dobrze widze licznik,ze pare postow do 32 ooo brakuje?

czyzbysmy tak predko zdobywali szczyty?smile
                                                    wiec co? dobiegamy do kolejnego celu?smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka